Sevgilimin eski sevgilisi sorunsalı.

Kalemperest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2
0
1
29
Uzun süreli beraberlikleri olmuş. Sevgilim çocukça bir beraberlik olduğunu söylüyor. Kızı tanımıyorum. İlgilenmiyordum da ama kız anladığım kadarıyla dikkat çekmeye çalışıyor. Ortak arkadaşlarımızın aracılığıyla gönderme yapıyor, sosyal hesaplarında sevgilimi çağrıştıran paylaşımlar yapıyor. En son ortak arkadaşı onunla beraber çekilmiş fotoğlarını sevgilime gönderdi. Sevgilim tersledi sonra artık görüşmek istemediğini söyledi. Sinirlerim bozuluyor benimde. Sevgilime de birşey söyleyemiyorum. Ama çıldırıcam artık. Ne yapmam lazım?

Eski sevgilisine yaptığı güç savaşı. Gelmeyin o oyuna. Hala beni seviyor benden vazgeçemez mesajı veriyor. Adı üstünde eski. Şimdi siz varsınız. Sevgilinizin sizi sevdiğine inanıyormusunuz. Güveniyormusunuz. Evetse tepkisiz kalın. Umursamayın. Sevgilinizde ikinizin resmini profil resmi falan yapsın mesela en fazla. Soğuk savaş yani. Bence huzursuz etmeyin ilişkinizi. Çocukça şeyler üzüzülmeyin boşuna ve kurcalamayın

Aman o da kezban, sen de kezbansın.
haydi o bi hareketler birşeyler yapıyor da, sen niye merak edip bakıyorsun? Gözüne çarptı diyelim, neden takılıyorsun ki?

Back
X