- 11 Şubat 2023
- 10.927
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.548
- 528
- Konu Sahibi nazlnurrrr4
Bu ülkede hiç bir şeye şaşırmıyorum.27 yaşında 5 çocuğu olan 44 yaşındaki birini kendine uygun gören birinde de mantık yok zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ülkede hiç bir şeye şaşırmıyorum.27 yaşında 5 çocuğu olan 44 yaşındaki birini kendine uygun gören birinde de mantık yok zaten.
Sizin örnekteki kız paradan dolayı tav olmuş. Ama konu sahibinin anlattığı adamın maddiyatı nedir bilemeyiz. Belki o da öyledir.Bu bizim genç kızlarımıza ne oluyor ya?
Konu gerçektir değildir bilemem ama değilse bile var bu kafalar ve gittikçe çoğalıyorlar. Daha dün yengemin 55 yaşındaki ağabeyi gül gibi karısını çocuklarını bırakıp yanında çalışan 25 yaşında kızla evlendi.
Yanında çalışıyordu kız yani en baştan gayet karısını ve çocuklarını biliyordu bile bile yaptı ve sanki her şey normalmiş gibi anlı şanlı davullu zurnalı after party’li falan bir düğünle evlenmişler.
Cidden ekmeğinize suyunuza ilaç mı atıyorlar annem? Havaya alıklık spreyi mi sıkıyorlar? Ne buluyorsunuz minasip yerleri pörsümüş posası çıkmış babanız amcanız yaşında adamlarda?
Haydi bu kız paraya tapıyor diyeceğim de seninki de o da yokmuş. Tam olarak motivasyonun ne merak ettim aşk deme düşer bayılırım çünkü![]()
Bir sevgi insana her şeyi yaptırır bir de sevgisizlik derler ya, aynen onu yaşıyorsunuz. Tedavi görüp özsaygınızı özdeğerinizi yükseltmeniz dileklerimle…Ve dun gittiğimde bir tarak gordum üzerindedir bi sürü kadın saçı bu kimin dedim daha önceden kalmış farketmedim dedi ilk suçu bana attı senmi yaptin dedi inkar etti zaten iş biraz ciddiye bindi diye tavrı değişti önceden arayan soran aramaz oldu akışına bırak beni biseylere zorlama diyip duruyo acaba istemiyomu beni ben bosandim babamlarla yaşıyorum o da bosanmis 5 çocuğu var ve 44 yaşında ben 27 yasindayim maddi durumumda iyi değil yanlış Bi evlilik yapmak istemiyorum
Adamin evli olduğunu bile bile adamla birlikte oldu, birde düğün falan yaptı diye anlatmış. Ondan dolayı ben kizi suçluyor gibi düşündümKızı suçlu gibi anlatmamış bence. Buruşuk ağabey 25indekine tav olur. Gayet normal. 25 yaşındaki kızın hangi tahtası eksik de 55inde pipisi kalkmayan adamla sevişiyor acaba.![]()