Sevgilimin eski sevgilisi mesaj atmış

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Gecen gun sevgilim vatsapta baya uzun bir sure kaldı ben de noluyo falan oldum normalde oyle olmaz bana arkadasımla konusuyorum dedi baya da bi durdu vatsapta ben kıllandım ne mühim meseleymiş vs vs içime şüphe düştü bu arada yengec burcuyum altıncı hissim cok kuvvetlidir.İçimde de kötü bi his var huzursuzum..Ertesi gun bulustuk ben itiraf ettirdim,zaten hissetmiştim.Eski sevgilisi mesaj atmıs seni gördüm şurda falan diye sevgilimde ben değildim o falan demiş.Kızın benden haberi var öğrenmiş beni sormus falan filan.Mutlu musun demis sevgilim mutluyum demis.Bu arada kızın da ilişkisi var. Nasıl karakterde bir insan bu anlayamadım. Neden yalan söyledin sakladın göster konusmaları dedim sildim sen görme diye yanlıs anlamandan korktum dedi lütfen ben seni seviyorum senin yanındayım sana gece söylesem yanlıs anlayacaktın dedi.Niye konuştun peki o kızla neden böyle bişey yaptın neden cevap verdin dedim bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyodu bu konuşmayı yapmam gerekiyodu dedi.Ağladım onun yanında,sinirlerim bozuldu.Gidicem ben dur dedim bırakmadı.Hatta şimdi arıyım senin yanında bağırıyım çağırıyım bir daha arama mesaj atmadiye dedi.Hayır muhatap olma dedim. Bi süre hiç konusmadım sakinleşmeye çalıştım basıma ağrı girdi kafamı toparladım.Çok dil döktü sonra barıştım.Zaten kızın amacı buydu huzur bozmak..Huzurum bozuldu resmen ya.

Bilmiyorum doğru mu yaptım :KK43:

Son düzenleme:
Bence doğru yapmışsın. Tabikide tepki verceksin. Kızı aratmamakda mantıklı bi hareket niye kendini önemli hissetsin o kız. Sadece gozetle bidaha olcak mi diye.

Gecen gun sevgilim vatsapta baya uzun bir sure kaldı ben de noluyo falan oldum normalde oyle olmaz bana arkadasımla konusuyorum dedi baya da bi durdu vatsapta ben kıllandım ne mühim meseleymiş vs vs içime şüphe düştü bu arada yengec burcuyum altıncı hissim cok kuvvetlidir.İçimde de kötü bi his var huzursuzum..Ertesi gun bulustuk ben itiraf ettirdim,zaten hissetmiştim.Eski sevgilisi mesaj atmıs seni gördüm şurda falan diye sevgilimde ben değildim o falan demiş.Kızın benden haberi var öğrenmiş beni sormus falan filan.Mutlu musun demis sevgilim mutluyum demis.Bu arada kızın da ilişkisi var. Nasıl karakterde bir insan bu anlayamadım. Neden yalan söyledin sakladın göster konusmaları dedim sildim sen görme diye yanlıs anlamandan korktum dedi lütfen ben seni seviyorum senin yanındayım sana gece söylesem yanlıs anlayacaktın dedi.Niye konuştun peki o kızla neden böyle bişey yaptın neden cevap verdin dedim bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyodu bu konuşmayı yapmam gerekiyodu dedi.Ağladım onun yanında,sinirlerim bozuldu.Gidicem ben dur dedim bırakmadı seni seviyorum dedi sürekli elimi tuttu falan.Hatta şimdi arıyım senin yanında bağırıyım çağırıyım bir daha arama mesaj atmadiye dedi.Hayır muhatap olma dedim. Bi süre hiç konusmadım sakinleşmeye çalıştım basıma ağrı girdi kafamı toparladım.Çok dil döktü sonra barıştım.Zaten kızın amacı buydu huzur bozmak..Huzurum bozuldu resmen ya.

Tıpatıp aynısı başıma gelmişti. Barışmıştım ama eski sevgilim biz ayrılır ayrılmaz o kıza mesaj atmıştı. Kız bir şekilde varlığını hatırlatıyor benden söylemesi

Cevap vermesi saçma olmuş
Duygusal anlamda bişey hissediyor mu bilmem ama merakı hala var ki konuşma fırsatı tanımış

Sevgilinizin facebook unda ayrılmalarına rağmen hala gönderileri fotoğrafları olan kız mı
Oysa az bile yapmışsımız

ben olsam aynı tepkiyi veririm kız amacına ulaşmış böyle insanlardan nefret ediyorum tavsiyem sevgiline güveniyorsan kapat konuyu yoksa daha çok huzurunuz kaçar işler kötüye gider

ben olsam aynı tepkiyi veririm kız amacına ulaşmış böyle insanlardan nefret ediyorum tavsiyem sevgiline güveniyorsan kapat konuyu yoksa daha çok huzurunuz kaçar işler kötüye gider
Yok kapattım zaten ama yani cidden böyle biseyin yasanması iyi olmadı,kızın amacına ulasmasını istemedim kapattım unuttum ben de.

Kusura bakma ama sevgilim benden habersiz eski sevgilisiyle konuşsa birde o konuşmayı silse ben şüphelenirdim..Sonuçta ne konuştuklarını bilemezsin.. Şimdi seni şüpheye düşürmek istemem ama dikkat et bence.

Açıkçası oyle yapsam kız amacına ulasmıs olcaktı benim yanımda aratsam
kız zaten amacına ulaşmış. whatsappta konuşmuşlar o kadar zaman cevrimiciydi diyorsun ne hikmetse sevgilin mesajları da siliyor.
kız bariz bir şekilde amacına ulaşmış keklenmişsin baya bildiğin gecmişler olsun

Ne saçma bi davranış ya olta atıyor ne atlıyorsa cevap vermeseymiş. Çok seven gözü Başkasını görmeyen bunu yapmaz. Taviz tavizi doğurur asla taviz vermeyin bizim en büyük hatamız böyle durumlarda sevgiliyi karşı taraftan kıskanıp sahiplenmek, umarım dersini almıştır

Gecen gun sevgilim vatsapta baya uzun bir sure kaldı ben de noluyo falan oldum normalde oyle olmaz bana arkadasımla konusuyorum dedi baya da bi durdu vatsapta ben kıllandım ne mühim meseleymiş vs vs içime şüphe düştü bu arada yengec burcuyum altıncı hissim cok kuvvetlidir.İçimde de kötü bi his var huzursuzum..Ertesi gun bulustuk ben itiraf ettirdim,zaten hissetmiştim.Eski sevgilisi mesaj atmıs seni gördüm şurda falan diye sevgilimde ben değildim o falan demiş.Kızın benden haberi var öğrenmiş beni sormus falan filan.Mutlu musun demis sevgilim mutluyum demis.Bu arada kızın da ilişkisi var. Nasıl karakterde bir insan bu anlayamadım. Neden yalan söyledin sakladın göster konusmaları dedim sildim sen görme diye yanlıs anlamandan korktum dedi lütfen ben seni seviyorum senin yanındayım sana gece söylesem yanlıs anlayacaktın dedi.Niye konuştun peki o kızla neden böyle bişey yaptın neden cevap verdin dedim bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyodu bu konuşmayı yapmam gerekiyodu dedi.Ağladım onun yanında,sinirlerim bozuldu.Gidicem ben dur dedim bırakmadı.Hatta şimdi arıyım senin yanında bağırıyım çağırıyım bir daha arama mesaj atmadiye dedi.Hayır muhatap olma dedim. Bi süre hiç konusmadım sakinleşmeye çalıştım basıma ağrı girdi kafamı toparladım.Çok dil döktü sonra barıştım.Zaten kızın amacı buydu huzur bozmak..Huzurum bozuldu resmen ya.

miş miş miş de mış mış mış...:KK14:

Back
X