• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisi mesaj atmış

Kusura bakma ama sevgilim benden habersiz eski sevgilisiyle konuşsa birde o konuşmayı silse ben şüphelenirdim..Sonuçta ne konuştuklarını bilemezsin.. Şimdi seni şüpheye düşürmek istemem ama dikkat et bence.
Ben de oluruna bıraktım zaten.
Onun samimiyetine inanıyorum evet diyemezdi eski sevgilimle konusuyorum diye ben de olsam ben de diyemezdim.
Ama tani yine de cevap vermemeliydi
Ne saçma bi davranış ya olta atıyor ne atlıyorsa cevap vermeseymiş. Çok seven gözü Başkasını görmeyen bunu yapmaz. Taviz tavizi doğurur asla taviz vermeyin bizim en büyük hatamız böyle durumlarda sevgiliyi karşı taraftan kıskanıp sahiplenmek, umarım dersini almıştır
evet bence de cevap vermemeliydi söyledim zaten..
Böyle sakin anlatıyorum ama o sırada çok sinirliydim. Bir daha böyle bir seye cesaret edebilcegini sanmıyorum

Bu eski sevgililer ne halt yemeye hayatında biri olduğunu bile bile yazar şu adamlara ya. Durduk yere mi yani gerçekten ?o_O

Yani belki durduk yeredir tabi de sen yine de tedbiri elden bırakma bence. Gözlemle bakalım.

Bu eski sevgililer ne halt yemeye hayatında biri olduğunu bile bile yazar şu adamlara ya. Durduk yere mi yani gerçekten ?o_O

Yani belki durduk yeredir tabi de sen yine de tedbiri elden bırakma bence. Gözlemle bakalım.
Yok canım ya durduk yere falan değil.
İlişkimiz yeni sayılır ilişkimizi ögrenmis işte.. Tamamen fesat bi düşünceyle attı bence.
Aynen ben de gözlemleyeceğim bakalım

ben bu erkek tipini anlayamıyorum ya bi senin sevgilin değil bunlar bi orgut gibi butun ulkeye yayılmışlar konuşup silip sonra da itiraf eden tipler madem sildin neden itiraf ediyosun sonsuza kadar sus madem agzını tutamıyosun o zaman silme şak göster

Back
X