sevgilimin eski sevgilisi !

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Herkese merhaba :)
Erkek arkadaşımın eski sevgilisinin numarası onda kayıtlı ve bir sürü ortak arkadaşları aynı zamanda whatsap grupları var.Engellemesini istedim aramızda geçen bi konu nedeniyle o da tamam engelleriz dedi.Ama kız ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum. çünkü sosyal medyada fotoğrafları yoktu az önce baktım etiketlenenlerde arkadaşlarıyla beraber fotoğrafları var.Eminim aramızı açmaya çalışıyo ama nasıl davranacağımı bilmiyorum ,erkek arkadaşıma söyleyip kızın istediğinin olmasını da istemiyorum.Ne yapmam gerekiyo :KK61:

Anlamadim. Kizla hala arkadas olarak gorusuyorlar mi? Rahatsiz olmanizi anliyorum belki bir kere daha rahatsizliginizi dile getirebilirsiniz bakalim ne diyecek sevgiliniz

Sevgilinin seni anlamasi ve ondan uzaklaşması gerek. Bunu ona anlat. Konuşmadan çözülemez. Neden korkuyorsun sen böyle diyince erkek arkadaşın seni bırakır mi ? Seviyorsa bırakmaz ve dediğini yapar sonuçta o kız geçmişte kalmis ha tam tersini yaparsa da boşver zaten değmezmiş dersin ki erkek arkadaşının seni uzecegini sanmam

Sevgilinin seni anlamasi ve ondan uzaklaşması gerek. Bunu ona anlat. Konuşmadan çözülemez. Neden korkuyorsun sen böyle diyince erkek arkadaşın seni bırakır mi ? Seviyorsa bırakmaz ve dediğini yapar sonuçta o kız geçmişte kalmis ha tam tersini yaparsa da boşver zaten değmezmiş dersin ki erkek arkadaşının seni uzecegini sanmam
Aslında benim korktuğum şey kızı takıntı yapmam.Fotoğraf konusuna ne diyorsunuz?

Ben olsam o whatsapp grubundan çıkartırdım onu
Etiketli olduğu fotolardaki etiketlerini de kaldırtırdım
Hiç tahammül edemem çünkü böyle şeylere
Dan dan söylerim çekinmem
Bakalım benim sözüm mü önemli ölçerim

Ben olsam o whatsapp grubundan çıkartırdım onu
Etiketli olduğu fotolardaki etiketlerini de kaldırtırdım
Hiç tahammül edemem çünkü böyle şeylere
Dan dan söylerim çekinmem
Bakalım benim sözüm mü önemli ölçerim
O Kızı takıntı yapmışım gibi algılamasınıda istemiyorum.çünkü fotoğraf yoktu.belki erkek arkadaşım bile farkında değil birden çıktı ortaya

O Kızı takıntı yapmışım gibi algılamasınıda istemiyorum.çünkü fotoğraf yoktu.belki erkek arkadaşım bile farkında değil birden çıktı ortaya
Takıntı yapmak değil rahatsız olmak
Sürekli aklında kuracağına söyle gitsin
Hem sonuçta eski sevgilisi yani nasıl kafede aynı masaya oturmuyorsa aynı grupta da olmamalı. Sen bilirsin yine de

Takıntı yapmak değil rahatsız olmak
Sürekli aklında kuracağına söyle gitsin
Hem sonuçta eski sevgilisi yani nasıl kafede aynı masaya oturmuyorsa aynı grupta da olmamalı. Sen bilirsin yine de
Whatsap grubunda ikili konuşma olmadığı için bir şey demedim ama şu fotoğraf sinirlerimi bozuyo

Aslında benim korktuğum şey kızı takıntı yapmam.Fotoğraf konusuna ne diyorsunuz?
Fotodaki etiketi de kaldirt o whatsapp grubundan da çıksın. Cikmazsa da en azindan engellesin numarasini. Kendini senin yerine koysun oyle düşünsün. Foto da grup da gereksiz. Onemli olan sensin gerisi teferruat

Erkek arkadaşımın eski sevgilisinin numarası onda kayıtlı ve bir sürü ortak arkadaşları aynı zamanda whatsap grupları var.Engellemesini istedim aramızda geçen bi konu nedeniyle o da tamam engelleriz dedi.Ama kız ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum. çünkü sosyal medyada fotoğrafları yoktu az önce baktım etiketlenenlerde arkadaşlarıyla beraber fotoğrafları var.Eminim aramızı açmaya çalışıyo ama nasıl davranacağımı bilmiyorum ,erkek arkadaşıma söyleyip kızın istediğinin olmasını da istemiyorum.Ne yapmam gerekiyo :KK61:

Sizin söylemenize gerek olmadan zaten erkek arkadaşınızın mesafeyi koyması gerekiyordu. Yani burada sıkıntılı olan erkek arkadaşınız.

ben bu konuda cahilim ama etiketlenen fotoya etiketin tarihi görülmüyor mu

yani kız eski fotoyu yeni etiketlemiş bu da erkek arkadaşının sosyal medya hesabında mı çıkmış

eğer böyle ise asla konuşma

hatta bir süre sonra erkek arkadaşın da görüp güler

numarası da kalsın watsapp grubu da umursamazsanız kız da uğraşmaz

bu arada fotoğraftaki herkesi mi etiketlemiş sadece senin erkek arkadaşını mı

sizi biliyorsa gıcıklığına yapmıştır tınma

Valla kendine güvenen bir kadını bu tarz şeyler etkilemez benim sevgilim ailecek bir kaza geçirince eski sevgilisi aramıştı bende yanındaydım öf pöff yapınca ne oldu dedim işte x arıyor dedi aç dedim kaza için arıyordur deyince şaşırdı kavga etmiycekmisin yani benle dedi yoo niye edeyim dedim sonuçta bizde birilerinin eski sevgilisi oluyoruz kötü bir şekilde ayrılmadıktan sonra bazı durumlarda aranması sorun olmamalı ben saygı duyarım bana da saygı duyulmasını isterim sonuçta yaşanmışlık var kimseyi hiçe sayamam ben empati güzel bişeydir deneyin lütfen

Valla kendine güvenen bir kadını bu tarz şeyler etkilemez benim sevgilim ailecek bir kaza geçirince eski sevgilisi aramıştı bende yanındaydım öf pöff yapınca ne oldu dedim işte x arıyor dedi aç dedim kaza için arıyordur deyince şaşırdı kavga etmiycekmisin yani benle dedi yoo niye edeyim dedim sonuçta bizde birilerinin eski sevgilisi oluyoruz kötü bir şekilde ayrılmadıktan sonra bazı durumlarda aranması sorun olmamalı ben saygı duyarım bana da saygı duyulmasını isterim sonuçta yaşanmışlık var kimseyi hiçe sayamam ben empati güzel bişeydir deneyin lütfen
Adı üzerinde eski sevgili. Merak edip araması da rahatsız edici değil mi? Ayrıldıysa niye merak ediyor, merak ediyorsa niye ayrıldı? 🤔

Back
X