• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin çok garip fetişi

sudemsiiiiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
Sevgilimin koltuk altı fetişi var. Yani koltuk altımı görmekten tutun dokunmaya kadar çok seviyor. Rollon sürmemi izlemeye bile yükseliyor. İlgilenmesi hoşuma gidiyor ama her zaman koltuk altımı almış olmuyorum böyle görmesinden utanıyorum ve jiletle tıraş ettiğim için biraz kararık. Onu vazgeçirmek için pis mi koksam diye de düşündüm. Ne yapmalıyım bunla ilgili seviyorum ama utanıyorum da artık onu da üzmek istemiylrum mutlu etmek için ne yapabilirim

Sevgilimin koltuk altı fetişi var. Yani koltuk altımı görmekten tutun dokunmaya kadar çok seviyor. Rollon sürmemi izlemeye bile yükseliyor. İlgilenmesi hoşuma gidiyor ama her zaman koltuk altımı almış olmuyorum böyle görmesinden utanıyorum ve jiletle tıraş ettiğim için biraz kararık. Onu vazgeçirmek için pis mi koksam diye de düşündüm. Ne yapmalıyım bunla ilgili seviyorum ama utanıyorum da artık onu da üzmek istemiylrum mutlu etmek için ne yapabilirim
Tedavi olmasını sağlayın.

Bu yeni üyelerin birbirinden ilginç ve absürt konu açmaları tesadüf olabilir mi 🙃

Mecbur lazer yaptıracaksın

Kıllar için lazer yaptırın. Kararma için de 2 santimlik bir meyan kökünü cezvede çok az suda bir 5-10 dakika kaynatın, 1tatlı kaşığı kadar su kalacak cezvede, bu suyu süzüp hematom kreme karıştırın, bu karışımı buzdolabinda saklayın ve düzenli olarak kullanın. Kıl ve kararma sorunu dışında eğer sevgilinizin bu fetişi sizi rahatsız ediyorsa o zaman konuşun, ileri boyutta bir fetiş ise terapi önerilebilir.

Kıllar için lazer yaptırın. Kararma için de 2 santimlik bir meyan kökünü cezvede çok az suda bir 5-10 dakika kaynatın, 1tatlı kaşığı kadar su kalacak cezvede, bu suyu süzüp hematom kreme karıştırın, bu karışımı buzdolabinda saklayın ve düzenli olarak kullanın. Kıl ve kararma sorunu dışında eğer sevgilinizin bu fetişi sizi rahatsız ediyorsa o zaman konuşun, ileri boyutta bir fetiş ise terapi önerilebilir.
Konuyla alakalı değil Krem tarifini merek ettim
Hematom mu yoksa Hametan kremi?
Cilt lekelerine de fayda olur gibi

Konuyla alakalı değil Krem tarifini merek ettim
Hematom mu yoksa Hametan kremi?
Cilt lekelerine de fayda olur gibi
Hamatan olabilir, galiba yanlış yazmış olabilirim. Hani bu yanık kremi olarak da kullanılıyor, sarı ambalajlı bir tüpte satılıyor.

Var öyle bazılarında yani ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ve tiksinmiştim

Back
X