Sevgilimin eski sevgilileri ile olan seks videoları

awakiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
4
0
1
İlişkimiz daha yeni, 1 ayın dolmasına bir on gün falan var sanırım. Bunun öncesinde birbirimizden hoşlanan ve flöet eden iki arkadaştık ve arkadaşlık ilişkimiz 20 gün sürdü. Bu sürede birbirimize her şeyimizi anlattık, hoşumuza gitmeyecek olsa bile dürüst davrandık hep. Bu dönemde bana eski sevgilileri ile olan seks videolarından bir arşivi olduğunu söylemişti, dürüst davrandığı için bir şey söyleyemedim sadece kızlar bunu bilse çok rahatsız olurlardı diyebildim. Şu an bir ilişkimiz var ve senelerdir oluşturmuş olduğu arşivi 1 aylık bir ilişki için sildirtmesi için baskı yapamam, bana sildim diyerek yalan da söyleyebilir. Bana yalan söylemesini istemiyorum, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Kız arkadaşlarının haberi olmadan mı çekmiş??? Bu suça girer biliyorsunuz değil mi?
Gazozlarına ilaç da katmış mı bari?

Siz illa da bu karaktersizle beraber olmaya devam edeceğim mi diyorsunuz?

eski sevgilileri ile olan seks videolarından bir arşivi olduğunu söylemişti, dürüst davrandığı için bir şey söyleyemedim sadece kızlar bunu bilse çok rahatsız olurlardı diyebildim

Gizli çekim?

Öyle dürüstlüğü yerler, direkt polise ihbar edin, ilgilensinler arkadaşla.

Hanımefendi siz saka mısınız? Nasıl boyle bir rontgenci sapikla birlikte olabilirsiniz bile bile? İnanamıyorum ya. Bi de senelerdir oluşturduğu arşivi benim için silmez diyorsunuz. Emek var tabii. Bu nasil bi kafa ya? Sizi de çekince aglamayin. O kızlar ona guvenmis ve bunu yapmis sevgilim dediginiz insan. Nasil mideniz aliyor boyle biriyle olmayi?

oha oha ohanness
o kızların haberi var mı bu durumdan acaba? yanlış anlamadıysam yok bi de
Allahım sen bu erkeklerden bizleri koru tanrım ya.. bence yeni başlamışsınız, ayrılın, başlayamayın.. sonra ifşa sitelerinde kendinizi de görürsünüz! bu hiç normal değil ya

Hayır kadınlar biliyor, hatta bazıları bu videoları kendisinden sonra da izlemesine izin vermiş.

senelerdir oluşturmuş olduğu arşivi 1 aylık bir ilişki için sildirtmesi için baskı yapamam, bana sildim diyerek yalan da söyleyebilir. Bana yalan söylemesini istemiyorum, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
O videolardaki arşivin parçası olmak istiyorsan..
Sana mutluluklar

Sen hâlâ bu sapığa sevgilim mi diyorsun.
Basbayağı suç işlemiş adam...

Ne günlere kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…