sevgilimin eski sevgilisi !

inanın hiç takmadım bunları bugüne kadar ,tabi ki geçmişi olacak karşımdaki insanın.kızın kendini hatırlatmaya çalışması ezikçe değil mi peki ?sonuçta biliyo sevgilisi olduğunu ve fotoğraf yoktu ortada birden çıktı.
peki nerden biliyosun öyle düşündüğünü eminmisin bundan kızla sarmaş dolaş bir resmi değilse bir çok arkadaşla çekilmiş bir resimse sadece sizin sevgilini ziçin koymamıştır o resmi benimde eski sevgilimle resimlerimiz duruyor ortak arkadaşlarla valla kız arkadaşıda kimse için problem değil yani ha kızın hakketten öyle bir niyeti varsa da bu hareketleriniz onun ekmeğine yağ bal sürer sevgilinizin gözünde ezik durma düşen siz olursunuz her türlü karşı taraf kazançlı

Seninki çok hafif miş birde Şöyle leri var, ellerinde tanıştıkları tarihi roma rakamıyla dövmesi olması(ayrılmalarına rağmen sildirmemesi) bu ayrılınan kadının instagramdan çocukla çekilen resimleri kaldırmaması, ortak bir sürü arkadaş olması... Beterin beteri var.
Valla ya o dövme olayı en fenası zaten ama napalım yani ölelim mi ? :D ay aman kimsenin eski sevgilisi umrumda olmaz vallahi hayat böyle şeyleri dert etmek için çok kısa ve hiç bir erkek için değmez bu kadar kurcalamaya

peki nerden biliyosun öyle düşündüğünü eminmisin bundan kızla sarmaş dolaş bir resmi değilse bir çok arkadaşla çekilmiş bir resimse sadece sizin sevgilini ziçin koymamıştır o resmi benimde eski sevgilimle resimlerimiz duruyor ortak arkadaşlarla valla kız arkadaşıda kimse için problem değil yani ha kızın hakketten öyle bir niyeti varsa da bu hareketleriniz onun ekmeğine yağ bal sürer sevgilinizin gözünde ezik durma düşen siz olursunuz her türlü karşı taraf kazançlı
haklısınız ya takmamaya çalıştım ama kız durmuyo ki

Valla ya o dövme olayı en fenası zaten ama napalım yani ölelim mi ? :KK70: ay aman kimsenin eski sevgilisi umrumda olmaz vallahi hayat böyle şeyleri dert etmek için çok kısa ve hiç bir erkek için değmez bu kadar kurcalamaya

Vede o kadın kocasıyla bu genç için boşanmış... Yani aslında rezil Bi durum... Böyle biriyle sevgili olamazdım ben..

Bir tanıdık canım, kadında bu gençten 6 yaş büyük.... Kocadan boşandı bunla sevgili oldu ellerine dövmeler, çocukda serseri değil he, işinde gücünde herkezin çok efendi dediği Bi tip... Kadının 4 yaşında çocuğu var bide..

haklısınız ya takmamaya çalıştım ama kız durmuyo ki

napıyor başka bu arada whatsapta ortak grupta olmalarına ben de bozulurdum o irtibatı hiç kesmemek demek ama yine de belli etmeden icabına bakılması gereken bir durum kız resim koymaktan başka neler yapıyor ?

Vede o kadın kocasıyla bu genç için boşanmış... Yani aslında rezil Bi durum... Böyle biriyle sevgili olamazdım ben..

Yani şimdi sevgilimin eskiden kalan bir dövmesi olsa tabi ki bozulurum ama dövmeyi sildirmesi ya da restore ettirmesi onun kararı düşünen seven insan zaten icabına bakar diye düşünürüm yine de sesimi çıkartmam ama kendimi de yiyip durmam ben ilişkilerde hep rahat olan tarafım genelde kıskançlık güvensizlik suçlamalarına maruz kalan kişi ben oluyorum :( ben böyle olduğum içinde nerde rahatsız biri varsa beni buluyor ne bileyim orta karar bir ilişki yok galiba bu dünyada

Empati yapıyorum zaten ondan bu güne kadar bi şey demedim.ama bizim durumumuzda yaşanmışlık diyeceğim bir şey yok.O zaman bende gidip eski sevgilimle olan fotoğraflarımı gün yüzüne çıkarayım sevgilimde empati yapsın dimi :)

Sevgilin icin diyorum empati yapsin diye bende.

Valla kendine güvenen bir kadını bu tarz şeyler etkilemez benim sevgilim ailecek bir kaza geçirince eski sevgilisi aramıştı bende yanındaydım öf pöff yapınca ne oldu dedim işte x arıyor dedi aç dedim kaza için arıyordur deyince şaşırdı kavga etmiycekmisin yani benle dedi yoo niye edeyim dedim sonuçta bizde birilerinin eski sevgilisi oluyoruz kötü bir şekilde ayrılmadıktan sonra bazı durumlarda aranması sorun olmamalı ben saygı duyarım bana da saygı duyulmasını isterim sonuçta yaşanmışlık var kimseyi hiçe sayamam ben empati güzel bişeydir deneyin lütfen
Hala seviyor kız nokta

Niye etmesin yahu sizde o insanın eski sevgilisi olabilirsiniz hatta eski eşi bile olabilirsiniz geleceğin ne garantisi var ben çok samimi ve sürekli görüşülmediği sürece bu tarz şeylere asla takılmam benim eski sevgilimin babası ölünce bana arayıp haber vermişti ben tanıyordum ve çok severdim çünkü sevgilimde istersem cenaze evine götürebileceğini söylemişti bana dışarda beklerim demişti çok hoşuma gitmişti insanlık bunu gerektirir bence kimse bizim tapulu malımız değil
Bu kişiden kişiye değişir. Ben hoşlanmıyorum mesela. Kendi eski sevgilimle de görüşmem. Bitmiş gitmiş. Karşımdaki insanla da aynı performansı beklerim. Bu arada sizin yazdığınızı konu sahibi yazdı sandım. Onun konusuyla sizin yazdığınızı kafamda birleştirince öyle bişey düşündüm. Özür dilerim.

Herkese merhaba :)
Erkek arkadaşımın eski sevgilisinin numarası onda kayıtlı ve bir sürü ortak arkadaşları aynı zamanda whatsap grupları var.Engellemesini istedim aramızda geçen bi konu nedeniyle o da tamam engelleriz dedi.Ama kız ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum. çünkü sosyal medyada fotoğrafları yoktu az önce baktım etiketlenenlerde arkadaşlarıyla beraber fotoğrafları var.Eminim aramızı açmaya çalışıyo ama nasıl davranacağımı bilmiyorum ,erkek arkadaşıma söyleyip kızın istediğinin olmasını da istemiyorum.Ne yapmam gerekiyo :KK61:
Şimdi anlamadım erkek arkadaşınız görüşüyor mu yoksa sadec kayıtlı mı ? Ortak fotoğrafları varsa net görüşüyor karışık anlatmissinjz yoksa eski bir fotoğraf mı yüklemiş ve etiketlenmiş?
Erkek arkadaşınızın beni etiketleme vs demesi lazım numarasının kayıtlı olması normal bence

Bu kişiden kişiye değişir. Ben hoşlanmıyorum mesela. Kendi eski sevgilimle de görüşmem. Bitmiş gitmiş. Karşımdaki insanla da aynı performansı beklerim. Bu arada sizin yazdığınızı konu sahibi yazdı sandım. Onun konusuyla sizin yazdığınızı kafamda birleştirince öyle bişey düşündüm. Özür dilerim.

Sorun değil adı üstünde eski ben kendime güveniyorum valla isteyen eskisine dönebilir umrumda bile olmaz bende eskiye dönme diye birşey asla olmayacağını çok iyi bilirler çünkü eskiye dönebilir ama bana dönemez bu fikri karşı tarafa empoze edince endişeleneceğim bir durum da olmuyor ben rahatıma düşkün insanım bir erkek için kendimi kıskançlık duygusuna kaptıramam her zaman dediğim gibi hayat kısa benden daha önemli hiç bişey olamaz

Back
X