• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski nisanlisinin ailesi

Siz olsaniz napardiniz.

• Kabullenirdim

OY: 45 65,2%
  • Kabullenmezdim

OY: 24 34,8%

• Ankete Katılan
    69
Yok kiz evlenmemis. Onun ailesinden o kizla görüsen kimse yok kimsede görüsmek istemiyor. Annesiyle annesi konusuyor diger yigenleriylede konusuyor fakat bir tek o kizla gorusmuyorlar ayni ortamda bulunmuyorlar. Bu benden öncede böyleymis benle birlikte olmaya basladigindan bu yanada ayni. Son bi kac aydir ben istemiyorum diye görüsmüyordu. Tabi kuzeni arayana kadar
Zaman geçtikçe olay közlendikçe o kız ile de görüşürler bence

Görüşünce ne olmasından korkuyorsunuz?
Sizi muhattap etmedikçe sorun olmamalı bence. Sonuçta kişiler tamamen farklı da olabilirdi. Diyelim ki eşinizin patronu olabilirdi eski nişanlısının annesi/babası. O zaman işten ayrıl mı diyecektiniz. Ortağı olabilirdi, işi fes et mi diyecektiniz.

Görüşünce ne olmasından korkuyorsunuz?
Sizi muhattap etmedikçe sorun olmamalı bence. Sonuçta kişiler tamamen farklı da olabilirdi. Diyelim ki eşinizin patronu olabilirdi eski nişanlısının annesi/babası. O zaman işten ayrıl mı diyecektiniz. Ortağı olabilirdi, işi fes et mi diyecektiniz.

O kizin Ailesiyle görüstügünde gecmisini silemedigini düsünüyorum bu gibi düsünceler yogunlasiyor. Kendimi kuma gidiyomus gibi hissediyorum.

O kizin Ailesiyle görüstügünde gecmisini silemedigini düsünüyorum bu gibi düsünceler yogunlasiyor. Kendimi kuma gidiyomus gibi hissediyorum.

o zaman işiniz zor.
unutmayın ki, kıskanç kişi en büyük zararı aslında kendisine verir.

Teyze kızıyla nişanlanmak nedir, bu nasıl bir mide ben de bunu anlamıyorum. İnsan asıl bunu nasıl kabul edebilir?

Kuzenle evlenmek nedir ya ... insanmi kalmadi ben bir aile taniyorum adam önce halasinin kiziyla evlendi 2 cocugu var sonra boşandi gitti amcasının kiziyla evlendi igrenclik ... ondan sonra bu gibi durunlqr oluyor ayrilinca ister isemez görüsüyorsun sonucta bayramda seyranda istenesen bile bir akrabanin evinde tesadüf bile görüsürsün

bu kadar cok ısrarınıza ragmen sıze sımdıden gorusecegını soyledıyse.. Hadı ayrılma olasılıgınızdan dolayı gerı adım atıp ıletısımı kesmiş olsa bile bir süre sonra tekrar gorusmek ısteyecektır.. Ve o zaman sızın donulmez noktada olmanız durumunda işler daha karmasık ve guc bır hal alacaktır.. İyi dusunun..

Kimse kolay kolay akrabasi atamaz.
Sizde bu durumu bilipte bu yola girmişsiniz.
Ya kabul edeceksiniz yada etmeyeceksiniz.

Kötü düşündürmek istemiyorum ama evlenseniz bile bu sebepten dolayı başınız ağrıyabilir evlendiğinizde birbirinize alışma süresinde tanıma süresinde yeterince tartışma yaşanıyor bide bu durum bilemiyorum Allah ne gösterir bilinmez. Sürekli gerginlikte yaşayabilirsiniz ya da mutlu da olabilirsiniz. Yinede seviyorsanız güveniyorsanız şans verin nişanlılık sürecinde yaşadıklarınızı göz önünde bulundurarak evliliğe öle adım atarsınız. Size tavsiyem madem şu an sorun yaşıyorsunuz kafanızda soru işaretleri var nişanınızı ahım şahım yapmayın sessiz bir nişan olsun tabi tercih sizin

Hakli adam.
Karisamazsin sen buna.
Varsayalimki senin 15 senedir tandigin bi kiz arkdasin, kankan var.
Bi ara abisiyle bisyler yasiyosunz ve ayriliyosunz.
Bu 15 senelik arkdasinin sucu ne burda??
15 senelik bi arkdasligi atabilirmisin?
Hemde burdaki durum 15 degil dogduklarindan beri akraba baglarinin olmasi.
Hayir, cok sacma bu yaptigin.

Sizin ilişkiniz sağlamsa hiç bişey olmaz. Benim eski sevgilimle görümcem evli. Üstelik bizden 4 ay önce evlendiler. 7,5 senelik evliyim hiç bir sorun yaşamadık. Hatta eşime sorsam unutmuştur bile. Ki görümcem diyorum her dakkada beraberiz bu arada. Ha teyze kızıyla nişanlanmış bi adamla bende beraber olmazdım orası ayrı.

Sizin ilişkiniz sağlamsa hiç bişey olmaz. Benim eski sevgilimle görümcem evli. Üstelik bizden 4 ay önce evlendiler. 7,5 senelik evliyim hiç bir sorun yaşamadık. Hatta eşime sorsam unutmuştur bile. Ki görümcem diyorum her dakkada beraberiz bu arada. Ha teyze kızıyla nişanlanmış bi adamla bende beraber olmazdım orası ayrı.
Eski sevgiliniz görümcrnizle evli ve sizin eşler bunu dert etmedi ilginc☺☺bir erkek olarak rahatsiz olmasi lazim ...tuhaf

O da ilgincmis
Gorumce baska adam bulamadi sanirim kusura bakma da, sen dert etmiyorsundur da gorumce nasil ses cikarmiyor? Hayret ettim valla

Aile komple karaktersiz bence kanda bi bozukluk var. Baslatmasin kicikirik teyzesine de kuzenlerine de :) onlar olmayinca noluyomus. Onlarla mi yatacakmis her gece de yokluklari koyuyomus.

Back
X