Sevgilimin eski sevgilim yüzünden beni terk etmesi?

Retroaktif kıskançlık (partnerinin geçmişine yönelik huzu kaçıracak seviyedeki kıskançlık) ile yaşanmaz böyle insanlar sorunludur düzelmez. Hep böyle havadan nem mi kapacak?

Diyor ki sorun senin ilişki yaşamış olman değil bana söylememen konuyu konuşmaktan kaçınman. Halbuki ana detayları verdim yani daha ne yapabilirdim ki

ay her cümlesi boğdu beni bu karamsar adamın.
Mutlu olmamak için kendini kasıyor musun sen?
Başka adam mı kalmadı piyasada?

Diyor ki sorun senin ilişki yaşamış olman değil bana söylememen konuyu konuşmaktan kaçınman. Halbuki ana detayları verdim yani daha ne yapabilirdim ki

Böyle bir insan aşırı kontrolcüdür çünkü paranoyaktır. Bence fazla bağlanmadan yol verin zaten 1 ay olmuş sadece

Adam deliymis herhalde. Böyle sebepten ayrılık mi olur Kendini kurban durumuna sokmaya bayiliyor demek ki. Bırak gitsin ugrasilmaz bununla.

Boyle manyakla ugrasmaya degmez gitsin bozuk psikolojisini duzeltsin once seninle ilgili bir durum yok erkenden ayrilmaniz iyi olmus bir aylik iliskide surekli gecmis sorgulamak nedir

E söyleseydiniz eski sevgilinizle ortak arkadaşının olduğunu.
Böyle güven sorunu yaşayan geçmişte aldatılan bir insandan bisey saklamaniz yanlış olmuş.
Bende olsam bende bir daha güvenmem bugün bunu saklayan yarin öbür gün başka şeyleri de saklar diye düşünürüm

Adam deliymis herhalde. Böyle sebepten ayrılık mi olur Kendini kurban durumuna sokmaya bayiliyor demek ki. Bırak gitsin ugrasilmaz bununla.
Aldatılan bir insan kimseye güvenmez hiç aldatildiniz mi bilmiyorum. Güven sorunu yaşıyor adamın bi sucu yok. Eğer ilişki yaşıyorsanız aranızda gizli saklı olmaması lazim

Bir ( rakamla 1 ) aylık biri için gerçekten dertlenmeğe değer mi? Adam belli ki ruh hastası, takıntılı bir tip. Kurtulduğunuza sevineceğiniz yerde dertsiz başınıza dert üretiyorsunuz resmen..

Aldatılan bir insan kimseye güvenmez hiç aldatildiniz mi bilmiyorum. Güven sorunu yaşıyor adamın bi sucu yok. Eğer ilişki yaşıyorsanız aranızda gizli saklı olmaması lazim
Aldatıldım. Nişanlımın beni aldatmış olması hayatıma giren her erkeğin aldatacagi anlamına gelmez ki. Sonraki ilişkilerimde bir güven sorunu yaşamadım açıkçası. Zaten böyle bir şey hissetsem terapi alırdım. Çünkü güvensizlik ile yola çıkılan ilişki iki tarafı da mutsuz eder.

Gizli saklı olmaması konusunda hem fikirim, gizlemek de bir nevi yalan söylemektir doğru ama bu arkadaşı hayatına giren her kadın mi aldatmış?

Erkeklerin bu oyununa gelmeyin. Eski sevgililer / eşler ya aldatır, ya delidir, ya cirkeftir. Asla üzerlerine sorumluluk almaz hep kadınları suclarlar.

Burada da böyle olmuş. Adam açıkça bu durumdan hoşlanmadım, lütfen bundan sonra bana karşı dürüst ol diyebilirdi. Der mi? Demez çünkü zaten daha ortada bir şey yokken konu sahibine karşı güven duymuyormus ve eski ilişkisinin her şeyini öğrenmeye çalışmış. Adam hasta, tedavi görmesi gerek. Konu sahibi adamı aldatan (!)4. Kadın oldu. Liste böyle uzayacak.

Bir ek daha yapayım. Muhtemelen adamın annesi ile sorunlu bir ilişkisi var.

Canım sen rehabılıtasyon merkezımısın. Adam saplantılı manyak. Bırak gitsin. Ondan sana hıc bır sey olmaz

Saçmalamış. Geçmişe bu denli takıntılı insanla zor giderdi zaten.

Amaaaaan bu yastan sonra milleti sen mi duzeltecennn.. 3 kez aldatilmis garip davranmasi normal ama suclusu sen degilsin ve ömur boyu cekerdin bastan bitmesi iyi olmus..

Güven konusunda pek bir takıntılıymış. Eğer ilişkiniz devam etseydi üzülen yıpranan taraf siz olurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…