Şu haber verme konusuna asla tahammül edemiyorum..
Elini verirsin kolunu kaptırırsın ya aynen öyle, markete gitsem, saysam ki 5 adım niye haber vermedin, gidersin bu sefer eve gittin mi aşkım? Arkadaşıma gideceğim yarın, tamam çıkarken haber ver, çıkarken söylersin oraya vardığın da haber ver, arkadaşından ayrılırken haber ver, eve gittiğin de haber ver.. olduuuu!
Tuvalete girerken bile haber verenler oluyor yahu..
Ve sevgilimde özellikle söylemez, zaten işten çıktığı anda direkt beni arar saatini bildiğimden de anlarım zaten, ha ne yapıyorsun dediğim zaman mesai bitti, çıktım eve gidiyorum der orası ayrı.
Eğer konuştuğumuz zamana denk gelirse şunu yapacağım veya şurdayım derim, ama özellikle ben şuraya gidiyorum, ben şunu yapacağım, şu arkadaşımla gezmeye gideceğim diye arayıp söylemem yani.![]()
Teşekkür ederim :) şöyle söyleyeyim size o zaman.. biz sürekli birbirimizi arayabilen çiftlerden değiliz. haftada 1 yada 2. bir diğer noktada iş çıkış saati her zaman aynı olmuyor,değişebiliyor. Elini verse kolunu kaptırmaz sıkı sıkı tutarım elinden ben öyle biri değilim genel konuşmuşsunuz bende nacizane fikrimi söylemek istedim :) ben klasik şeylerin haberini vermesini istiyorum zaten bana ne ? 15 dakikalık markette yaptığı ev alışverişinden :) tabi durumdan tam olarak haberdar olmadığınız için böyle söylemişsiniz sağolun :)