• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski ilişkisi

hupsidupsi09

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
169
289
23
30
Çok hızlı açıyorum konuyu . Şoktayım çünkü . En sonki konumdan bilenler bilir birisi ile tanıştım flört ettik çok etkilendim vs vs . Dün öğrendim ki bu kişi ( bana evliliğimin bitme nedenini daha yeni sordu ) dört yıllık ilişkisini bitireli daha aylar olmuş . Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. İki aydır çok güzel tatlı ilerleyen bi flörttü . Sevgili olmaya karar vermiştik. Evliliğiminn bitme nedenini vs asla sormadı etmedi . Meğer bu konuların açılmasından çekindiğindenmis. Siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız . İki ay boyunca hiç böyle bir şey sezdirmedi.

Aylar diyorsunuz iki gün gibi kısa bir süre değil bu şimdi.

Sürekli eski ilişkiden bahsedendense konuyu açmayanı tercih ederim ben. Bir konuşun bakalım sebebi neymiş. Unutamadığını sezerseniz yol verirsiniz. Hemen pire için yorgan yakmayın.

Çok hızlı açıyorum konuyu . Şoktayım çünkü . En sonki konumdan bilenler bilir birisi ile tanıştım flört ettik çok etkilendim vs vs . Dün öğrendim ki bu kişi ( bana evliliğimin bitme nedenini daha yeni sordu ) dört yıllık ilişkisini bitireli daha aylar olmuş . Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. İki aydır çok güzel tatlı ilerleyen bi flörttü . Sevgili olmaya karar vermiştik. Evliliğiminn bitme nedenini vs asla sormadı etmedi . Meğer bu konuların açılmasından çekindiğindenmis. Siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız . İki ay boyunca hiç böyle bir şey sezdirmedi.
seni yara bandı olarak mı kullandığını düşünüyorsun ? belki de ilişki biteli yılı geçmiştir ama hadi ayrılalım diyişleri 4 ay öncedir.

seni yara bandı olarak mı kullandığını düşünüyorsun ? belki de ilişki biteli yılı geçmiştir ama hadi ayrılalım diyişleri 4 ay öncedir.
Zaten çok ayrıl barış bi ilişki imiş. Araya başkaları girmiş. En son geri dönülemez şekilde bitmiş . Sormasam asla hissetmezdim . Bilmiyorum belki tekrar geri dönecek belki bende o araya giren kişilerden biriyimdir . Sadece bana karşı çok temkinli idi zamanla açıldı .

Zaten çok ayrıl barış bi ilişki imiş. Araya başkaları girmiş. En son geri dönülemez şekilde bitmiş . Sormasam asla hissetmezdim . Bilmiyorum belki tekrar geri dönecek belki bende o araya giren kişilerden biriyimdir . Sadece bana karşı çok temkinli idi zamanla açıldı .
yani sen de hemen mecnun olup çöllere düşmeyeceksin ki , flört bunun için değil mi ? tanırsın ilerler ya da ilerlemez sen de bir evlilik geçirmişsin o da uzun süreli bir ilişki ...

keşke en basında konussaydınız. Bence Uzun ılıskıden cıkmıs erkeklerden koşarak kacılmalı

2 ay olsa nolacak ki? Oncesinde kafasinda bitirip fiilen bitirmesi anca olmussa, akli exinde degilse iki ay normal bir zaman.
Ayrilali 2 yil olup hala icten ice eski sevgilisini sevenler de var.

Sadece gecen sure tek basina bir anlam ifade etmez. Ertesi gun tanışmamıs sonucta sizinle.

Rahatsiz eden başka davranislari yoksa sadece buna takılmayın.

Yani şimdi ne istiyorsun? Neyi merak ediyorsun. Sormadiysa sormadı, sen de belli ki sorulmasını istemiyorsun. Sen sorup cevap aldıysan problem yok.

yani sen de hemen mecnun olup çöllere düşmeyeceksin ki , flört bunun için değil mi ? tanırsın ilerler ya da ilerlemez sen de bir evlilik geçirmişsin o da uzun süreli bir ilişki ...
Onun ayrıl barış sürmüş ve araya biriler girmiş . Su aşamada gerçekten beğendiğim birisi oldu . Daha fazla bağlanıp etkilenirsem ve aradaki ilişkiler gibi kaynayıp bitersem ne olacak bunu düşünüyorum

4 yıllık ilişkimi bitirdikten tamı tamına 3 gün (72 saat) sonra hayatıma aldığım adamla bin yıldır evliyim. Rakamlar bir şey ifade etmez.

Siz niye bu kadar karalar bağladınız ki?

Onun ayrıl barış sürmüş ve araya biriler girmiş . Su aşamada gerçekten beğendiğim birisi oldu . Daha fazla bağlanıp etkilenirsem ve aradaki ilişkiler gibi kaynayıp bitersem ne olacak bunu düşünüyorum
bağlanma , seninzaten hemen bağlanma lüksün mü var ? her adımını temkinli at.

İlişkiler sürerken bitiyor tam bittiği anda değil sizde evliliginizden bilirsiniz boşanma anından önce oluyor kopuş en azından bir tarafta tamamen bitiyor.Ben eskiyi karıştırmayı ilişkileri sabote etmeyi evhami kiskançligi kuşkuyu çok sevmiyorum.Zateb ondan mutluyum.Hani bir söz var hiç kimse unutulmaz değildir hiç kimse kendini unutulmaz sanan birinden daha aptal değildir .Severim ben bu sözü ve doğru.Tabi siz bu tarz değil yıllara uzunluğa göre birşeylere anlam yüklüyorsaniz sizin pencere çok farklı yerde insanlar olmuyorsa ayrılır ve hayatını yaşamaya devam eder .Gerisi kalanın terk edilenin ve bunu kafasına takanin sorunudur.

Unutmak vazgeçmek her insan geçmişte yaşamaz cok insan var anı hayatı şimdiyi geçmişten çok önemseyen aynı benim gibi .

Bence direkt konuş, durumu usturuplu bir şekilde sor.

Son düzenleme:
Back
X