Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocasına yazık vallla ne genişlik eski sevgilinle uğraşıyorsun hadi bekar olsan neysede evlisin ya utan tövbe tövbe cnm bence sevgiline güveniyorsa eğer onun cevap vermediğine inanıyorsan hiç karşılık verme umursama zaten nereye kaadar böyle oda bırakancaktır sevgilin engellesin
hiç empati yapmadan bakıp mantıklı olarak düşünürsek;
sen bu olaya hiç karışma sevgiline msn adresini değiştirmesini facesinden onu engellemesini telefon numarasını değiştirmesini söyle.
amma velakin ben olsaydım;
o kadını bir şekilde bulup bir daha aynı durum tekrarlandığında kocasına gidicemi bunu sırf kocasına acıdığım için yapıcamı söylerdim.
seçim senin![]()
canim ben eminim ama iste olmuyor sinek kucuk ama mide bulandirir derler ya bu olaylar ciktiginda aramizda tartismalar da cikiyor haliyle sinirleniyorum ben onun bi sucu yok tamam ama oluyor iste ya ben ikinci olaydan sonra tamam dedim artik birakacak bi sey yapmaz gondermez ama yok 3 oldu ve inancim da bitti kocasina yazik cocuguna yazik ya insanin canini sikmaktan baska bi ise yaramiyor bazi insanlar
ewt doğru söyluyorsun cnm araya her zman 3. şahız girdi mi ara bozar sen ne yaparsan yap hep o gelir bozar
ben de belki bulma olayi zor olur da mail atmayi dusundum duzgun bi sekilde yani gercekten istiyorum mail atmak ama diger bi taraftan da resmen onu kaale almis gibi olacagim hatta kocasina soyleyecegimi de belirtmeyi dusunuyorum ama iste cok zor
bi de aklim almiyor Allah korusun buyuk konusmak istemiyorum ama artik evlisin ufacik bebegin var ne isin olur baskasiyla ya
cok haklisin canim bi de cok emin olmamakla beraber bu 3uncu olayda ilk ben gordugum icin sevgilimi aradim soyledim sanki bu sefer tavri biraz farkliydi bilmiyorum belki yaniliyorum ama bi yandan da sanki gururu oksanmis gibiydi yani hala beni ariyo unutmamis gibi havalara mi girdi acaba bi yandan da onu kiskanmam hosuna gidiyo ama kiskancliktan ote sinir olma durumu off bilemiyorum valla
Tepkisiz kalarak çözülebilir belki.
Çözülmüyorsa kocasına mesaj atsın sevgiliniz.
"Karına sahip çık."
3 kelime anlatır her şeyi.
arkadaslar boyle bı durumda emınım kı sevgılım de cok canı sıkılıyor aramız bozuluyor dıye ama bı yandan da hala benı unutamamıs dıye havalara gırme durumu olabılır mı yanı boyle bı seyle karsılasan kısıler var mı aramızda