- 30 Mart 2011
- 405
- 957
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
henüz yeni sayılan bir ilişkim var.kendisi ciddi düşünüyor.'ciddi düşünmeyi' evliliği düşünmek gibi algılarsak ben ciddi düşünmüyorum o zaman.cünkü aklımda hiç evlilik gibi bir plan yok.hem de uzunca bir süre.ama onun yaşı geldi.uygun zaman geldiğinde bir yuva kurması gerekiyor.konuya burdan girdim çünkü bana yardım etmek istemesiyle bunun alakasını sormak istiyorum size.
ailesi benim varlığımdan haberdar.gizlemiyor hiçbir şey.uzun zamandır işe girmek için uğraşıyorum.ama olmuyor.o da elimden geleni yapıcam,amcama babama söylicem diyor.bense bunu doğru bulmuyorum.sözlü değiliz,nişanlı değiliz,beni hiç görmemişler,öyle şey olur mu ya.bi de sorumlu hissedicem.minnet duygusu olacak.iş benim için hayati bir konu.yardım olmadan olmuyor.ama böyle de bir durum var.
siz ne yapardınız?kabul eder miydiniz?
ailesi benim varlığımdan haberdar.gizlemiyor hiçbir şey.uzun zamandır işe girmek için uğraşıyorum.ama olmuyor.o da elimden geleni yapıcam,amcama babama söylicem diyor.bense bunu doğru bulmuyorum.sözlü değiliz,nişanlı değiliz,beni hiç görmemişler,öyle şey olur mu ya.bi de sorumlu hissedicem.minnet duygusu olacak.iş benim için hayati bir konu.yardım olmadan olmuyor.ama böyle de bir durum var.
siz ne yapardınız?kabul eder miydiniz?