Merhaba, boşanmış çocuklu bir adamla sevgiliyim. Normalde sevgilim eski eşine karsi nötrken eski eşi kavgalıydı hatta cocugu pek gostermiyordu. Ne olduysa her şey birden değişti arayıp yardım istedi cocukla iletisim kurmasi için davet etti hesabını bile herkese açık hale getirmiş bu kadın şuan nişanlı anlayamıyorum gercekten cocuk için mi her sey yoksa başka bir durum olabilir mi?
Birini bulunca rahatlık gelmiş işte, çocuğu silah olarak kullanmıyor artık. Gerçekten çocuğun çıkarlarını gözetmeye başlamış.Merhaba, boşanmış çocuklu bir adamla sevgiliyim. Normalde sevgilim eski eşine karsi nötrken eski eşi kavgalıydı hatta cocugu pek gostermiyordu. Ne olduysa her şey birden değişti arayıp yardım istedi cocukla iletisim kurmasi için davet etti hesabını bile herkese açık hale getirmiş bu kadın şuan nişanlı anlayamıyorum gercekten cocuk için mi her sey yoksa başka bir durum olabilir mi?
He bir de kadını didik didik araştırmışSiz niye eşiniz eski eşini takip ediyorsunuz. Kadın size göre mi yön verecek instagram hesabına. Onlar çocuklarının iyi gününde kötü gününde hep bir arada olacaklar çok normal. Siz bu durumu bilerek evlendiniz. Eğer eski eşlerin birbiri ile görüşmelerinden rahatsız olacaksanız en başından bu durumu kabul etmeyip Kendiniz gibi bekar birini Bulacaktınız
Sorunlu musunuz zaten bu konuda en çok ben destekledim ama kadindaki ani değişimi anlayamadım sadece insanlara saldırmaya yer arıyorsunuzŞaka mısın nesin? O çocuklar sadece kadının değil aynı zamanda adamın da. İstediği zaman yardım ister, istediği zaman çocuklar için iletişim kurabilir. Bunları kaldırmayı göze alarak sevgili olacaktın.
Ay valla burhan ne münasebet ben kendimi başka kadınla ne diye kıyaslayayım. Bu tür hezeyanlara kapılacaksam o işe kalkışmam. Yol belli zatenHe bir de kadını didik didik araştırmış
Hanımefendi, adam sizin sevgiliniz fakat aynı zamanda da bir baba. Babalıktan feragat edemeyeceğine göre bir ömürlük olduğu için sürekli etkileşime girmeleri gayet normal. Evladı babasını istiyordur. Çiftler boşanabilir, anne babalıktan boşanılmıyor.Merhaba, boşanmış çocuklu bir adamla sevgiliyim. Normalde sevgilim eski eşine karsi nötrken eski eşi kavgalıydı hatta cocugu pek gostermiyordu. Ne olduysa her şey birden değişti arayıp yardım istedi cocukla iletisim kurmasi için davet etti hesabını bile herkese açık hale getirmiş bu kadın şuan nişanlı anlayamıyorum gercekten cocuk için mi her sey yoksa başka bir durum olabilir mi?
Cevabı sana neSorunlu musunuz zaten bu konuda en çok ben destekledim ama kadindaki ani değişimi anlayamadım sadece insanlara saldırmaya yer arıyorsunuz
Merhaba, boşanmış çocuklu bir adamla sevgiliyim. Normalde sevgilim eski eşine karsi nötrken eski eşi kavgalıydı hatta cocugu pek gostermiyordu. Ne olduysa her şey birden değişti arayıp yardım istedi cocukla iletisim kurmasi için davet etti hesabını bile herkese açık hale getirmiş bu kadın şuan nişanlı anlayamıyorum gercekten cocuk için mi her sey yoksa başka bir durum olabilir mi?
Evlenmedim belki ondan soruyorumdur kimseyi de takip etmiyorum aramadan sonra baktım haliyle ne değistiğini anlayamadım çocukla görüşmesini bile istemiyormuş normalde daha önce boyle bir deneyimim de olmadı güvensizlikten de sormuyorum kadınla da uğraşmıyorum çok uzulebilecegim bir yola mi giriyorum kadının tutumunu ne degistirmis olabilir merak ettim sadece çekinceden soruyorumSiz niye eşiniz eski eşini takip ediyorsunuz. Kadın size göre mi yön verecek instagram hesabına. Onlar çocuklarının iyi gününde kötü gününde hep bir arada olacaklar çok normal. Siz bu durumu bilerek evlendiniz. Eğer eski eşlerin birbiri ile görüşmelerinden rahatsız olacaksanız en başından bu durumu kabul etmeyip Kendiniz gibi bekar birini Bulacaktınız
İşte bak önceden görüştürmüyormuş şimdi kendisi de nişanlanmış arada babaya da verecektir netice de onun da bir hayatı var. O yüzden babayı da devreye sokmak istemiş artık normal düşünüyor gibi geldi bana. Tek başına bir çocuğun sorumluluğunu almak çok zor anne olunca anladım benEvlenmedim belki ondan soruyorumdur kimseyi de takip etmiyorum aramadan sonra baktım haliyle ne değistiğini anlayamadım çocukla görüşmesini bile istemiyormuş normalde daha önce boyle bir deneyimim de olmadı güvensizlikten de sormuyorum kadınla da uğraşmıyorum çok uzulebilecegim bir yola mi giriyorum kadının tutumunu ne degistirmis olabilir merak ettim sadece çekinceden soruyorum
Nasıl etmiyorsun ya açık yapmış diyorsun demek ki bakıyorsun önceden kapalıymış açık yapmış. Gayette güvensizlikten sevgilinede eski eşinede güvenmiyorsun ki bu soruyu sorma ihtiyacı hissettin. Ama iki taraf evlense de onlar çocukları için hep iletişimde olacak ve yeri gelecek bir araya geleceklerEvlenmedim belki ondan soruyorumdur kimseyi de takip etmiyorum aramadan sonra baktım haliyle ne değistiğini anlayamadım çocukla görüşmesini bile istemiyormuş normalde daha önce boyle bir deneyimim de olmadı güvensizlikten de sormuyorum kadınla da uğraşmıyorum çok uzulebilecegim bir yola mi giriyorum kadının tutumunu ne degistirmis olabilir merak ettim sadece çekinceden soruyorum
Evlenmedim belki ondan soruyorumdur kimseyi de takip etmiyorum aramadan sonra baktım haliyle ne değistiğini anlayamadım çocukla görüşmesini bile istemiyormuş normalde daha önce boyle bir deneyimim de olmadı güvensizlikten de sormuyorum kadınla da uğraşmıyorum çok uzulebilecegim bir yola mi giriyorum kadının tutumunu ne degistirmis olabilir merak ettim sadece çekinceden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?