• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin doğum gününde sürprizyapmak istiyorum

borderline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
98
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu nereye açacağımı bilemedim :( Sevgilimle aynı yerde çalışıyorum masalarımız karşılıklı 10 saat yanyanayız ve 1 buçuk sene oldu ailesini herşeyini tanıyorum oda benim ailemi yanıyor yakında kısmetse söz yapacağızz benim derdim sevgilimin 12 temmuzda doğum günü ve ne yapacağımı bilmiyorum geçen sene süpriz yapıp onların evinde kutlamıştım :):) aileside ilk ozaman tanıştım busenede öle birşey istiyorumki hem çok duygulanıcağı hemde ona gerçekten ne kadar değer verdiğimi gösterebilceğim bi süprizz lütfen yardımlarınızı bekliyorum :) şimdiden hepinize çokkk ama çok teşekkür ederim :26:

Son düzenleme:
bir erkeği duygulandırmak :97: yok yok bulamadım ben valla duygulanacağı bişey tatlım ....karşı masandaysa eğer sipariş verebilrisin hediyesini tepkisini canlı canlı görmek güzel olur yada bir gün önce kutla herkezden farklı olarak kesin sasırır buna

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

bir erkeği duygulandırmak :97: yok yok bulamadım ben valla duygulanacağı bişey tatlım ....karşı masandaysa eğer sipariş verebilrisin hediyesini tepkisini canlı canlı görmek güzel olur yada bir gün önce kutla herkezden farklı olarak kesin sasırır buna

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürederim... ama ben geçen sene bir gün önceden kutladım anlamasın diye :))) bu sefer daha farklı bişi istiyorum ama bu hediyeyi sipariş etmek evett güzell kesinlikle böle bişi yapabilirim ama çiçek harici ne siparişi verilirki :P bi erkeğe
:):)

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürederim... ama ben geçen sene bir gün önceden kutladım anlamasın diye :))) bu sefer daha farklı bişi istiyorum ama bu hediyeyi sipariş etmek evett güzell kesinlikle böle bişi yapabilirim ama çiçek harici ne siparişi verilirki :P bi erkeğe
:):)

bende nişanlıma onca sene hediye ala ala hediyeleri tükettiğim için harfli çikolata siparişi vermiştim üzerine çikolatadan ne istersen yazdırabiliyorsun çok lezzetli bir hediye olmuştu :)

Son düzenleme:
bende nişanlıma onca sene hediye ala ala hediyeleri tükettiğim için harfli çikolata siparişi vermiştim üzerine çikolatadan ne istersen yazdırabiliyorsun çok lezzetli bir hediye olmuştu :)

Aslında evet bak bu olabilir ismini yazdırdın yoksa güzel bi sözmü ?

aklımda hep şöyle bi sürpriz var
ama yapamadım
böyle ağaçlıklı orman gibi bi yeri balonlarla süsleyip
yere bi kilim at pasta kola vs al hazırla
sonra bi arkadaşın sevgilini arasın ve zor durumda olduğunu
sana söylemeden yanına gelmesini
istesin ve olduğu yeride senin partiyi düzenlediğin yer olarak tarif etsin ama
böyle endişeli şekilde çağırsın çok telaş yapsın
sonra sen git orda ol bi gelsin seni görsün nasıl ama :)))

aklımda hep şöyle bi sürpriz var
ama yapamadım
böyle ağaçlıklı orman gibi bi yeri balonlarla süsleyip
yere bi kilim at pasta kola vs al hazırla
sonra bi arkadaşın sevgilini arasın ve zor durumda olduğunu
sana söylemeden yanına gelmesini
istesin ve olduğu yeride senin partiyi düzenlediğin yer olarak tarif etsin ama
böyle endişeli şekilde çağırsın çok telaş yapsın
sonra sen git orda ol bi gelsin seni görsün nasıl ama :)))

Ay bu çok güzel bi fikir bayıldım :)
Benimde sevgilimin 6 ağustosta dogum günü var çok özel bişey yapmak istiyorum ama hala bulamadm :)

arkadaşlarını ve ailesini aynı yere topla canım, kek, börek, pasta da yap(erkeğin kalbine giden yol olayı), o zaman belki duygulanır :) çok istediği bir şey yok mu, onu da alabilirsin. ya da 12sinden önceki haftasonu bir yere götür onu, biraz vakit geçirin.

canlarım öncelikle hepinize çok teşekkürederim tavsiyelerinizz için geçen sene önce buluştuk 1 gün öncee :) sonraa neysee 1 saat takıldık dedim ben gidiyorum eve annemler aradıı tabii yememiş :) onların eve gittim oarada benim ofisten arkadaşlarım benden önce organizasyon yapmak için onların evine gitti neyse bende daha önce gitmemiştim evlerine dedimya ilk ogün ailesiyle tanıştım die bi nevi aileside tanışmak için ortam hazırladım kendime neyse bizim arkadaş ben taksiden indim sitenin önünde arkadaştaa evi göstericekyaa çıkmış onların balkonuna bana el sallıyo :) tabi oarada sevgilim arkadaşı sitenin karşısındaki apartmanda oturuyo hemen açmış telefon hacı sizin evde yabancı bi adam varr bi kıza el sallıyo sanki kızıda daha önce yanında görmüştüm diyo :):) tabiii bizimki çakıyooo neyse girdim ben eve plan hazırr sevgilimi ablası arıcak evden yetişşş annem fenalaştı dicek tabiii arkadaşııı yumurtladı yaa :) haberi var ama hadii diyo bozmayımm :) sonra işte geldiiii ben odaya saklandım sonra çıktım falan güzeldiii :):):) yaniii daha yaratıcı ormanyerde olannn aslındaa güzell ama yemezz:)
:44:Başkaaa napabilirizzz yaaa:(:(
Çokk azz kaldıı ama o kurabiye olayını sevdimm biz birbirimizee maymun diyorz genelde bana kızım diyooo sonraa kocakaflı diyorummm ay ne romantiğizz dimi :)

evde kutlama fıkrıde guzelmiş..sayende fıkır edınmıs oldum..

ben hedıye konusunda fıkır verebılırım. benım erkek arkadasım muzıkle ılgılenır..gıtar falan calar hatta.. kendısıne mp3 player almayı planlıyorum.cok sevdıgı 10 tane sarkıyı atacagım ıcıne.. bızım resımlerımızden olusan bı slayt, tabı slaytın muzıgı bızım sarkımız..

arkadaşlarrrrrrr
yaşasın buldum ne yapacağımı :):) kitap yaptırıyorum ikimz için 96 tl mükemmel romantikkk bişi zaten hediyesinide almıştım dolce gabb. Parfümm neyse kitabı yaptırıyorum kurabiyede kararsızım :) eğer onuda yaptırırsam ofisteki çekmecesine koycam tam karşısındayım en azından kitabı eline aldığındaki ilk tepkisini görmüş olucam :) yazar olarakta benim adım yazıcak kitabın kapak resmi ikimizin resmi kitapta yazan herşey bizden ibaret onun bana hitap şekli benim ona mükemmel bişi birde pasta alırızz onlarda kutlarızz hem aileyle iç içe :)nasıl ama eklemem gereken sizcede başka bişi varmı ?

kitap olayı bence süper.. hemde süprizini cekmecesınde bulacak olması.çok şaşıracagıne ve mutlu olacagına emınım :) Allah agzınızın tadını bozmasın inş.

kitap olayı bence süper.. hemde süprizini cekmecesınde bulacak olması.çok şaşıracagıne ve mutlu olacagına emınım :) Allah agzınızın tadını bozmasın inş.

İyi dileklerin için çok teşekkürederim ama inan sevgilim herşeyin en iyisini hakediyor belkide az bile yapıyorumdur :) çokkkk teşekkürederimm :) :nazar:

Back
X