Sevgilimin bir hayat kadınıyla resmini gördüm ?

Midem kalkti 🤢 neden bilmiyorum ama hayat kadinina giden erkeklere hep baska bk gözle bakmisimdir...ya nasil bir aclik bir erkegi böyle bi kadina götürebilir? Hic mi tiksinmiyorlar? Hic mi benden önce kac erkek gecti üstünden diye düsünmüyorlar? Bilmiyorum bi degisik geliyor bana, korunan korunmayan var, cogu hayat kadini fiyatta anlasabilirsa kondumsuz bile yapiyormus, yani bu kadar mi acsin? Hastalik kapacak kadar?

Tanışma aşamasında bir erkeğin Instagram şifresini vermesi. Bir de böyle gruplara dahil olup böyle muhabbetlere dahil olmuşken. Neyine güvenmiş acaba bunu yaparken merak konusu.

Öyle bir ısrar ettiki elime telefonu açıp vermeler bakmadım yani açıp baksam gözünün önünde ne yapacaktı acaba
Tanışma aşamasında bir erkeğin Instagram şifresini vermesi. Bir de böyle gruplara dahil olup böyle muhabbetlere dahil olmuşken. Neyine güvenmiş acaba bunu yaparken merak konusu.

Benim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?
Senin icin firsat olmus

Milletin özelini karıştırma hakkınızı kendinizde nasıl buluyorsunuz?
Yani sizene,sizden önce olan bir olay sizi ne ilgilendirir.
Ayrıca soğuduysanız ayrılın,gereksiz tavır yapmamış olursunuz.

Aldığın ss'i ona at ve bir daha bana ulaşma de.

Benim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?

Artık sana ayrılmaktan başka çare kalmamış zaten.
Ha bilemeyiz belki hepsi eskidendi, adam şimdi çok farklı birisi ve seninle mutlu bir hayat kurmak istiyordu. Orası meçhul kalacak...
Çünkü sen artık her şeyi biliyorsun ve bunları hiç unutamayacaksın. İleri de sürekli aklında acaba başka kadınların yanında mı diye sorular oluşacak, o gruptaki arkadaşlarıyla görüşmemesi için baskı yapacaksın ve o da bunu kabul etmeyecek (belki ilk başlar evet diyecek ama sonra eskiye dönecek) ve her kavga ettiğinizde sen bu konuları gündeme getireceksin.
Maalesef gelecekte sizin için mutluluk görünmüyor...

benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış .
c48.webp

Güvenin sarsıldığı ilişkide hiç durmayın...yok 1 kereydi, artık sen varsın vs bunlara aldanmayın....güven yoksa huzur yok...yaşadım acı sekilde...hele yeniysen lütfen baglanmadan bitir

Daha yeni bir iliskiymis yol yakınken dön canım, ilişkiniz devam etse bile o arkadaşlarıyla görüşmeye devam ettiği sürece sıkıntı çıkar ayrıca diğer konu için belki hastalık bile bulaştırabilir sana aman diyim uzak dur kardeşim :KK12:

Grup ne ya iğrenç
Erkek arkadaşın anladığım kadarıyla grup falan yapmamış yani hayat kadınıyla olması iğrenç tabi de malum bu ülke cinsel açlık ülkesi çocuk da ne yapsın yani?
Hersey senden önce olmuş senin sıkıntın ne anlamadım...

Ayrıl

Erkeklerin pipisi olmasa ne yapacaklarmış acaba
Bu arada grup artık çok normal karsılanıyor
Ben de çok duyuyorum
Hatta erkekler eşlerinden bu yüzden ilişki bile istemıyorlar artık
Çünkü onun tadını tek eşlilik vermıyormus

İnsanlar sapıttı malesef
Her erkekte bir kadın muhabbeti

Kendisi ısrarla bana güvenebilirsin istersen telefonum sende dursun 3 gün , al telefonumu bak diyip elime verdi ve bakmadım bile çok erken dedim . İnstagram şifremi veriyim dedi ısrar edince tamam dedim . Madem böyle bişey var ne diye ısrar eder ki
Kendini sana kanıtlamaya çalışıyor.

Miğdem bulandı, grup ne be

Grup ne ya iğrenç
Erkek arkadaşın anladığım kadarıyla grup falan yapmamış yani hayat kadınıyla olması iğrenç tabi de malum bu ülke cinsel açlık ülkesi çocuk da ne yapsın yani?
Hersey senden önce olmuş senin sıkıntın ne anlamadım...

Yapmayın lütfen.Cinsel açlık ülkesi diye para karşılığı cinsel ilişki mi yani çaresi ? Bunun bin çeşit hastalığı enfeksiyonu var.Bunu göze alan adamla benim ne işim olacak ? Kalite meselesidir bu benim gözümde,benden önce biriyle yatmış olması sorun değil.Hayat kadınıyla birlikte olmuş adam benim gözümde eziktir,öyle birini de yanımda sevgilim diye gezdirmem.

Erkeklerin pipisi olmasa ne yapacaklarmış acaba
Bu arada grup artık çok normal karsılanıyor
Ben de çok duyuyorum
Hatta erkekler eşlerinden bu yüzden ilişki bile istemıyorlar artık
Çünkü onun tadını tek eşlilik vermıyormus

İnsanlar sapıttı malesef
Her erkekte bir kadın muhabbeti
2 kadin bir adam ben de cok duyuyorum lakin 2 adam 1 kadinda mi yayginmi?bir de arkadaslar yaw naail yuz yuze bakiyorlar yuh

Yapmayın lütfen.Cinsel açlık ülkesi diye para karşılığı cinsel ilişki mi yani çaresi ? Bunun bin çeşit hastalığı enfeksiyonu var.Bunu göze alan adamla benim ne işim olacak ? Kalite meselesidir bu benim gözümde,benden önce biriyle yatmış olması sorun değil.Hayat kadınıyla birlikte olmuş adam benim gözümde eziktir,öyle birini de yanımda sevgilim diye gezdirmem.
Ben bu kadar kesin bakmıyorum olaya
Sonuçta bir erkek rahat cinsellik yaşayamıyor bu ülkede o yüzden maalesef böyle yollara başvuruyor.bu ilk değil son da olmayacak.zaten daha önce olmuş ve konu sahibi deşince olayı ortaya çıkmış.yoksa çoğu erkek bunu yapıyor yani kesin olarak benimki yapmadı diyemez kimse.
Keşke olmasa ama oluyor.o yüzden büyütülecek birşry olarak görmüyorum ben.sağlık açısından tabiki tehlikeli.kontrollerini yaptırması lazım erkeğin.
Keşke herkes sevdiği insanla bunu yaşasa ama malum kızlar bekaretle kafayı bozmuş.beni kullanıcak kafasıyla gidince bu mümkün olmuyor hala seven erkek dokunmaz mantığı var ...

Back
X