Sevgilimin bayramda annemi aramamasi?

itsmylife_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
1.836
3.987
Merhaba ben yeni üye oldum, 4 yildir tanıdığım biriyle 1 yillik ilişkim var ailesi farkli bi şehirde. Hepsi biliyor iliskimizi. Sevgilimi annemle tanıştırdım 1-2 seneye de söz nişan falan düşünüyoruz.
Annemle tanistirdigim icin bayramda falan aramasi gerektigini düşünüyorum alttan alta sokusturdugum laflari anlamaz gibi yapiyor dalgaya aliyor ciddi soyledigimde de soz nişan olsa neyse ama tanıştık sadece samimiymis gibi arayip soracak miyim sürekli diyor. Mesaji da ben söylemeden atmaz zaten. Ablasiyla sırf 1-2 mesajlasmamiz oldu diye ben mesaj atiyorum bayramda kandilde. Ama annemle yuzyuze tanismis olduklari icin aramasini bekliyorum ama yok katiyyen kabul etmiyor. Cok mu abartiyorum bilmiyorum ama annem konusunda cok hassasim o da bilir bunu babam ben dogmadan ölmüş bu yaşa kadar annem getirdi yani önemsemeden kafama takmadan yapamıyorum
annenle tanıştır tanıştır diye yirtinan da oydu israrlarina dayanamadım da tanıştırdim

sen onun annesini aradın mı peki?sevgiliyken gerekli olduğunu düşünmüyorum ama hem tanışmak isteyip hem neden aramamıs sordun mu?

Ay ne cok bayılıyorsunuz sevgilileriniz kocalarınız ailenize tapsın . Adam HAKLI bi kez tanışmış bayramda kandil de arayacak hali yok . Erkekler hemen öyle yüz göz olmazlar aileyle. Nişanlı falan olsanız neyse . Biz kadınlar hemen atlıyoruz yok bayram da arayayım anneler Günü'nde gideyim . Rahat bırak Adam'ı ya şimdiden bunaltma ne gerek var .

Aramadim çünkü annesiyle hic bi iletişimimiz olmadi bugüne kadar ben ankarada oturuyorum sevgilim de burda okuyor ailesi baska sehirde. Ablasiyla 1-2 mesajlasmamiz oldu diye mesaj atıyorum ben kandillerde bayramlarda. Ona söylediğimde mesaj atarim ama aramam soz yok nişan yok sonucta samimi gibi surekli arayip soracak miyim diyor. Tanıştır diye yirtinmasa cekinecek biri olsa anliycam.

sen onun annesini aradın mı peki?sevgiliyken gerekli olduğunu düşünmüyorum ama hem tanışmak isteyip hem neden aramamıs sordun mu?
Aramadim çünkü annesiyle hic bi iletişimimiz olmadi bugüne kadar ben ankarada oturuyorum sevgilim de burda okuyor ailesi baska sehirde. Ablasiyla 1-2 mesajlasmamiz oldu diye mesaj atıyorum ben kandillerde bayramlarda. Ona söylediğimde mesaj atarim ama aramam soz yok nişan yok sonucta samimi gibi surekli arayip soracak miyim diyor. Tanıştır diye yirtinmasa cekinecek biri olsa anliycam.

yani bence de iş ciddiye binmeden aranmaz ben hiç aramamıştım mesela.ama çok büyütme.ben nişanlıyım ama hala çekinir nişanlım erkekler bu konuda daha çekingen aslında.ve bende öyleydim hala anne diyemiyorum mesela kadıncağıza.Bence tanıştırarak sizde hata yapmışssınız.Madem aramızda ciddi bir şey olmadan aramak olmuyor o halde ciddiyete binmeden tanışmada istemeseydin diyebilirsin illa laf söylemek sorgulamak istersen :) ama ben olsam çok önemsemezdim

Erkek arkadaşınız haklı, anneniz sizin için ne kadar önemli olursa olsun ortada resmi bir şey yokken araması gerekmez, şimdiden bu kadar bunaltmayın karşınızdakini

Erkek arkadaşınız haklı, anneniz sizin için ne kadar önemli olursa olsun ortada resmi bir şey yokken araması gerekmez, şimdiden bu kadar bunaltmayın karşınızdakini
Gerekmez ama aile konularına çok önem veren biri normalde. tanışması da gerekmezdi o halde öyle değil mi? ablasına mesaj attığımda çok hoşuna gidiyor ama beyfendinin

Ay ne cok bayılıyorsunuz sevgilileriniz kocalarınız ailenize tapsın . Adam HAKLI bi kez tanışmış bayramda kandil de arayacak hali yok . Erkekler hemen öyle yüz göz olmazlar aileyle. Nişanlı falan olsanız neyse . Biz kadınlar hemen atlıyoruz yok bayram da arayayım anneler Günü'nde gideyim . Rahat bırak Adam'ı ya şimdiden bunaltma ne gerek var .
Aile dediğin hepi topu bi annem var zaten onla da tanışabilmek için yırtındı. sürekli arasın etsin demiyorum zaten bayramlar yeter, bi yılda kaç bayram var sanki

herkesin yapısı farklı, benimki daha ilk zamanlardan beri mesaj atar. arar konuşurlar sohbet ederler telefonda da.

Gerekmez ama aile konularına çok önem veren biri normalde. tanışması da gerekmezdi o halde öyle değil mi? ablasına mesaj attığımda çok hoşuna gidiyor ama beyfendinin
Aile Konularına ne kadar Önem verse de henüz resmiyet kazanmadan arayıp sormak belki ona da gereksiz geliyordur, siz mesaj atınca hoşuna gidiyor olabilir ama bu sizin tercihiniz o da onun tercihi. istemiyorsanız siz de mesaj atmazsınız olur biter, bunun için kendinizi üzmeyin, saygılarımla

ne var yani arasa kutlasa toplasan 30 saniye surmez hepi topu. soz nisan ne alaka yani. o halde istemeye geldiklerinde tanissaydi annenle. bozulmakta cok haklisin.

ne var yani arasa kutlasa toplasan 30 saniye surmez hepi topu. soz nisan ne alaka yani. o halde istemeye geldiklerinde tanissaydi annenle. bozulmakta cok haklisin.
ben de öyle düşünüyorum tanıştılar ettiler saatlerce oturup konuştular o gün çok da iyi geçti kendi ailesi kalabalık alt tarafı bi bayramda arayıp nasılsınız iyi misiniz bayramınız mübarek olsun demek zor olmamalı

Aile Konularına ne kadar Önem verse de henüz resmiyet kazanmadan arayıp sormak belki ona da gereksiz geliyordur, siz mesaj atınca hoşuna gidiyor olabilir ama bu sizin tercihiniz o da onun tercihi. istemiyorsanız siz de mesaj atmazsınız olur biter, bunun için kendinizi üzmeyin, saygılarımla
ben de yapmam zaten kendi böyle istiyosa

Mesaj at , ara diye dürtüklemeyin ; huy olur onda.. Aramasını da beklemeyin , çok erken.
Hatta sizinde ablasına yazmanız iyi değil bence.

Sizin zorunuzla annenizi arasa ne olur aramasa ne olur ?

X