- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Gecen gun sevgilim vatsapta baya uzun bir sure kaldı ben de noluyo falan oldum normalde oyle olmaz bana arkadasımla konusuyorum dedi baya da bi durdu vatsapta ben kıllandım ne mühim meseleymiş vs vs içime şüphe düştü bu arada yengec burcuyum altıncı hissim cok kuvvetlidir.İçimde de kötü bi his var huzursuzum..Ertesi gun bulustuk ben itiraf ettirdim,zaten hissetmiştim.Eski sevgilisi mesaj atmıs seni gördüm şurda falan diye sevgilimde ben değildim o falan demiş.Kızın benden haberi var öğrenmiş beni sormus falan filan.Mutlu musun demis sevgilim mutluyum demis.Bu arada kızın da ilişkisi var. Nasıl karakterde bir insan bu anlayamadım. Neden yalan söyledin sakladın göster konusmaları dedim sildim sen görme diye yanlıs anlamandan korktum dedi lütfen ben seni seviyorum senin yanındayım sana gece söylesem yanlıs anlayacaktın dedi.Niye konuştun peki o kızla neden böyle bişey yaptın neden cevap verdin dedim bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyodu bu konuşmayı yapmam gerekiyodu dedi.Ağladım onun yanında,sinirlerim bozuldu.Gidicem ben dur dedim bırakmadı.Hatta şimdi arıyım senin yanında bağırıyım çağırıyım bir daha arama mesaj atmadiye dedi.Hayır muhatap olma dedim. Bi süre hiç konusmadım sakinleşmeye çalıştım basıma ağrı girdi kafamı toparladım.Çok dil döktü sonra barıştım.Zaten kızın amacı buydu huzur bozmak..Huzurum bozuldu resmen ya.
Bilmiyorum doğru mu yaptım
Bilmiyorum doğru mu yaptım

Son düzenleme: