Sevgilimin bir hayat kadınıyla resmini gördüm ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Benim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?

Sorman hata. Her hatasını silme ve gizleme potansiyeli varsa ayrıl. Sonuçta silmeyebilirdi çünkü senden önce olmuş olay seni ilgilendirmez.
Ama sildiği için, yarın öbür gün evlenirsiniz seni aldatır, sen hisseder ama bir şey yapamazsın o zaman çıldırırsın. Uzak dur

Gecmisi neticede konusmalari silebilirde size anlatmak zorunda degil sizde ona anlatmak zorunda degilsiniz ama ben gecmisi boyle olan bir adami kabul edemem diyorsaniz yol yakinken ayrilin yaptiklari muhabbetler gercekten hos degil ama bu sizi aldatacagi anlaminada gelmez sizinle birlikte gecmis hayatini sonlandirmis da olabilir

Bana söylemişti bi grup var oraya girmesen yeter çok küfürlü konuşuyolar diye .daha sonra arkadaşlarıyla konuşmuş silmesi daha uygunmuş gruptan da çıktı artık . Dediki " kızlarla ilgili konuşuyolardı mesela hadiseyi atıyolardı " silmesem olmazdı artık o grupla olmam uygun değil dedi
Sorman hata. Her hatasını silme ve gizleme potansiyeli varsa ayrıl. Sonuçta silmeyebilirdi çünkü senden önce olmuş olay seni ilgilendirmez.
Ama sildiği için, yarın öbür gün evlenirsiniz seni aldatır, sen hisseder ama bir şey yapamazsın o zaman çıldırırsın. Uzak dur

Artık içine sinmez ki yani her dokunması her tatlı sözünde bu aklına gelecek bu ilişki gelecek vaad etmez artık bence birşey söyleme yavaş yavaş yol ver ayrıl

Benimde korkum o işte . Bana ufak bi yakınkaşmasında bile aklıma gelecek

zaten soğumuşsun, tekrar oluruna çalışma, sevmek için çabalama. grubu istediği kadar sildim çıktım desin, zihniyetini değiştiremezsin.
hiç sevmediğim erkek güruhudur bu kadınlarla nasıl seviştiğini tepiştiğini anlatanlar.
huylu huyundan vazgeçmez.

Resmi görene kadar dalga geçmek amaçlı yapılan bi muhabbet sanmıştım ama resim gözümün önünden gitmiyo
zaten soğumuşsun, tekrar oluruna çalışma, sevmek için çabalama. grubu istediği kadar sildim çıktım desin, zihniyetini değiştiremezsin.
hiç sevmediğim erkek güruhudur bu kadınlarla nasıl seviştiğini tepiştiğini anlatanlar.
huylu huyundan vazgeçmez.

Tamam geçmişi önemli değil ama bu bildiğin iğrençlik bence yüzüne vurarak ayrıl ama boyle tiplerde ar yok utanmaz mahlukatlar iyi oldu en başta öğrendiğin. Taktik de güzelmiş valla bu devirde birinin instagram facebook whatsapp telefon rehberi ve galerisi karıştırılmadan ilişkiye başlanmaz!!!

Bir erkeğin kadınlara bakış açısı, gösterdiği saygı önemli. Bu bir hayat kadını da olabilir, saygı göstermek zorunda. Erkek muhabbeti adı altında, bu kadar yozlaşmış muhabbetlere girebilen insanın kapasitesinden tiksinirim. Beni dünyanın en özel insanı gibi hissettirmesi de hiçbir şeyi değiştirmez, k.ına tekmeyi yer. Bence yol yakınken siz de öyle yapın.

Kendisi ısrarla bana güvenebilirsin istersen telefonum sende dursun 3 gün , al telefonumu bak diyip elime verdi ve bakmadım bile çok erken dedim . İnstagram şifremi veriyim dedi ısrar edince tamam dedim . Madem böyle bişey var ne diye ısrar eder ki
Tamam geçmişi önemli değil ama bu bildiğin iğrençlik bence yüzüne vurarak ayrıl ama boyle tiplerde ar yok utanmaz mahlukatlar iyi oldu en başta öğrendiğin. Taktik de güzelmiş valla bu devirde birinin instagram facebook whatsapp telefon rehberi ve galerisi karıştırılmadan ilişkiye başlanmaz!!!

Bana söylemişti bi grup var oraya girmesen yeter çok küfürlü konuşuyolar diye .daha sonra arkadaşlarıyla konuşmuş silmesi daha uygunmuş gruptan da çıktı artık . Dediki " kızlarla ilgili konuşuyolardı mesela hadiseyi atıyolardı " silmesem olmazdı artık o grupla olmam uygun değil dedi
E der tabi yalancı mezarı yok sonuçta

Neden instagram şifresini verdi?Ya da siz mi talep ettiniz?İlişkinin başında olduğunuz için soruyorum.
Birbirinizin özeline müdahale etmenizi yanlış buldum. Tüm bunlar güvensizlikten sanırım. (Ben soruyu yazarken cevabını o arada vermişsiniz.)

Çoook yeni olan ilişkide instagram hesabı almak neden? Kimseye vermem, kimsenin de şifresini almam.
Erkek arkadaşınıza gelince liseli ergen modunda takılıyor hala belliki. cinselliği tam benimseyememiş, ona buna hava atma amaçlı kullanıyor. Beni en çok soğutan bu olurdu sanırım. Hayat kadını ben hayatında yokken olan bişey sonuçta.

Kendisi ısrarla bana güvenebilirsin istersen telefonum sende dursun 3 gün , al telefonumu bak diyip elime verdi ve bakmadım bile çok erken dedim . İnstagram şifremi veriyim dedi ısrar edince tamam dedim . Madem böyle bişey var ne diye ısrar eder ki
Yani ben erkeklerde mantık aramıyorum saf aptallık grubun silindiğini sanıyodur basit canlılar bunlar çok derinlere inmemek lazım.

Back
X