Dedim. Ondan sonra da gitmedim oraya ama sevgilime itiraf edince sevgilim, sevgilisi olana çıkma teklif eden bi redle pes etmez seni ilk gördüğü yerde tekrar asilacak korkutmak lazım vs diyor...sen bunu diyen adama neden açıkça olmaz demedin
adam net bir şekilde çıkma teklif etmiş olmaz çıktığım var diyecektin
sevgiline söylemekten daha kolay değil mi
sevgilini de uyar adamla muhatap olma daha fazla sarmasın de
biraz gitme unutur
Redden sonra görmedim bi daha vazgecmistir herhalde ama sevgilim napacak ki şimdi acaba ; (Adam redden anlamıyor mu ?
Görüştüğüm biri var uygun olmaz dedimAcik acik sevgilim var diyemediniz mi?
Redden sonra görmedim bi daha vazgecmistir herhalde ama sevgilim napacak ki şimdi acaba ; (
Dedim. Ondan sonra da gitmedim oraya ama sevgilime itiraf edince sevgilim, sevgilisi olana çıkma teklif eden bi redle pes etmez seni ilk gördüğü yerde tekrar asilacak korkutmak lazım vs diyor...
Terbiyesiz adam ona da kızgınim. Aynen öğrenci sevgilim olsun para yedireyim gezelim tozalim diye düşünmüş olabilriabartmış
adam şansını denemiş senin sevgilin ile ne kadar ciddi olduğunu ne bilsin
bir de günümüz kızları işi olan erkek görünce öğrenci sevgililerini bırakıyor
böyle bir fikir var o nedenle açıkça teklif etmiş yer içer gezeriz modunda
Halamla aynı yerdeler ben de uygun oldukları zamanlarda giderdim şimdi gitmesem halam iskillenir ayrıca o ortamı seviyordum o gelmeden onceaynı departmandalarsa haliyle erkek arkadasın hicbirsey olmamıs gibi davranamaz
Sessiz kalmak zor geliyordur da yok efendim dövmek yok efendim tehdit etmek vs olur mu yaniHalamla aynı yerdeler ben de uygun oldukları zamanlarda giderdim şimdi gitmesem halam iskillenir ayrıca o ortamı seviyordum o gelmeden once
Tekrar gitme durumum varBir daha görmemişsin işte. .
Nesine gidip uyaracak ..
İkna et gerek yok de ..
Inanmiyor işte o buna müdahale etmek benim görevim diyorAdami reddettikten sonra bi daha gormemissiniz ki. Belki olayi uzatmicak.
Abartma gerikirse halama soylerim, calisanini uyarir senlik bi durum yok de sen deInanmiyor işte o buna müdahale etmek benim görevim diyor
Gereksiz bir müdahale olurTekrar gitme durumum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?