sevgilimin cinsel beklentisi

ecesayir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
58
39
3
29
Merhaba kızlar

2 senedir sevgiliyiz. 3 aylığına başka bir şehre gitti çalışmaya. Burdaykende aramızda ileri derece cinsellik söz konusu değildi. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok utanıyorum:cry:

Benden sürekli cinsel isteklerde bulunuyor yapmayınca da küfürler savuruyor aileme bana küfrediyor. Beni çok sevdiğini söylüyor ama buda bir ihtiyaçmış. Ben ihtiyaç olduğunun farkındayım zaten de evlenmeden bedenimi ona açmam ne kadar doğru bilemiyorum. Seni bu zamana kadar hiç aldatmadım ama aldatacağım diyor. Kızlar ben sizce ne yapmalıyım, bıktım usandım canımdan yapsam bir türlü yapmasam bir türlü. Bende onu seviyorum fakat olmuyor ve beni anlamıyor hiç. Bildiğini okuyor.

Çok üzgünüm çok:KK42::KK42::KK42:

Sakın!!! ne demek kufur ediyor bilmem ne bu adam senden boyle bisey istiyorsa zaten sevgisinden suphe ederim.. ayrica ikis enedir birliktesiniz magdem ve seni aldatmamis niye evlenmiyosunuzda senden bekaretini istiyor. ne maglum tekmeyi atmayacagini

Terk etmelisin.. istemiyorsan sana bunu baskıyka yaptıramaz.. terk et gitsin, ne demek aldatırım..
onun için cinsellik çok önemliymiş canım.
Ama ben karşılayamıyormuşum onun kadar düşkün değilmişim.
Konuşmuyoruz şu an

Sakın!!! ne demek kufur ediyor bilmem ne bu adam senden boyle bisey istiyorsa zaten sevgisinden suphe ederim.. ayrica ikis enedir birliktesiniz magdem ve seni aldatmamis niye evlenmiyosunuzda senden bekaretini istiyor. ne maglum tekmeyi atmayacagini
Maddi sıkıntılar var biraz canım. Ailelerimizle tanıştık. Ama bunları kabul etmiyor ben bu adam beni çok üzüyor. Cinsellik önemliymiş onun için ama ben önem vermiyormuşum.

nefret ediyorum boyle sapiklardan hersey cinsel organlarindan ibaret sanki. guzelim yasin kac bilmiyorum ama akilli ol biraz seven adam sevdigine kiyamaz zaten ayrica ailene nasil yaparsin boyle birseyi her anne ve baba kizlarini tertemiz duygularla telli duvakli evinden cikarmak ister sana bu kelimeleri kullanan adam zaten o 3 aylik sure zarginda istedigiyle aldatacaktir. gozden irak olan gonuldende irak olur

nefret ediyorum boyle sapiklardan hersey cinsel organlarindan ibaret sanki. guzelim yasin kac bilmiyorum ama akilli ol biraz seven adam sevdigine kiyamaz zaten ayrica ailene nasil yaparsin boyle birseyi her anne ve baba kizlarini tertemiz duygularla telli duvakli evinden cikarmak ister sana bu kelimeleri kullanan adam zaten o 3 aylik sure zarginda istedigiyle aldatacaktir. gozden irak olan gonuldende irak olur
Ya ben ona o kadar saf temiz duygularla yaklaşıyorum ki...
Böyle olması beni çok üzüyor.
Benim kendimden önce düşünmem gereken ailem var canım çok haklısın.

amac o zaten konusmayark aklinca seni cezalandiracakki kabul et diye . gebertesim var boylelerini:kızgın:
Whatsappı sileyim diyorum. Belkide hayırlısı böyledir. Kendi kız kardeşinden biri böyle bişey istese dünyayı yıkacak adam bana geldi mi dünyayı başıma yıkıyor. Ah bu erkekler :sinirli: :KK14:

Bak benim bi abim var ve yanlis anlama benimle herseyi yasayan kiz bana es olmaz derdi hep o kelimesi kulagimda kupeydi ve iliskilerimde hep o cumleler baba yol oldu asla kendimi kullandirtmadim kimseye ve cok guzel bi evlilik yaptim bosver guzelim ayril gitsin erkegin amaci karsi tarafin sevgisini kullanmak zaten ben bitiricem de bak nasil geri vites yapiyo

Merhaba kızlar

2 senedir sevgiliyiz. 3 aylığına başka bir şehre gitti çalışmaya. Burdaykende aramızda ileri derece cinsellik söz konusu değildi. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok utanıyorum:cry:

Benden sürekli cinsel isteklerde bulunuyor yapmayınca da küfürler savuruyor aileme bana küfrediyor. Beni çok sevdiğini söylüyor ama buda bir ihtiyaçmış. Ben ihtiyaç olduğunun farkındayım zaten de evlenmeden bedenimi ona açmam ne kadar doğru bilemiyorum. Seni bu zamana kadar hiç aldatmadım ama aldatacağım diyor. Kızlar ben sizce ne yapmalıyım, bıktım usandım canımdan yapsam bir türlü yapmasam bir türlü. Bende onu seviyorum fakat olmuyor ve beni anlamıyor hiç. Bildiğini okuyor.

B Irak gitsin daha evlenmeden ne kufru hala ne yapacam mi diyorsun ya Allah aşkına oldun evlendin diyelim hasta oldun ne yapacak yanı seni mi aldatacak seven adam bi kere böyle konuşmaz bence asla öyle birşey yapma derim asla hemen de bırak gitsin sana adam mi Yok

Merhaba kızlar

Daha evlenmeden psikolojik şiddet başladıysa evlenince kolunu bacağını kırar bu öküz. .

Sümüklü fare ,aldatacakmis. .nasıl seviyorsun bu herifi ? Nesini seviyorsun mesela ? Küfür ederken ağzından akıttığı salyaları mi cezbediyor?

B Irak gitsin daha evlenmeden ne kufru hala ne yapacam mi diyorsun ya Allah aşkına oldun evlendin diyelim hasta oldun ne yapacak yanı seni mi aldatacak seven adam bi kere böyle konuşmaz bence asla öyle birşey yapma derim asla hemen de bırak gitsin sana adam mi Yok
kesinlikle kuzi anlayamiyorum boyke adamlari sanki dunyanin merkezi kendilerini vazgecilmez saniyolar garibimde sevgisinden istiyo saniyo

Bak benim bi abim var ve yanlis anlama benimle herseyi yasayan kiz bana es olmaz derdi hep o kelimesi kulagimda kupeydi ve iliskilerimde hep o cumleler baba yol oldu asla kendimi kullandirtmadim kimseye ve cok guzel bi evlilik yaptim bosver guzelim ayril gitsin erkegin amaci karsi tarafin sevgisini kullanmak zaten ben bitiricem de bak nasil geri vites yapiyo
Çok haklısın canım benim. Benimde 2 tane abim var onlarda öyle söylüyorlar.
Sevgilim hep böyleydi hep küfrediyor bana bazen çok acımasız davranıyor.
Tuhaf biri o.
Belkide hayirlisi böyledir ömür boyu ağlamaktansa 2 ay ağlarım en fazla diye düşünüyorum

kesinlikle kuzi anlayamiyorum boyke adamlari sanki dunyanin merkezi kendilerini vazgecilmez saniyolar garibimde sevgisinden istiyo saniyo
cahillik yeminle yaaa bu kadar saf olmasalar bende sevdim sevdiğimi aldım asla söyle seyler yapmadi kufur de neymiş yaaa ay ben okudukça seli oluyorum buraya böyle böyle yaptı ayrıldım yazsa daha mantıklı idi valla

Var canım ya ama gönül işte.
Ama haklısın iş gönlü geçti artık 2 senedir ona ağzımdan tek kötü kelime çıkmamıştır.
o beni mahvediyor her seferinde
katlanamiyorum artık bende bırakıyorum

Çok haklısın canım benim. Benimde 2 tane abim var onlarda öyle söylüyorlar.
Sevgilim hep böyleydi hep küfrediyor bana bazen çok acımasız davranıyor.
Tuhaf biri o.
Belkide hayirlisi böyledir ömür boyu ağlamaktansa 2 ay ağlarım en fazla diye düşünüyorum
aynen oyle hamile kalinca ne yapavak tobe yarabbi ayril kiz hemen abilerinin ve ailenin sictigi boka degisme onu yol ver gitsin kimse vazgecilmez degildir

Ben ona cok yuz verdim hepsi benim hatam. Dünyamın merkezi o yerine koydum.
Oda kullanıyor beni gözümü açtım artık canım

Back
X