- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
- Konu Sahibi gaydiriguppak05
Lütfen yorumsuz geçmeyin
Merhaba, sevgilimle ciddi bir yola girdik evlilik teklifi de aldım. Ama geçen yaz öğrendim ki eski sevgilisi ile önceleri iletişimdelermiş. Bunlar ayrıldıktan hemen sonraki gün kızın sevgilisi olduğunu öğrenmiş. İletişimde olduğu zamanlarda Kız bunu arıyormuş dert yanıyormuş. Benim yanımda aradığında bir daha arama demişti. Bunları öğrenince Bir süre ayrılık araya girdi ama sonra barıştık. Depremde bu kızı kendisi arayıp sormuş. 1 ay kadar ayrıldım o dönemde. Sonrasında tekrar barıştık kız bir daha aradığında telefonu açmayıp bana söylemişti. Numara değişikliğinden bahsedip bir türlü değiştirmedi tabi. Geçen gün özel numaradan bir cevapsız arama geldi. Hiç bir şey demedim tavır aldım artık. Diğer konularda uyumlu olduğumuz kadar da ters yapılardayız. Ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Siz bu konuda nasıl bir yol izlerdiniz?
siz bu ilişkiyi hiç bir zaman 2 kişi olarak yaşamamışınız ve bu durumu da kabullenmişsiniz. O yüzden sevgiliniz bu konuda rahat davranıyor. Kesin ve net konuşmalısınız yoksa bu işin onu sizin için hayırlı değil