Nişan sevgilimin bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bohçaa harika olmuş canmm elinee saglık çok gzell....
hmen heweslendim ama bnm 1 yıl sonraa olcak bnlar inş....:1:

erkek tarafna bohça götrrken bavullamı götrlyo???

çok teşekkürler canım. bende hevesden alıyorum işte :27:
bavula da koyuluyor bavulu da olsun die ayrıca aldım. seyahat etmeyı seviyoruz. :52:
hepsı bavula sıgmıo zaten.

vayyy tertommm sen buralarda takılmaya başlamışsın :9:

canım çok güzel hepsi..
Rabbim tamamına erdirsinn..
bakalımben nasıl yapıcam bunca bohcayı :31:
al al bitmez ki ya :31:

.

tertom al al bitmio işte. ay maaş bunlara yatıo valla. :27: inş. kıymetimiz bilinir. :30:
bunları hazırlayalı oldu biraz. askerden gelsın hemen yapcam nısanı kısmetse daha bekleyemem valla :52: :23:

güzel şeyler koymuşsun

teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun kızlar. :34:

Son düzenleme:
bavula da koyuluyor bavulu da olsun die ayrıca aldım. seyahat etmeyı seviyoruz. :52:

HIMMM ANLADIM SEKERİM....
Bİ TAŞLA 2 KUŞ WRYSNZ YANİİ...
HMDE EWNZEE BAWUL ALMŞ OLYSNZZ:1:
MANTKLI BZDE ÖYLE YAPALIM O ZMN....:1:

aynen bende ondan en büyüğünden bavul istedim. hem kaliteli almış oluyoruz bohçada olduğu için hem de evimize almış oluyoruz :52:

tertom al al bitmio işte. ay maaş bunlara yatıo valla. :27: inş. kıymetimiz bilinir. :30:
bunları hazırlayalı oldu biraz. askerden gelsın hemen yapcam nısanı kısmetse daha bekleyemem valla :52: :23:

teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun kızlar. :34:

bilinir inşaallah ya bakalım yaşayıp görücez :31:

bende biraz para biriktirip hepsini bir anda o askerden gelmeden almak istiyorum ama benim emrem alma diyebilir, o birlikte alalım diyecektir büüyük ihtimal :31:

bakalım gelsinde bi konuşucam bu konuyu :12:

bende valiz almayı düşünüyorum daha güzel ilerdede kullanacagımız bişey olur :12:

.

para biriktirebilsem o daha güzel tabi ama bişi almasam da ya kendime kıyafet alıyorum ya da dışarı eğlenmeye çıkıyorum. bari yararlı şeyler alalım diyip eksikleri tamamlıyorum. aslında bir çeyiz topiği de açabilirim kendime ama daha düğüne yakın açmak istiyorum. :17:

sevgilime hazırlamış olduğum bohçam. gerçi yakında nişan yok ama ben yapmak istedim. ne zaman olur belli değil :16:
sizlerle de fikir olur diye paylaşmak istedim.

Tshirt pierre cardin kampanyadan aldım 39 tl
Beyaz Manşetli Gömlek pierre cardin kampanyadan yine 60 tl
Cüzdan kemer anahtarlık ve gumus kol dugmesı Beverly Hills Polo Club 39 tl siyah
Siyah ve Lacivertli Mendilli kravat pierre cardin 30tl
Bavul Beverly Hills Polo Club Orta Boy 90 tl
İç çamaşırı ve çorap 2 beyaz 2 siyah anıl 40tl, 2 beyaz 1 renkli boxer, 3 çift çorap dagi 82tl
Terlik pierre cardin 95tl
Traş makinası phlips sensotouch 225tl
Pijama takımı Pierre cardin robdöşambr+grı pijama+siyah düğmeli pijama pijama takımı gri 250 tl

şimdilik bunları aldım yaklaşık bin tl tuttu. daha almam gerekenler de var. pantalon triko kazak cilt bakım malzemeleri ve kutusu pike takımı konurmuş bizde onu annem yaptı. onu da eklerim daha sonra. bi de havlu konurmuş. ayrıca da tabi takım elbise de alınacak. onlar da alındığı zaman eklerim.

Hepsi çok güzel,hayırlı uğurlu olsun canım,
ayrıca erkek saat, parfüm, seccade,havlu,bohça takımı birlikte oluyor sanırım,
kayınvalde ve kayınpeder varsa kardeşler için ayrı bohçalar konuluyor.

sevgilime hazırlamış olduğum bohçam. gerçi yakında nişan yok ama ben yapmak istedim. ne zaman olur belli değil :16:

Cüzdan kemer anahtarlık ve gumus kol dugmesı Beverly Hills Polo Club 39 tl siyah
İç çamaşırı ve çorap 2 beyaz 2 siyah anıl 40tl, 2 beyaz 1 renkli boxer, 3 çift çorap dagi 82tl
Pijama takımı Pierre cardin robdöşambr+grı pijama+siyah düğmeli pijama pijama takımı gri 250 tl

şimdilik bunları aldım yaklaşık bin tl tuttu. daha almam gerekenler de var. pantalon triko kazak cilt bakım malzemeleri ve kutusu pike takımı konurmuş bizde onu annem yaptı. onu da eklerim daha sonra. bi de havlu konurmuş. ayrıca da tabi takım elbise de alınacak. onlar da alındığı zaman eklerim.

aynı kafadanız canımm bende bu tarz şeyler toparlıyorummm nişanlım için pierre cardin ürünlerini nerden aldınn

biz ayrı ayrı bohça yapmayacağız. sadece kendimize karşılıklı yapacağız. saati de değiştirdim bundan aldım.

pier cardin ürünlerini özel internet alış veriş sitelerini takip ederek aldım :34:

casio saat 370 tl kampanyadan :34:

canım maşşalah hepsi harika ....kampanya demişsin şu an geçerli mi bana linlk gönderirmisin acil

benimde en yakın zaman bohçamı hazırlamam gerekiyor.. çok zor ama tatlı heyecanlar napalımm :)

casio saat 370 tl kampanyadan :34:

şu durumda bir damat bohçasına tişört, gömlek, anahtarlık, kol düğmesi, mendil kravat takım, bavul, çamaşırlar, terlik, traş makinesi, saat alınması gerekiyor. saymadıklarım aldıklarım. senin bohçayı örnek alarak bir bohça hazırlayabilirim nişanlımın bu gruptan istemedikleri dışında. terlik istemiyor mesela.bavul belki eşyaları koymak için düşünülebilir, normalde nişanlım bu fikri sevmemişti.
aynı pijama takımını almışız. ben 190'a aldım sakarya'dan, başka bir yer 330 dan 250 ye inebileceğini söylemişti, iyi ki ordan almamışız dedik sonradan.
bir şey sormak istiyorum, gömlek kravat vs bunlar damatlık için değil ekstradan aldığın şeyler değil mi?
bir de pikeyi ilk defa öğrendim. yörenize ait bir gelenek mi yoksa çoğu yerde böyle mi, bilginiz var mı?
sevdiceğin tüm bunları severek ve mutlulukla kullanır umarım :)

şu durumda bir damat bohçasına tişört, gömlek, anahtarlık, kol düğmesi, mendil kravat takım, bavul, çamaşırlar, terlik, traş makinesi, saat alınması gerekiyor. saymadıklarım aldıklarım. senin bohçayı örnek alarak bir bohça hazırlayabilirim nişanlımın bu gruptan istemedikleri dışında. terlik istemiyor mesela.bavul belki eşyaları koymak için düşünülebilir, normalde nişanlım bu fikri sevmemişti.
aynı pijama takımını almışız. ben 190'a aldım sakarya'dan, başka bir yer 330 dan 250 ye inebileceğini söylemişti, iyi ki ordan almamışız dedik sonradan.
bir şey sormak istiyorum, gömlek kravat vs bunlar damatlık için değil ekstradan aldığın şeyler değil mi?
bir de pikeyi ilk defa öğrendim. yörenize ait bir gelenek mi yoksa çoğu yerde böyle mi, bilginiz var mı?
sevdiceğin tüm bunları severek ve mutlulukla kullanır umarım :)

canım bu bohça işi daha detaylı bile olabilir de ben genelde kullanacağımız şeyleri almak istedim. pike bizim yöremizde var. havlu seccade takımı vs gibi el emeği şeyler de olur. onlar tam hazır olmadığı için onların resimlerini koymadım. herşey tam olduğunda onları da ekleyeceğim elbette.
gömlek kravat damatlık dışında. askerden geldiğinde ayrıca bi takım elbise gömlek kravat ayakkabı vs alınacak. damatlık ayrıca düğünden önce alınacak.

umarım mutlulukla huzurla kullanmak hepimize nasip olur :nazar:

bana söylenen kemer-cüzdan takım, pijama takımı, damatlık, ayakkabı, çamaşırlar, traş seti, kozmetik seti. ben de sırf bunları alayım, bir de kitap ekleyeyim diyordum ki senin başlığı gördüm. şimdi listeni not alıp eksikleri tamamlayayım :) dolu dolu bir bohça istiyorum, bana gelen bohçayla yarışabilsin :1:

teşekkür ederim :16:

Back
X