- 1 Mart 2024
- 7
- -3
- 1
- Konu Sahibi gaydiriguppak05
-
55 kere affetmissiniz yine affedin ve aldatılmayi bekleyin az aldatmışMerhaba, sevgilimle ciddi bir yola girdik evlilik teklifi de aldım. Ama geçen yaz öğrendim ki eski sevgilisi ile önceleri iletişimdelermiş. Bunlar ayrıldıktan hemen sonraki gün kızın sevgilisi olduğunu öğrenmiş. İletişimde olduğu zamanlarda Kız bunu arıyormuş dert yanıyormuş. Benim yanımda aradığında bir daha arama demişti. Bunları öğrenince Bir süre ayrılık araya girdi ama sonra barıştık. Depremde bu kızı kendisi arayıp sormuş. 1 ay kadar ayrıldım o dönemde. Sonrasında tekrar barıştık kız bir daha aradığında telefonu açmayıp bana söylemişti. Numara değişikliğinden bahsedip bir türlü değiştirmedi tabi. Geçen gün özel numaradan bir cevapsız arama geldi. Hiç bir şey demedim tavır aldım artık. Diğer konularda uyumlu olduğumuz kadar da ters yapılardayız. Ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Siz bu konuda nasıl bir yol izlerdiniz?
Operatör uygulamasından bakıyorum sürekli ondan giden bir arama yok ama karşı taraftan gelmediğine emin olamam sonuçta.. aynı sizin de dediğiniz gibi problem yaşadığını gördüğün halde değiştirmiyosan hoşuna gidiyordur o zaman bile dedim.. sonuç ne alakası var diyerek tartışmaya çekiyor3.şahısların sürekli ilişkiye dahil olduğu bir ilişkiyi asla yürütmezdim hele ki bu kişi eski sevgilisi. Çocuktan ayrılıyorsun ama sonrasında hep affettiğin için döngüye giriyor artık ''nasıl olsa affeder'' düşüncesi oluyor karşı tarafta. İsrarla numarasını değiştirmiyorsa araması hoşuna gidiyorda olabilir ya da sen yanında yokken iletişim halinde de olabilirler bilemedim ama numara değiştiği zaman tamamen bitecek mi her şey sence?
Sen yanında yokken iletişim halinde oluyorlarsa ve senin operatör uygulamasına baktığını biliyorsa zaten sevgilin aramaz karşı taraftan arama bekler telefonu açar. Karşı taraf aradığı zaman uygulamada çıkmıyor mu?Operatör uygulamasından bakıyorum sürekli ondan giden bir arama yok ama karşı taraftan gelmediğine emin olamam sonuçta.. aynı sizin de dediğiniz gibi problem yaşadığını gördüğün halde değiştirmiyosan hoşuna gidiyordur o zaman bile dedim.. sonuç ne alakası var diyerek tartışmaya çekiyor
ayrılırdımLütfen yorumsuz geçmeyin
Merhaba, sevgilimle ciddi bir yola girdik evlilik teklifi de aldım. Ama geçen yaz öğrendim ki eski sevgilisi ile önceleri iletişimdelermiş. Bunlar ayrıldıktan hemen sonraki gün kızın sevgilisi olduğunu öğrenmiş. İletişimde olduğu zamanlarda Kız bunu arıyormuş dert yanıyormuş. Benim yanımda aradığında bir daha arama demişti. Bunları öğrenince Bir süre ayrılık araya girdi ama sonra barıştık. Depremde bu kızı kendisi arayıp sormuş. 1 ay kadar ayrıldım o dönemde. Sonrasında tekrar barıştık kız bir daha aradığında telefonu açmayıp bana söylemişti. Numara değişikliğinden bahsedip bir türlü değiştirmedi tabi. Geçen gün özel numaradan bir cevapsız arama geldi. Hiç bir şey demedim tavır aldım artık. Diğer konularda uyumlu olduğumuz kadar da ters yapılardayız. Ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Siz bu konuda nasıl bir yol izlerdiniz?
Hayır karşı tarafı göremiyorum arıyor mu diye .. bunu biliyor dediğiniz gibiSen yanında yokken iletişim halinde oluyorlarsa ve senin operatör uygulamasına baktığını biliyorsa zaten sevgilin aramaz karşı taraftan arama bekler telefonu açar. Karşı taraf aradığı zaman uygulamada çıkmıyor mu?
Belki whatsapdan arıyorlardırHayır karşı tarafı göremiyorum arıyor mu diye .. bunu biliyor dediğiniz gibi
Güvenmeyin.inanmayin.
Aynısı başıma geldi.kac defa yakaladım.inkar etti iş için yardım ediyorum dedi.avukatiz ikimiz de. Sizin gibi şüphe ediyordum.en son kızın mesajlarını gördüm.benimkine fırça çekmiş niye açmıyorsun telefonlarımı diye.
Ben ayrıldım. Asla dönmedim.ama en son önemli bir şey konuşacağını söyledi.kabul ettim.evlenecekmis,onemli konu buymuş.sacmaliga bakın. Belki de o kızla evleniyor.yahut başka biri.ama bazı erkekler eski sevgililerini yoklamayı seviyor
Aynen bunu söylerdim bende.ayrılırdım
hiç kendimi yorup da hiç eski sevgilin,numaranı değiş ,ıvır zıvırla uğraşmazdım
sogudum senden der ayrılırdım
Bataklığı kurutmak yerine sineklerle uğraşıyorsunuz. Her gün telefon operatör mü araştıracaksınız? Sevgili flört değil eş bile olsa kendinizi bu durumlara düşürmeyin. Selametle git deyip yollayın şu kaypak adamları. Öyleymiş de böyleymiş de... Dürüst net adam gelir açıklar, kendiliğinden değiştirir numarasını veya engeller. Siz böyle yapınca bulunmaz vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini.Hayır karşı tarafı göremiyorum arıyor mu diye .. bunu biliyor dediğiniz gibi
Acaba sen eski erkek arkadaşınla arkadaş ayağına hala görüşüyor olsan o nasıl davranırdı? Bunu bi düşüm oma göre tavır al.Lütfen yorumsuz geçmeyin
Merhaba, sevgilimle ciddi bir yola girdik evlilik teklifi de aldım. Ama geçen yaz öğrendim ki eski sevgilisi ile önceleri iletişimdelermiş. Bunlar ayrıldıktan hemen sonraki gün kızın sevgilisi olduğunu öğrenmiş. İletişimde olduğu zamanlarda Kız bunu arıyormuş dert yanıyormuş. Benim yanımda aradığında bir daha arama demişti. Bunları öğrenince Bir süre ayrılık araya girdi ama sonra barıştık. Depremde bu kızı kendisi arayıp sormuş. 1 ay kadar ayrıldım o dönemde. Sonrasında tekrar barıştık kız bir daha aradığında telefonu açmayıp bana söylemişti. Numara değişikliğinden bahsedip bir türlü değiştirmedi tabi. Geçen gün özel numaradan bir cevapsız arama geldi. Hiç bir şey demedim tavır aldım artık. Diğer konularda uyumlu olduğumuz kadar da ters yapılardayız. Ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Siz bu konuda nasıl bir yol izlerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?