Sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

İnsan nasıl varolan çocuklarını yokmuş gibi gösterebilir.
Boşanma da olsa, ne olursa olsun insan evlatlarini gururla anlatmalı.
Hoş değil.
Ayrıca tabi ki konuşuyor olabilir, konuşması da anormal değil.
Keşke sadece çocuklar için iletişim kuruyoruz deseymis, daha doğru ve güvenilir olurmuş.
kadın bence evde adamı bekliyor boşanma falan yok

Canım benim bu adam kesin evli . Velevki boşanmış olsun , düpedüz sahtekar. Bu tarz durumlar basinda konuşulur ilişki başlar ya da başlamaz. Bir insan evladı olduğunu bile söylemiyorsa hayirsizin önde gidenidir.
Hala ayrılmadiysan çok pişman olursun. Telefon numarana kadar değiştir ulaşamasin .

Kabul etme çocuklu insanı çok zor. Kendine yazık edersin.
Bu erkeklerin en iyisi bile bu kadar yükün altına girmeye değmez.

Zaten benim yanımda telefonu eline hiç almıyor tuvalete giderken falan alıyor hep. Bu olayı öğrenmeden önce böyle yapması da ilginç gelmişti. Haklısın baştan sona kadar😥

Akıllı telefonlar aynı zamanda şahsi bilgisayar işlevi görüyor. Banka uygulamaları , coin gibi farklı yatırım araçlarına ait uygulamaları barındıran telefonunu insanların orta yerde bırakmaması gerektiğini düşünüyorum.
Birisinin masada telefonunu bırakmamasını sorun olarak görmüyorum.

Sizin sorununuz telefonu yanına alıp almaması ile ilgili değil.

Adamın aylardır sizden sakladığı 2 çocuğu var.

Siz 27 yaşındaymışsınız. Adam kaç yaşında ? Adamla görüşmeye devam edecekseniz , öncesinde e devlet hesabından vukuatlı nüfus kayıt örneğini göstermesini isteyin ki ; bir anda 2.kadın olduğunuzu öğrenmeyin..

Bazı beyaz yalanlar vardır birini seversin gönlünü çalmaya çalışırsın o nedenle belki ufak tefek yalanlar olabilir okey... Ama bu tarz şeylerin yalanı olmaz gizlenmesini doğru bulmuyorum heleki çocuklar onun bir parçası... Bu karar size ait biz olur da desek olmaz da desek sizin içinizin nasıl rahat edeceği önemli... Ama çocukları olan birinin eski eşiyle görüşmemesi mümkün değil...

Çocuklarının fotoğraflarını bile göstermiyor size, bunun farkındayız değil mi?

Gerçekten boşanmış ve ilgili bir baba olsa, sadece siz terkedersiniz diye söylemekten korkmuş olsaydı... söyledikten sonra saklamaya devam etmezdi.

Facebook instagram gibi sosyal hesaplarına erişiminiz var mı varsa orada ne görüyorsunuz?

Erişiminiz yoksa veya çok “temiz” “suya sabuna dokunmayan” sahte bir hesap görüyorsanız gerçek yaşamını hiç bilmiyorsunuz demektir.

Bir baba uzaktan bile görse çocuğunun fotosunu atar veya bahseder. Çok büyük ihtimalle (90%+) zaten evli veya çocukları ile hiç görüşmeyen berbat bir baba. Başka seçenek yok.

Sonuçta eski eşi, çocukların annesi.gorusmesi normal ama görüşmüyorum demesi bana anormal geldi.acaba gerçekten boşandı mi?eminmisiniz?

Back
X