- 1 Haziran 2022
- 4.281
- En iyi cevaplar
- 1
- 13.096
- 158
- 34
- Konu Sahibi Dertli256262
-
ay her cümlesi boğdu beni bu karamsar adamın.merhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.
Böyle biriyle arkadaş olmazdım.ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar
Diyor ki sorun senin ilişki yaşamış olman değil bana söylememen konuyu konuşmaktan kaçınman. Halbuki ana detayları verdim yani daha ne yapabilirdim ki
E söyleseydiniz eski sevgilinizle ortak arkadaşının olduğunu.merhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.
Aldatılan bir insan kimseye güvenmez hiç aldatildiniz mi bilmiyorum. Güven sorunu yaşıyor adamın bi sucu yok. Eğer ilişki yaşıyorsanız aranızda gizli saklı olmaması lazimAdam deliymis herhalde. Böyle sebepten ayrılık mi olurKendini kurban durumuna sokmaya bayiliyor demek ki. Bırak gitsin ugrasilmaz bununla.
Aldatıldım. Nişanlımın beni aldatmış olması hayatıma giren her erkeğin aldatacagi anlamına gelmez ki. Sonraki ilişkilerimde bir güven sorunu yaşamadım açıkçası. Zaten böyle bir şey hissetsem terapi alırdım. Çünkü güvensizlik ile yola çıkılan ilişki iki tarafı da mutsuz eder.Aldatılan bir insan kimseye güvenmez hiç aldatildiniz mi bilmiyorum. Güven sorunu yaşıyor adamın bi sucu yok. Eğer ilişki yaşıyorsanız aranızda gizli saklı olmaması lazim
Belki eski ilişkilerine de iftira atıyor? Herif manyak bence.Evet ona sorsak ben de onu aldattım. Baştan söyledim zaten ilişkiyi ana hatlarıyla anlattım bunu gizlemedim.
Canım sen rehabılıtasyon merkezımısın. Adam saplantılı manyak. Bırak gitsin. Ondan sana hıc bır sey olmazmerhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.
merhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.
Güven konusunda pek bir takıntılıymış. Eğer ilişkiniz devam etseydi üzülen yıpranan taraf siz olurdunuzmerhaba kızlar. 1 aydır flört ettiğim biri vardı, daha yeni yeni sevgili olmuştuk. kendisi daha önce 3 kez aldatılmış biri. bu yüzden çok büyük güven sorunları var. önceki ilişkilerimi çok merak ediyor ben geçmişten konuşmaktan nefret ediyorum, o yüzden ana hatlarıyla söyledim. küçük bir yerde yaşıyoruz, buraya geldiğimden beri bir kişiyle sevgili olduğumu söyledim. mesleğini sordu geçiştirdim. birkaç kere daha detay istedi vermedim. en son da şöyle bir olay oldu, bizim eski sevgilimle bir ortak arkadaşımız var ayşe diyelim. ben geçenlerde ayşe’yle görüştüm ama eski sevgilimle ortak arkadaşım olduğunu söylemedim. sonra hep beraber oturalım muhabbeti geçti, dedim oturalım ama ayşe de biraz manyaktır sağı solu belli olmaz benim hakkımda ileri geri bir şey söylerse tadımız kaçar (bu cümleyi 3 gün düşündüm dedi) 2 gün önce de bir anda geçmiş yüzünden kavga etmeye başladık ve sevgilim ayşe’nin eski sevgilimle ortak arkadaşımız olduğunu öğrendi. beni aptal yerine koydun diyor. burdaki eski sevgilimden bahsetmiyor olmam onu şüphelendirmiş. sana nasıl güveneyim bütün güvenimi yıktın dedi ve ben bundan sonra sana güvenemem deyip benden ayrıldı. çok ama çok canım sıkkın sizce kim haklı bu olayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?