- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.813
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
Ben bu kadar kesin bakmıyorum olaya
Sonuçta bir erkek rahat cinsellik yaşayamıyor bu ülkede o yüzden maalesef böyle yollara başvuruyor.bu ilk değil son da olmayacak.zaten daha önce olmuş ve konu sahibi deşince olayı ortaya çıkmış.yoksa çoğu erkek bunu yapıyor yani kesin olarak benimki yapmadı diyemez kimse.
Keşke olmasa ama oluyor.o yüzden büyütülecek birşry olarak görmüyorum ben.sağlık açısından tabiki tehlikeli.kontrollerini yaptırması lazım erkeğin.
Keşke herkes sevdiği insanla bunu yaşasa ama malum kızlar bekaretle kafayı bozmuş.beni kullanıcak kafasıyla gidince bu mümkün olmuyor hala seven erkek dokunmaz mantığı var ...
Etki-tepki meselesi ama.Kızlar da bu bakış açısını anne karnında kazanmamış.Sevgilisi kendisiyle yattı diye ''sen artık basit kızsın,evlenmem doğru olur mu ki'' kafasıyla gezen bir sürü adam kılıklı erkek var dışarıda.''Evleneceğim kadın bakire olsun,sevgilimle sevişeyim'' bunu 9gag'de Türk erkekleri için yazıp dalga geçiyorlardı bir ara,belki bazı erkekler de biraz bunun üstünde düşünmeliler.Ben hiçbir şeyin sebepsiz olduğunu düşünmüyorum Arde.