Sevgilimin bana saygısı kalmadı

klasik erkek davranışı:37: sadece programı yaz yolla başka hiç bişi yazma özel olarak çatlayacaktır eminim :36:

çatlamaz o cvp atmadım kendindende ses yok nese bekleyip görcez bakalm daha ne saçma msjlar gelicek bukdr mı önemsizmişim ben

Son düzenleme:
canım bak uzun ilişkileri sorunlara aldırış etmeden yürüttüğümzde neler başımaza geliyor burda bi çok kişi başlık açmıştır hele o üniversite yılını arasanda bulamazsın küfür etmek ne demek yaa bu taviz neden ayrıca seni çok sevse yanında sulantı olan bi adamın ağzının payını verirdi acı ama gerçek umursamıyo lütfen kendine gel yaşın küçük neler var önünde bu adam seni 3 değil 5 yıl kahreder şimdiki bitmesi gereken şeyi 5 6 yıla uzatırsın giden senin yılın olur inan bak gönder gitsin kadına şiddeti görmüyomusun buda bi şiddet sakın ezdirme kendini yol ver:47:

Erkeklere ne kadar yüz verirseniz o kadar astarını isterler... her zaman haksız bile olsan onu belli etmemen lazım... şimdiden küfür eden yarın döverde... bence salla gitsin.. hiç düşünme bile onu gör bak nasıl peşinden koşuyor..

ben onun peşimden koşacağına inanmıyorum artık.Bugn bi ders programını sordu ben cvp atmadın dahada msj atmadı insan hiç diilse mrk eder bu kıza bişimi oldu die

canım konuyu açalı 2 sene olmuş ama çok merak ettim sevgilinle ayrıldınız mı ? aynı durum benim başımda da var sürekli küfür çok sıkıldım artık.

neredeyse 7 yıldır beraberiz erkek arkadaşımla bugüne kadar bir küfür bile duymadım ağzından, sadece bana karşı değil başkasına da.. böyle konuşması onun karakterini gösterir tatlım.. o sana, başkalarına hatta kendine bile saygısı olmayan bir insan bence.. sen hala ondan mesaj bekledikçe seninde sonunda kendine saygın kalmayacak.. bugünler böyleyse evlendiğinizde onun sana karşı tavırları nasıl olacak düşünemiyorum bile.. ben burdan kimseye ayrıl ondan falan diyemem ama oturup bu ilişkiyi enine sonuna düşünmenin vakti gelmiş bence.. "ben gerçekten bunu hakediyor muyum? bu kadar önemsiz biri miyim ben? hayatımı böyle küfürle, horlanmakla mı geçireceğim? hakettiğim bu mu?" diye. özel olduğumuzu kabullenmeliyiz bence, daha iyi bir hayatımız, daha iyi bir sevgilimiz neden olmasın ki? hakediyoruz bence..

bens evgilimle saygımı kaybettiğim anca zaten ilişkimiz bitti.
istediğiniz kadar sevin saydı olmayınca olmuyor:50::50:

3 yıldır birlikteyiz son 1 yıldır aşırı saygısızlaşmaya başladı
Aynen benmde sevgilim 3 yıllık ilişkinin son bir ayında sayıp sövmye başladı ve son küfüründen ve beni tanıyamamasından ayrıldk ..
teli kapatığımda hırsa binio kesinlikle burnu sürtmüo değişik biri.Sürekli kendi hatası yüzünden tartıştığımızda zaten bana benim ayrılmak istediğimi buna çalıştığımı bu yüzden tartıştığımı bahane edio yani teli kaparsam yine aynısını düşünecek.Ben daha napsam bilemiorum aslnda burnu sürtsün diye hiç yakın davranmıyorum artık ona ne elini tutuyorum ne sevdiğimi söylüorm ama adam sanırm sallamıo benle arkadaşı gibi konuşuo acaba onda alışkanlık oldumda ondanmı artık böyleki yani sanırm ne saygı duyduğu biriyim nese sewgili olarak gördüğü biriyim?
Bizim hödükler aynı , benimkiyle tıpatıp aynı akraba olmasın bunlar :ssz::19:

canım konuyu açalı 2 sene olmuş ama çok merak ettim sevgilinle ayrıldınız mı ? aynı durum benim başımda da var sürekli küfür çok sıkıldım artık.

yok canım ayrılmadık valla konuyu açtığım gün son buldu herşey. Gayet iyiyiz maşallah. hem sevgili hemde iki yakın arkadaş olmayı başardık :)

Aynen benmde sevgilim 3 yıllık ilişkinin son bir ayında sayıp sövmye başladı ve son küfüründen ve beni tanıyamamasından ayrıldk ..

Bizim hödükler aynı , benimkiyle tıpatıp aynı akraba olmasın bunlar :ssz::19:

küfür kesinliklle kabullenilemez bir davranış. dışardan söylemesi kolay ama yaşayınca hemen çekip gidemiyor bazı insanlar örneğin ben allah hayırlısı neyse onu versin hepimize

En son kaç yaşımda küfür ettim bilmiyorum,tamam erkekler eder alışkanlık diyebiliriz de bir bayana hatta sevgiline...:47:

yok canım ayrılmadık valla konuyu açtığım gün son buldu herşey. Gayet iyiyiz maşallah. hem sevgili hemde iki yakın arkadaş olmayı başardık :)

küfür kesinliklle kabullenilemez bir davranış. dışardan söylemesi kolay ama yaşayınca hemen çekip gidemiyor bazı insanlar örneğin ben allah hayırlısı neyse onu versin hepimize
Amin canım amin,içim yanıyor ama ne fayda,anlayışsız,bide o bana değil anneme küfür etti ! :43:

anasının babasının adam edemediğini sizmi adam edeceksiniz Allah aşkına size saygısı yoksa bir erkeğin küfürle hakaretle sizin özgveninizi kırıp aşşalıyorsa niye normalleşicek bu adam diye bekliyorsunuz ki... bu adam zaten anormal kendi davranışları daha oturmamış ki size karşı davranışları mutlu edici olsun aşk acısı 6 ayda gecen birşey kimse ne aşktan ne açlıktan ölmemiş daha bu sana bir uyarı olsun bu olaydan sonra tek bir msj arama yaparsan bundan sonra olucakların önüne gecemezsin normal olmasını istiyorsan mesafe koy biraz ağır olun ya :ssz: yok napayım ne edeyim sanki beyimiz oturup düşünüyor kara kara.. pazarını zehir etme canım allah aşkına:34:

Back
X