Sevgilimin dengesizliği

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar

Bu aralar herşey üst üste geliyor.Etrafimdaki insanlar sanki bana cephe almış herkes eleştirmeye başladı.Erkek arkadaşımda geri kalmadı zaten üç gün önce beni suçladı.4 senelik ilişkimiz var.Benim bulunduğum şehirde yasamaya basladi benim için.Ailesini trafik kazasında kaybetmiş bana aşık olduğunu söyledi kaldi.Suclamalar bu yönde doğru düzgün cinsel hayatimiz yokmuş yaşama bakış açımiz farklıymış üstelik bir gün önce herşey yolundaydı.Artik ciddi bir ilişkimiz varmış istediği hiçbir şey olmuyormuş.İsinden dolayı haftada bir görüşüyoruz onda da hep başbaşa olalım istiyor ne gezmek ne bisey aktivite istemiyor.isi de yoğun.Bende onu sucladim hiçbir şey yapmıyoruz falan dedim.Evlenmeden ileri gitmeyecegimi söylemiştim.Ama bunu hep kompleks yapıyor.İsleri biraz hafifleyince evlenecektik.Ailemde bekliyor işte iletişim yok kac gündür böyle kaldı.Bi yandan 4 seneme yazik diyorum bir yandan da asilamayacak durumunuz yok duzeltilir mi diyorum ama en son söylediği ben alacakliysam aramam oldu.o nedenle arayacagini sanmıyorum.Bende aramak istemiyorum iyice rahata kavuşur.Napsam biledim belkide bir süre uzak kalmak iyi olur.

Adamın işi belliymiş zaten.
Boş gününde de hem dinlenmek hem de seninle birlikte olmak istiyor.
Doğal bir düşünce.
Zaten sürekli çalışan bir insan aktivite olarak da bos zamanlarinda dinlenmek ister.
Haftada 1 gun off'u olan dinlenir bacım,yani o yer senin bu yer benim gezmez.
Ayrıca 4 senelik ilişki için cinsel münasebet arzusuda gayet normal.
Yerinde olsam bu ilişkiyi fazla uzatmam.
Sen çalışma imkanları daha rahat birini arıyorsun bana kalırsa..
Sevgilinin ise sosyal hayatı neredeyse işten ibaret.

Cinselliğin yetersiz olduğunu mu söyledi?
Üstelik cinsellik yaşamıyorken 🥴
Yoğun iş temposunun arasında çıkıp bi piknik yapsaydınız oksijen alırdınız
evde kapanıp kalınca insanın aklı oraya gider haliyle 🥴
sizde resti çekin
resmi olaylara adım atalım
İzin gününde de çıkıp sinemaya gidelim çimlerde oturalım diyin
Yok bunlar beni sıkıyor derse zaten evlilik kurtarmaz o ilişkiyi

Cinselliğin yetersiz olduğunu mu söyledi?
Üstelik cinsellik yaşamıyorken 🥴
Yoğun iş temposunun arasında çıkıp bi piknik yapsaydınız oksijen alırdınız
evde kapanıp kalınca insanın aklı oraya gider haliyle 🥴
sizde resti çekin
resmi olaylara adım atalım
İzin gününde de çıkıp sinemaya gidelim çimlerde oturalım diyin
Yok bunlar beni sıkıyor derse zaten evlilik kurtarmaz o ilişkiyi
Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis

Evde görüşmek istiyor dışarda bisey yaapmayacagini biliyor gezmekten sıkılıyor ufakta olsa bişeyler yaşanıyor ama bu ona yetmiyor hep şikayet istediği olmazsa evlenmeyecekmis
İstediği cinselliği almak onun niyeti,alamayıncada böyle mölör öküz işte.

Back
X