Sevgilimin Cevabı. Ne yapmalıyım bayanlar ?

Şu haber verme konusuna asla tahammül edemiyorum..
Elini verirsin kolunu kaptırırsın ya aynen öyle, markete gitsem, saysam ki 5 adım niye haber vermedin, gidersin bu sefer eve gittin mi aşkım? Arkadaşıma gideceğim yarın, tamam çıkarken haber ver, çıkarken söylersin oraya vardığın da haber ver, arkadaşından ayrılırken haber ver, eve gittiğin de haber ver.. olduuuu!
:45::57:
Tuvalete girerken bile haber verenler oluyor yahu.. :30:

Ve sevgilimde özellikle söylemez, zaten işten çıktığı anda direkt beni arar saatini bildiğimden de anlarım zaten, ha ne yapıyorsun dediğim zaman mesai bitti, çıktım eve gidiyorum der orası ayrı.
Eğer konuştuğumuz zamana denk gelirse şunu yapacağım veya şurdayım derim, ama özellikle ben şuraya gidiyorum, ben şunu yapacağım, şu arkadaşımla gezmeye gideceğim diye arayıp söylemem yani.
:ssz:

Teşekkür ederim :) şöyle söyleyeyim size o zaman.. biz sürekli birbirimizi arayabilen çiftlerden değiliz. haftada 1 yada 2. bir diğer noktada iş çıkış saati her zaman aynı olmuyor,değişebiliyor. Elini verse kolunu kaptırmaz sıkı sıkı tutarım elinden ben öyle biri değilim genel konuşmuşsunuz bende nacizane fikrimi söylemek istedim :) ben klasik şeylerin haberini vermesini istiyorum zaten bana ne ? 15 dakikalık markette yaptığı ev alışverişinden :) tabi durumdan tam olarak haberdar olmadığınız için böyle söylemişsiniz sağolun :)

Sen her gittiğin yeri ona bildiriyor musun? Ben bu takıntıyı gerçekten anlamadım.ne güzel bir ilişkin var neden üzülesiniz.biraz kendine odaklan.dünyan bir erkekten ibaret olursa bunu hemen anlar ve ona göre davranır.

teşekkür ederim :) ama yazdığım şeyi tam anlatamadım sanırm ne ben ondan HER gittiği yerin bildirimi bekliyorum nede o benden bekliyor. ki beklesede söylerim geldim,gidiyorum gibi. dünya tabiki bir erkekten ibaret değil :)

İşten çıkış saati belli değil mi ? Niçin sorma gereği duyuyorsunuz anlamadım.

Hayır belli değil. normalde 11de çıkıyorsa 1 de çıktığı oluyor diğer gün 12 de bir sonraki gün 9da vs vs. kendi işleri olduğundan bu şekilde.
Çıktın mı işten diye sormak için bir gerekçeye mi ihtiyacım var anlayamadım inanın :)

Son düzenleme:
hemen hemen 4 bucuk yıldır sevgilimin huyları konusunda, ordan burdan yazılar okuya okuya erkeklerin hareketleri konusunda uzmanlaşmaya başladığımı düşünüyorum :)) bir erkeğin üzerine nekadar düşersen okadar kaçıyor bu bi gerçek . ona yapması gerekenleri söylemeyeceksin kendisi bulacak zaten söyleyince bi anlamıda kalmıyor :) bi de kin tutmayacaksın erkekler kadınların bu huyundan nefret ediyorlar :) hiçbir şey olmamış gibi devam et cok sakin dur başka şeylerle ilgileniyormuşsun gibi yap . bir süre sonra Allah Allah ne oldu bizim kıza soğudu mu acaba sevgisi mi azaldı eskisi gibi değil ama ? diye düşünerekten üzerine düşmeye başlayacak :))

hemen hemen 4 bucuk yıldır sevgilimin huyları konusunda, ordan burdan yazılar okuya okuya erkeklerin hareketleri konusunda uzmanlaşmaya başladığımı düşünüyorum :)) bir erkeğin üzerine nekadar düşersen okadar kaçıyor bu bi gerçek . ona yapması gerekenleri söylemeyeceksin kendisi bulacak zaten söyleyince bi anlamıda kalmıyor :) bi de kin tutmayacaksın erkekler kadınların bu huyundan nefret ediyorlar :) hiçbir şey olmamış gibi devam et cok sakin dur başka şeylerle ilgileniyormuşsun gibi yap . bir süre sonra Allah Allah ne oldu bizim kıza soğudu mu acaba sevgisi mi azaldı eskisi gibi değil ama ? diye düşünerekten üzerine düşmeye başlayacak :))

Peki canım aynen böyle yapacağım. :16:

Aranızda konuşup,dısarı çıkarken ya da dönerken haber vericez diye anlaşma yaptıysanız ve sevgilinize siz sürekli haber veriyorsanız evet sevgilinizde size haber

vermeli.Ama böyle bir durum söz konusu değilse ve ondan böyle bir beklenti içine giriyorsanız bence tavrınız çok hatalı...

Sonucta daha sevgilisiniz ve bu sürede baskı kurarsanız çok sıkarsınız,daha şimdiden böyle olursanız evlilikte ne olur bilmem sanki fazla dominantsınız,erkekler bu tarz

davranışları pek sevmezler...

Size tavsiyem siz de haber vermeyin kendiside vermesin,kısıtlama yapmayın...

biraz zorda olsa 10 yıl öncesi geldi aklıma...:1::1:

bende çok kızardım eşime,hesap sormuyorum sana sadece merak ediyorum bi haber ver ölürmüsün diye..oda trip atardı sonra ben küserdim arardı abuk subuk tripler devam ederdi.

peki ben saf ne yapardım yattım,kalktım,yürüdüm,oturdum,yedim içtim vs vs arar dururdum.

şimdi ise günde 2 3 kez arar ne çok arıyorsun derim bu seferde:1::1:

demem o ki ara haber ver dediğin halde aramıyorsa çok uzatma deişmeyecek anlaşılan..

ilerde dersin keşke o günlerimizde kavga edip küs kalıcağımıza telefonda az daha cilveleşseydik diye...ben misal öyle diyorum:16::16:

Teşekkür ederim :) şöyle söyleyeyim size o zaman.. biz sürekli birbirimizi arayabilen çiftlerden değiliz. haftada 1 yada 2. bir diğer noktada iş çıkış saati her zaman aynı olmuyor,değişebiliyor. Elini verse kolunu kaptırmaz sıkı sıkı tutarım elinden ben öyle biri değilim genel konuşmuşsunuz bende nacizane fikrimi söylemek istedim :) ben klasik şeylerin haberini vermesini istiyorum zaten bana ne ? 15 dakikalık markette yaptığı ev alışverişinden :) tabi durumdan tam olarak haberdar olmadığınız için böyle söylemişsiniz sağolun :)

Bende genelleme yaptım zaten, sizin ilişkiniz bu şekilde demedim =)

Aranızda konuşup,dısarı çıkarken ya da dönerken haber vericez diye anlaşma yaptıysanız ve sevgilinize siz sürekli haber veriyorsanız evet sevgilinizde size haber

vermeli.Ama böyle bir durum söz konusu değilse ve ondan böyle bir beklenti içine giriyorsanız bence tavrınız çok hatalı...

Sonucta daha sevgilisiniz ve bu sürede baskı kurarsanız çok sıkarsınız,daha şimdiden böyle olursanız evlilikte ne olur bilmem sanki fazla dominantsınız,erkekler bu tarz

davranışları pek sevmezler...

Size tavsiyem siz de haber vermeyin kendiside vermesin,kısıtlama yapmayın...

Biz birbirimizle böyle bir anlaşma yapmıştık.. ben yapıyorum,kendisindende bekliyorum. evet dominantım gerçekten

biraz zorda olsa 10 yıl öncesi geldi aklıma...:1::1:

bende çok kızardım eşime,hesap sormuyorum sana sadece merak ediyorum bi haber ver ölürmüsün diye..oda trip atardı sonra ben küserdim arardı abuk subuk tripler devam ederdi.

peki ben saf ne yapardım yattım,kalktım,yürüdüm,oturdum,yedim içtim vs vs arar dururdum.

şimdi ise günde 2 3 kez arar ne çok arıyorsun derim bu seferde:1::1:

demem o ki ara haber ver dediğin halde aramıyorsa çok uzatma deişmeyecek anlaşılan..

ilerde dersin keşke o günlerimizde kavga edip küs kalıcağımıza telefonda az daha cilveleşseydik diye...ben misal öyle diyorum:16::16:

Hahah çok şekersiniz ya :)
ozaman ilerde keşkeler yapmamak adına telefonda cilveleşmeye başlamalıyız :17:
sağoluun :16:

Hayır belli değil. normalde 11de çıkıyorsa 1 de çıktığı oluyor diğer gün 12 de bir sonraki gün 9 da vs vs. kendi işleri olduğundan bu şekilde.
Çıktın mı işten diye sormak için bir gerekçeye mi ihtiyacım var anlayamadım inanın :)

:))))))

Tabi ki gerekçeye ihtiyacın yok ama bak bu soru soruna neden olmuş, kendi işi biliyorsun çıksa ne olur , çıkmasa ne olur.

Boğulmaktan hoşlanmam, boğan şeylerde yapmam. Açıkcası yapanları anlamam hele de sevgilileri.

Hayatın tadını çıkartmak varken geldin, gittin, neredeydin bana garip geliyor.
Boşverin bu muhabbetleri güzel günlerin keyfini yaşayın.

Eşim şuan hafta içi İstanbul dışında oluyor. Bir kez bile akşam saati neredesin demedim, geçen konuşurken oteldeyim dedi hayırdır kaldığın evde problem mi var dedim, yok dedi maç izlemeye geldim.

Mazallah KK daki kıskanç hatunların eşi oteldeyim demeye görsün :34:

Son düzenleme:
cok ustune dusmek gibibir hata yapıyorsun işden cıkıs saatini soylemesini istemenin altında baska bir neden varmı neticede baska yer degil işinde hani arkadas ortamı olsa hani bir derece anlarım kaca kadar durdu kacta bulustu ogrenmek isteyebilirsiniz

Son düzenleme:
Hayır belli değil. normalde 11de çıkıyorsa 1 de çıktığı oluyor diğer gün 12 de bir sonraki gün 9da vs vs. kendi işleri olduğundan bu şekilde.

Ne yapıyorsun hayatım dediğin de ne yaptığını söylemiyor mu?
Bide işten çıkış saati de belli değilmiş, ben bazen sence aşkım, sence??
:1: derim mesela, işten çıkmak üzere olduğumu zaten bildiği için yani..
Ama mesai kalırız arar saat çıkma saatimizi geçmiş, ne yapıyorsun diye sorar bende mesai kaldığımızı söylerim. Durum bu yani.
Sormadan söylesen demişsiniz ya, illa o ne yapıyorsun sorusu gelecek ve yine siz sormuş olacaksınız yani, ha bunun üzerine söylemeyip illa işten çıktın mı? demenizi bekliyorsa ona bir şey diyemeyeceğim..

Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum :)
Biraz mutsuz,birazcıkta sinirliyim şuan.. Nedeni ise; ben sevgilimden haber vermesini isterim (afedersiniz lavoboya giderken haber vermeyen
sevgiliye kan kusturan hemcinslerimden değilim,benim istediğim daha çok klasik şeyler yani,çıktım hayatım işten ne bileyim eve dönüyorum
hayatım gibi ) mesajlaşıyorken,yada aradığında konuşuyoruz örneğin o sırada işten çıkmış oluyor ben işten çıktın mı hayatım diye sorduğumda çıktım balım gibi cevaplar alıyorum hakkını yemiyeceğim. Bugun yine bu şekilde bir tartışma oldu 'sordun söyledim aşkım burda benim bir hatam yok' dedi bende sormadan söylesen olmaz mı ? önemli olanda bu,senden çok zor bişi beklemiyorum diye çıkıştım kendisine. Çünkü defalarca bu konunun üstünde durmuştuk daha çok benimki inada dönüştü sanırım bilemiyorum.. tartışma devam edince şu mesaj geldi kendisinden ' sakinleşene kadar mesaj atma,ben tartışmak istemiyorum özür dilerim'. bu mesajdan sonra haliyle cevap vermedim.. peki cevap vermemeye devam etmeli miyim ? yoksa hiç bişi olmamış gibi mesaj mı atayım ? sanki cevap vermezsem biraz olsun beni anlar diye düşünüyorum.. gördüğünüz gibi karmaşık duygular içerisindeyim.. Regl döneminde olduğumdanda iki kat daha fazla sinirliyim sanırım.. lütfen yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler herkese şimdiden..

tatlım iş yerindeyim..
gizliden yazıyorum.. yardımcı olayım sana..
evlıyım ama daha yenı oldugu ıcın sevgılılık hallerımı unutmadım daha..
sevgılıyken bende yapardım bunları..
ama arada ınsanın canı kavga etmek ıster ya..
ben bı sebep bulamadım mı bu nedenlerı denıyordum..:D
sanırım senınde oyle bı halın var..
bunlar ılıskının tuzu biberi..
ama çokta abartmamak lazım..
en buyuk sorununuz bole olsun inş..
sakinleştim diye mesaj at sevgılıne..
sakaya vur bence ..
ben öle yapardım sonra...:1::1::1:
öküzcük hıh falan yazardım :D:1:
abartma tatlım böle seylerı...sonra izi silinmiycek kusurlar yaratmasın ılıskınde

dogunal ın da bahsettiği gibi uzun ilişkilerin kaçınılmazı bunlar :37:
5 yıldan fazladır aynı sorunları bende yaşıyorum. sorun değil aslında ufak kavga arayışları :31:
ben söylemeden yapmasını beklediğim çok şey var erkek arkadaşımdan ama bir süre sonra bakıyorum aynı şeyleri bende yapıyorum.
mesela hem ona kızıyorum aynı şekilde haber vermedi diye sonra çok yorgun olduğum günlerde bende haber vermiyorum :1: ama o hiç kavga çıkartmaz böyle şeylerden:31:
ben kavga edince de genelde alttan alır uzatma değmez tadımızı kaçırdığımıza falan der hem aynı şeyi sende yapıyorsun der biraz beni güldürür rahatlarım bende :34:
böyle böyle anlıyorsun geçekten kavga edilmeye değmeyeceğini.
ayrıca herkesin düşünce yapısı aynı değildir ne yazık ki. her ne kadar öyle davranmak zor olsa da (:9:) biz söylemeden yapmasını beklememek gerek. ona göre çok küçük bir ayrıntı olabilir fazla uzatmamak lazım böyle şeyleri. bak sevgilin mesaj da atmış lütfen biraz daha dikkat et haber vermeye merak ediyorum seni düzensiz çıktığın saatlerde falan de daha ılımlı yaklaş bence daha iyi olur :16:

:))))))

Tabi ki gerekçeye ihtiyacın yok ama bak bu soru soruna neden olmuş, kendi işi biliyorsun çıksa ne olur , çıkmasa ne olur.

Boğulmaktan hoşlanmam, boğan şeylerde yapmam. Açıkcası yapanları anlamam hele de sevgilileri.

Hayatın tadını çıkartmak varken geldin, gittin, neredeydin bana garip geliyor.
Boşverin bu muhabbetleri güzel günlerin keyfini yaşayın.

Eşim şuan hafta içi İstanbul dışında oluyor. Bir kez bile akşam saati neredesin demedim, geçen konuşurken oteldeyim dedi hayırdır kaldığın evde problem mi var dedim, yok dedi maç izlemeye geldim.

Mazallah KK daki kıskanç hatunların eşi oteldeyim demeye görsün :34:

evet soruna neden oldu. ama sizinki karşılıklı bir durum. bir taraf yapsa bir taraf yapmasa sorun olur değil mi :)

dogunal ın da bahsettiği gibi uzun ilişkilerin kaçınılmazı bunlar :37:
5 yıldan fazladır aynı sorunları bende yaşıyorum. sorun değil aslında ufak kavga arayışları :31:
ben söylemeden yapmasını beklediğim çok şey var erkek arkadaşımdan ama bir süre sonra bakıyorum aynı şeyleri bende yapıyorum.
mesela hem ona kızıyorum aynı şekilde haber vermedi diye sonra çok yorgun olduğum günlerde bende haber vermiyorum :1: ama o hiç kavga çıkartmaz böyle şeylerden:31:
ben kavga edince de genelde alttan alır uzatma değmez tadımızı kaçırdığımıza falan der hem aynı şeyi sende yapıyorsun der biraz beni güldürür rahatlarım bende :34:
böyle böyle anlıyorsun geçekten kavga edilmeye değmeyeceğini.
ayrıca herkesin düşünce yapısı aynı değildir ne yazık ki. her ne kadar öyle davranmak zor olsa da (:9:) biz söylemeden yapmasını beklememek gerek. ona göre çok küçük bir ayrıntı olabilir fazla uzatmamak lazım böyle şeyleri. bak sevgilin mesaj da atmış lütfen biraz daha dikkat et haber vermeye merak ediyorum seni düzensiz çıktığın saatlerde falan de daha ılımlı yaklaş bence daha iyi olur :16:

Mükemmelsiniz,tam olarak aynı durumdayım :)

Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum :)
Biraz mutsuz,birazcıkta sinirliyim şuan.. Nedeni ise; ben sevgilimden haber vermesini isterim (afedersiniz lavoboya giderken haber vermeyen
sevgiliye kan kusturan hemcinslerimden değilim,benim istediğim daha çok klasik şeyler yani,çıktım hayatım işten ne bileyim eve dönüyorum
hayatım gibi ) mesajlaşıyorken,yada aradığında konuşuyoruz örneğin o sırada işten çıkmış oluyor ben işten çıktın mı hayatım diye sorduğumda çıktım balım gibi cevaplar alıyorum hakkını yemiyeceğim. Bugun yine bu şekilde bir tartışma oldu 'sordun söyledim aşkım burda benim bir hatam yok' dedi bende sormadan söylesen olmaz mı ? önemli olanda bu,senden çok zor bişi beklemiyorum diye çıkıştım kendisine. Çünkü defalarca bu konunun üstünde durmuştuk daha çok benimki inada dönüştü sanırım bilemiyorum.. tartışma devam edince şu mesaj geldi kendisinden ' sakinleşene kadar mesaj atma,ben tartışmak istemiyorum özür dilerim'. bu mesajdan sonra haliyle cevap vermedim.. peki cevap vermemeye devam etmeli miyim ? yoksa hiç bişi olmamış gibi mesaj mı atayım ? sanki cevap vermezsem biraz olsun beni anlar diye düşünüyorum.. gördüğünüz gibi karmaşık duygular içerisindeyim.. Regl döneminde olduğumdanda iki kat daha fazla sinirliyim sanırım.. lütfen yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler herkese şimdiden..
Ben Pek arayıp sormam mesela merak etmem Çıktınmı diye eşim sinir olur ben pek aramam acele bi iş olmadan ne yapıyorsun ne ediyorsun diye eşim arar sorar ararsa açar cevaplarım aramassa aramam... O DA Sinir olur trip atar aramıyosun Sormuyorsun diye Kıskanayım diye uğraşır durur kıskandığımıda belli etmem sıkarım kendimi kendisi çatlar Eşimi Çok seviyorum Sevdiğimi belli ediyorum ama hiç küsüp trip atmam olmamış gibi davranırım oda dibimden bi yere ayrılmaz balık tutmaya bile benimle gider bensiz hiç bi yere gitmez :D :D Gidecekse bile haber verir gittiği yere varıncada ben burdayım geldim der bence kovalayan olma kovalanan ol ;)

Back
X