İlişkimiz daha yeni, 1 ayın dolmasına bir on gün falan var sanırım. Bunun öncesinde birbirimizden hoşlanan ve flöet eden iki arkadaştık ve arkadaşlık ilişkimiz 20 gün sürdü. Bu sürede birbirimize her şeyimizi anlattık, hoşumuza gitmeyecek olsa bile dürüst davrandık hep. Bu dönemde bana eski sevgilileri ile olan seks videolarından bir arşivi olduğunu söylemişti, dürüst davrandığı için bir şey söyleyemedim sadece kızlar bunu bilse çok rahatsız olurlardı diyebildim. Şu an bir ilişkimiz var ve senelerdir oluşturmuş olduğu arşivi 1 aylık bir ilişki için sildirtmesi için baskı yapamam, bana sildim diyerek yalan da söyleyebilir. Bana yalan söylemesini istemiyorum, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
eski sevgilileri ile olan seks videolarından bir arşivi olduğunu söylemişti, dürüst davrandığı için bir şey söyleyemedim sadece kızlar bunu bilse çok rahatsız olurlardı diyebildim
arşivi 1 aylık bir ilişki için sildirtmesi için baskı yapamam,
O videolardaki arşivin parçası olmak istiyorsan..senelerdir oluşturmuş olduğu arşivi 1 aylık bir ilişki için sildirtmesi için baskı yapamam, bana sildim diyerek yalan da söyleyebilir. Bana yalan söylemesini istemiyorum, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?