Sevgilimin Cevabı. Ne yapmalıyım bayanlar ?

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum :)
Biraz mutsuz,birazcıkta sinirliyim şuan.. Nedeni ise; ben sevgilimden haber vermesini isterim (afedersiniz lavoboya giderken haber vermeyen
sevgiliye kan kusturan hemcinslerimden değilim,benim istediğim daha çok klasik şeyler yani,çıktım hayatım işten ne bileyim eve dönüyorum
hayatım gibi ) mesajlaşıyorken,yada aradığında konuşuyoruz örneğin o sırada işten çıkmış oluyor ben işten çıktın mı hayatım diye sorduğumda çıktım balım gibi cevaplar alıyorum hakkını yemiyeceğim. Bugun yine bu şekilde bir tartışma oldu 'sordun söyledim aşkım burda benim bir hatam yok' dedi bende sormadan söylesen olmaz mı ? önemli olanda bu,senden çok zor bişi beklemiyorum diye çıkıştım kendisine. Çünkü defalarca bu konunun üstünde durmuştuk daha çok benimki inada dönüştü sanırım bilemiyorum.. tartışma devam edince şu mesaj geldi kendisinden ' sakinleşene kadar mesaj atma,ben tartışmak istemiyorum özür dilerim'. bu mesajdan sonra haliyle cevap vermedim.. peki cevap vermemeye devam etmeli miyim ? yoksa hiç bişi olmamış gibi mesaj mı atayım ? sanki cevap vermezsem biraz olsun beni anlar diye düşünüyorum.. gördüğünüz gibi karmaşık duygular içerisindeyim.. Regl döneminde olduğumdanda iki kat daha fazla sinirliyim sanırım.. lütfen yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler herkese şimdiden..

Son düzenleme:
haklısınız evli olan biri için gerçekten basit bir durum nihayetinde evli olsaydık yüzyüze konuşup halimden tavrımdan anlardı,yanımda olurdu.
takdir edersinizki evli değiliz ve bizim açımızdan basit değil.. teşekkür ederim yorumunuz ve ilginiz için.

haklısınız evli olan biri için gerçekten basit bir durum nihayetinde evli olsaydık yüzyüze konuşup halimden tavrımdan anlardı,yanımda olurdu.
takdir edersinizki evli değiliz ve bizim açımızdan basit değil.. teşekkür ederim yorumunuz ve ilginiz için.

Şu kadarını söyleyebilirim siz ona sürekli rapor vermesi için baskı kurmaya çalışırsanız daha çok kendini çeker..Erkekler böyledir..Bırakın o sizi merak etsin ne yaptıgınızı o sorsun , o arasın..

İlk zamanlar erkekler sevgililerinin üzerine çok düşer bayanlarda bu ilgiye alışır ve bu sefer onlar bu tarz davranmaya başlayınca erkekler kendini çeker..Benim gözlemlediğim durum bu..Bu duruma düşmemek içinde çok üstüne düşmeyin nacizane fikrim..

tatlım iş yerindeyim..
gizliden yazıyorum.. yardımcı olayım sana..
evlıyım ama daha yenı oldugu ıcın sevgılılık hallerımı unutmadım daha..
sevgılıyken bende yapardım bunları..
ama arada ınsanın canı kavga etmek ıster ya..
ben bı sebep bulamadım mı bu nedenlerı denıyordum..:D
sanırım senınde oyle bı halın var..
bunlar ılıskının tuzu biberi..
ama çokta abartmamak lazım..
en buyuk sorununuz bole olsun inş..
sakinleştim diye mesaj at sevgılıne..
sakaya vur bence ..
ben öle yapardım sonra...:1::1::1:
öküzcük hıh falan yazardım :D:1:
abartma tatlım böle seylerı...sonra izi silinmiycek kusurlar yaratmasın ılıskınde

Şu kadarını söyleyebilirim siz ona sürekli rapor vermesi için baskı kurmaya çalışırsanız daha çok kendini çeker..Erkekler böyledir..Bırakın o sizi merak etsin ne yaptıgınızı o sorsun , o arasın..

İlk zamanlar erkekler sevgililerinin üzerine çok düşer bayanlarda bu ilgiye alışır ve bu sefer onlar bu tarz davranmaya başlayınca erkekler kendini çeker..Benim gözlemlediğim durum bu..Bu duruma düşmemek içinde çok üstüne düşmeyin nacizane fikrim..

aynen bu anlattığınız durumdayım diyebilirim. 3 senelik bir ilişki bizimki.. ama hala bu davranışına alışamadım..
merakımı içimde yaşayıp mesaj atmamalıyı mıyım sizce ?

Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum :)
Biraz mutsuz,birazcıkta sinirliyim şuan.. Nedeni ise; ben sevgilimden haber vermesini isterim (afedersiniz lavoboya giderken haber vermeyen
sevgiliye kan kusturan hemcinslerimden değilim,benim istediğim daha çok klasik şeyler yani,çıktım hayatım işten ne bileyim eve dönüyorum
hayatım gibi ) mesajlaşıyorken,yada aradığında konuşuyoruz örneğin o sırada işten çıkmış oluyor ben işten çıktın mı hayatım diye sorduğumda çıktım balım gibi cevaplar alıyorum hakkını yemiyeceğim. Bugun yine bu şekilde bir tartışma oldu 'sordun söyledim aşkım burda benim bir hatam yok' dedi bende sormadan söylesen olmaz mı ? önemli olanda bu,senden çok zor bişi beklemiyorum diye çıkıştım kendisine. Çünkü defalarca bu konunun üstünde durmuştuk daha çok benimki inada dönüştü sanırım bilemiyorum.. tartışma devam edince şu mesaj geldi kendisinden ' sakinleşene kadar mesaj atma,ben tartışmak istemiyorum özür dilerim'. bu mesajdan sonra haliyle cevap vermedim.. peki cevap vermemeye devam etmeli miyim ? yoksa hiç bişi olmamış gibi mesaj mı atayım ? sanki cevap vermezsem biraz olsun beni anlar diye düşünüyorum.. gördüğünüz gibi karmaşık duygular içerisindeyim.. Regl döneminde olduğumdanda iki kat daha fazla sinirliyim sanırım.. lütfen yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler herkese şimdiden..

Bı kere suan msj atacaksan bıze sormana gerek yok
Su sekıldekı bı durumda o sana hber vermek zorunda tabıkı degıl cunku bu konuyu daha once bende yasadıgım da aynı sey oldu

Bıraz bekle bı sure arama o arayana kadar. Yanı affedıceksen tarsısmasaydın bıraz gıt cukulata fılan ye

Gez dolas

Erkeklerden de yer bıldırımı yapmasını bekleme ole bırını bulmak zor bana gore ya sen arıcaksın yada zamanla alıstırcan

Son düzenleme:
En fazla işe yarayan yöntemdir diyebilirim..

İlgisiz davranmaktan kastım trip atmak değil bu arada yanlış anlaşılmasın..

Aradıgında gayet sakin hatta neşeli konuşun, gülün, eğlenin ama üstüne düşmeyin..

Bi kaç hafta deneyin bu şekilde sonucunu zaten kendiniz görürsünüz..

Bence mesaj at hic birsey olmamis gibi davran. Arkadasin dedigi gibi, bunlar bir iliskinin tuzu biberi. Bak ne güzel özürünüde dilemis. Bence büyütmemek lazim tatlim :51:

Son düzenleme:
tatlım iş yerindeyim..
gizliden yazıyorum.. yardımcı olayım sana..
evlıyım ama daha yenı oldugu ıcın sevgılılık hallerımı unutmadım daha..
sevgılıyken bende yapardım bunları..
ama arada ınsanın canı kavga etmek ıster ya..
ben bı sebep bulamadım mı bu nedenlerı denıyordum..:D
sanırım senınde oyle bı halın var..
bunlar ılıskının tuzu biberi..
ama çokta abartmamak lazım..
en buyuk sorununuz bole olsun inş..
sakinleştim diye mesaj at sevgılıne..
sakaya vur bence ..
ben öle yapardım sonra...:1::1::1:
öküzcük hıh falan yazardım :D:1:
abartma tatlım böle seylerı...sonra izi silinmiycek kusurlar yaratmasın ılıskınde

Çok candansız bunu söyleyemeden geçemeyeceğim,ne kadar güzel :)
yeni evliymişsiniz,bir ömür sürsün birlikteliğiniz inşallahh :nazar:
Aslında sebep aramak değil benimkisi,direk o konuya yoğunlaştığımdan kendiside sağolsun aynı istikamette sapmadan ilerlediğinden sürekli tartışıyoruz..
Normalde çok şen şakrak biriyimdir,oda bayılır bu huyuma ama yok şimdi birazcık ciddileşeyim.. inanın küçük çok küçük gelebilir ama yapmayınca o kaadar sinir oluyorumki yapmamasından çok beni takmadığını düşünmek sinirlendiriyor beni..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :16:

Bı kere suan msj atacaksan bıze sormana gerek yok
Su sekıldekı bı durumda o sana hber vermek zorunda tabıkı degıl cunku bu konuyu daha once bende yasadıgım da aynı sey oldu

Bıraz bekle bı sure arama o arayana kadar. Yanı affedıceksen tarsısmasaydın bıraz gıt cukulata fılan ye

Gez dolas

Erkeklerden de yer bıldırımı yapmasını bekleme ole bırını bulmak zor bana gore ya sen arıcaksın yada zamanla alıstırcan

Teşekkür ederim yorumunuz için :)
affediceksen tartışmasaydın demişsiniz ama şöyle söyliyeyim ; tartışmadan bir çözüme ulaştıramayız illaki tartışma olacak bunun devamında uzlaşmada olacak. yani birlikteliğimi bitirmedim öyle bir izlenim verdiniz :) affetmiyeceksen birlikte olamayacaktın gibi bişey oldu bu söylediğiniz. :)
evet evet çikolata yiyelim,buyrun sizde :56:

En fazla işe yarayan yöntemdir diyebilirim..

İlgisiz davranmaktan kastım trip atmak değil bu arada yanlış anlaşılmasın..

Aradıgında gayet sakin hatta neşeli konuşun, gülün, eğlenin ama üstüne düşmeyin..

Bi kaç hafta deneyin bu şekilde sonucunu zaten kendiniz görürsünüz..

Tamamdır mesaj alındı,deneyeceğim :)

Bence daha cevap vermeyin nede olsa daha sinirlisiniz :1:
Simdi sinirlende konusmaya baslarsaniz tartisma büyük hemde sizin tavrinizi anlamaz kücük bir probleminiz oldugunu sanar..
Yani bir süre yazmayin ona uymak istiyorsaniz,

Ama söylede diyebilirsiniz,, askim her konusmamizda sinirimizde susmak olmaz sakin bir sekilde birbirimize sorup cevap vermeliyizki anlasalim senin sorunun benim sorunum
benim sorunumse senin sorunun, herseferinde bir taraf alttan almalidir.
Böyle belki daha tatli bir konusma gecer aranizda bu iki secenneklerden birini secin bence..

Bence mesaj at hic birsey olmamis gibi davran. Arkadasin dedigi gibi, bunlar bir iliskinin tuzu biberi. Bak ne güzel özürünüde dilemis. Bence büyütmemek lazim tatlim :51:

Teşekkür ederim yorumunuz için :) İnanın bende uzatmak istemiyorum ama şimdi yüzüne gülsem biliyorum yarın yine aynı durumu yaşıyacağız ve yine sinir olan ben olmuş olacağım. sanırım haklı sinirim geçmeden ona mesaj atmamam gerekiyor,bu konuda bir çok söz verdiği için böyleyim sözünü tutmuyor,kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum,gerçekten kindar , dediğim dedik insanlardan değilim. ama söz konusu kendisi olunca biraz dikkatli davranmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için :) İnanın bende uzatmak istemiyorum ama şimdi yüzüne gülsem biliyorum yarın yine aynı durumu yaşıyacağız ve yine sinir olan ben olmuş olacağım. sanırım haklı sinirim geçmeden ona mesaj atmamam gerekiyor,bu konuda bir çok söz verdiği için böyleyim sözünü tutmuyor,kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum,gerçekten kindar , dediğim dedik insanlardan değilim. ama söz konusu kendisi olunca biraz dikkatli davranmaya çalışıyorum.

Şu haber verme konusuna asla tahammül edemiyorum..
Elini verirsin kolunu kaptırırsın ya aynen öyle, markete gitsem, saysam ki 5 adım niye haber vermedin, gidersin bu sefer eve gittin mi aşkım? Arkadaşıma gideceğim yarın, tamam çıkarken haber ver, çıkarken söylersin oraya vardığın da haber ver, arkadaşından ayrılırken haber ver, eve gittiğin de haber ver.. olduuuu!
:45::57:
Tuvalete girerken bile haber verenler oluyor yahu.. :30:

Ve sevgilimde özellikle söylemez, zaten işten çıktığı anda direkt beni arar mesai saatleri içinde pek konuaşamayız çünkü, saatini bildiğimden de anlarım zaten, illa söylemesine gerek yok, ha ne yapıyorsun dediğim zaman mesai bitti, çıktım eve gidiyorum der orası ayrı.
Eğer konuştuğumuz zamana denk gelirse şunu yapacağım veya şurdayım derim, ama özellikle ben şuraya gidiyorum, ben şunu yapacağım, şu arkadaşımla gezmeye gideceğim diye arayıp söylemem yani.
:ssz:

Son düzenleme:
Bence daha cevap vermeyin nede olsa daha sinirlisiniz :1:
Simdi sinirlende konusmaya baslarsaniz tartisma büyük hemde sizin tavrinizi anlamaz kücük bir probleminiz oldugunu sanar..
Yani bir süre yazmayin ona uymak istiyorsaniz,

Ama söylede diyebilirsiniz,, askim her konusmamizda sinirimizde susmak olmaz sakin bir sekilde birbirimize sorup cevap vermeliyizki anlasalim senin sorunun benim sorunum
benim sorunumse senin sorunun, herseferinde bir taraf alttan almalidir.
Böyle belki daha tatli bir konusma gecer aranizda bu iki secenneklerden birini secin bence..

Teşekkür ederim yorumunuz için. :) Zaten şimdi sinirli halimle mesaj atsam cevap vermeyecek,mesaj atmamam gerekiyor.
İnanın o kadar yol denedimki.. hep agresif halimle konuşuyorum sanmayın,yüzyüze konuştum bir çok kez,rica ettim ama anlamıyor işte bu bana çok dokunuyor. takmıyor gibi hissediyorum,böyle oluncada konuşmak içimden gelmiyor pek..

Sen her gittiğin yeri ona bildiriyor musun? Ben bu takıntıyı gerçekten anlamadım.ne güzel bir ilişkin var neden üzülesiniz.biraz kendine odaklan.dünyan bir erkekten ibaret olursa bunu hemen anlar ve ona göre davranır.

Back
X