sevgilimin eski kız arkadası

iyi aksamlar arkadaslar
Benim sevgilimin benden önce bi kız arkadaşı vardı. Bunla ilişkisinden bana pek bahsetmedi açıkçası çıkarken. Birgun birileri beni ekledi faceden ve olay ortaya çıktı.
beraber olduğum kişi benle beraber olduğu bi sureçte onlada çıkıyormus cocuk uzaktan ve kızda ordan. Ben bu olayı öğrendiğimde cocuk bana telefondan ağlamaya basladı. Ve bana açıklaması şuydu o kız için. Kız cok cocuksu biriymiş kendini beğenmiş kibirli biriymiş şımarıkmış hep kendi isteği olsun istiyormuş. Çocuk bunu sevmiyormus hep ayrılmak istiyormus ama kız hep ağlayıp sızlıyormuş. Neyse benle çıkmaya basladığında zaten ayrılarmış ama bi gun bu kız evden kaybolmus hep kendimi öldürcem diye cocuğu tehtit ediyrmus cocukta onla beraber olmus ama soğutmaya çalısmıs ve benden once onla çıkarken sırf acıdığı için cıkmıs kız cunku bırakmıyormus sizce boyle bi mantık varmı içimi kemiriyor nolur akıl verin ?. Nyse ben bunları öğrendim hersey halloldu. Cocuğun ailesi beni biliyor falan cocuk beni seviyor beni istiyor ve askerden gelince nişanlanmak istyor. Ama kız olsun kızın ablası olsun bana turlu turlu adreslerden mesaj atıyorlar tehtit etmeler falan hem beni hem sevgilimi sizi mahfedicem benm kardesimi uzdunuz falan diyor ablası...Kızda bana baskalarının facesinden benm çıktığımla olan eski resimlerini atıyor bana aklın sıra ona acımadığını onu sevdiğini göstermek için . Cocuğun kuzenleri akrabaları ablası arkadasları herkes beni sevdiğini söyluyor o kzıın sadece bu durumu yediremediği için boyle yaptığını soyluyorlar .sizin fikriniz ne benim yerimde olsaydınız napardınz cok canım sıkılıyor bu duruma fikir verin nolur..:(

bikez daha düşünürüdm karar vermeden benmleyken onunla çıkmış sonuçta ... kızı boşere kötüleyip durmasın Allah bilir ne ümitler verdi

bugun bu yazdıklarınızı okudum ve moralm oyle bozulduki gerçekten :( şuan askerde ve ne yapıcam hıc bilmiyorum, ben ondan uzakta yasıyorum normaldede .. Eğer beni gerçekten sevmiyor olsa neden beni uzaktaki bir kısıyı yaralamak istesin yakınında o kadar kız varken neden ben bunlarıda kendime soruyorum ? Cunku gerçekten istese daha guzel biriyle de olabilirdi şuan hala şansı vardı kafasını ağırtmak yerine çekile bilirdi. Ve bu olaylar sırasında anaannesi vefat etti buna rağmen pes etmedi.

Back