sevgilimin eski sevgilisi

memnunsuz

*
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
310
127
53
27
hanımlar merhaba
başlıktan da anlaşılacağı gibi sorun sevgilimin eski sevgilisi.
sevgilim hiç hatırlamak istemiyor o günleri hani anlatacağım olay sevgilimin aklı hala ondalık bişey değil. benden önce 3 yıl süren bi ilişkisi olmuş.hani söz nişan falan olmamış Allahtan.bu onun ilk sevgilisiydi işte.sevgilim çok düşkün biridir karşısında ki insana.o ilişkinin o kadar uzun sürmesi de benim alttan almalarım sayesindeydi falan diyor.benim ilk ilişkimde o.hani ondan önce öyle seviyorumluk ölüyorumluk bir şey yaşamadım kayda değer.
bu durumda bana çok dokunuyor.sürekli aklıma bunu ona da söylüyordu falan geliyor.işte bilirsiniz klas şeyler çok seviyorum sen farklısın sonsuza kadar seni seveceğim işte falan filan..hani her cümlenin altında onu düşünmekten sıkıldım hem kendimi yıpratıyorum hemde bazen ona da yansıttığım zamanlarda onu da.
bir süre iyiyim aklıma gelse de umursamıyorum ama bazende öyle an oluyor ki düşünmekten mideme bir ağrı çöküyor. geçmiş için yapılacak bir şey yok elbet ama düşünmeden de olmuyor.sadece anlatıp rahatlamak istedim.burada nice nice dertleri olan insanlar var benimki dert bile sayılmaz onlarınkinin yanında elbet ama canımı sıktığı için içimi dökmek istedim.tanımadığı insanlara daha rahat anlatıyor insan böyle şeyleri.okuyan herkese çok teşekkür ederim.iyi geceler hayırlı ramazanlar diliyorum..

Canim icini hiccc karartma. Bu eski sevgili mevzusunu da acma. Biz kadinlar icin Eski sevgili konusunu ben kabuk tutmus yaraya benzetiyorum hani o kabugu kaldirmadan duramazsin ama kanayinca da canin acir. Oyuzden bırak nerede kaldiysa kalsin o eski sevgili hic de gundeme getirme. Cocugu da bu konularla darlama

Ne kadar süredir berabersiniz?
Yeniyseniz anlarım takıntınızı ama yeni değilse gereksiz huzur kaçırırsınız bu kadar kafaya takarak onun da düşünmesini sağlarsınız yapmayın.

Sizin de ilk ilişkiniz olmayabilirdi, siz de bir başkasına o sözleri söylemiş olabilirdiniz bir de böyle düşünün :)
Geçmişi çok takmamak lazım bugüne odaklanmak zorlaşıyor çünkü...

Sevgiliniz bakir olmasaydi ne yapacaktiniz?? Saglikli bir dusunce degil bu konu sahibi. Kesinlikle degil. Benim esim ve eski sevgilisi bebek aldirmis. Ben ne yapayim? Bunu dusunerek kisacik omrumu ziyan mi edeyim?
elbette haklısınız ben zaten farkındayım sağlıklı bir düşünce olmadığının...elbette ziyan etmeyin benimki takıntı gibi bişey kendime zararım..
Ne kadar süredir berabersiniz?
Yeniyseniz anlarım takıntınızı ama yeni değilse gereksiz huzur kaçırırsınız bu kadar kafaya takarak onun da düşünmesini sağlarsınız yapmayın.
2 ay falan oluyor:

Bunlari dusunmeyi biraktiginiz vakit iliskinizdeki mutlulugu huzuru daha derinden hissedebilirsiniz..

Bunlari bi sure sonra unutucaksiniz , unutmus birisi olarak soyluyorum..

Ama siz akliniza getirdikce isinizi zorlastiriyorsunuz

Böyle yaparak ilişkine zarar verirsin niye takıyorsun ki geçmiş geçmişte kalmıştır seviyorsa zaten onunla devam ederdi senin yanında olmazdı.

Bunu düşünmemeye çalış düşünüyosan da belli etme adamın zorla aklına sokarsın eski sevgilisini.

Benim de erkek arkadaşım eski sevgilisiyle her şeyi yaşamış ama ne yapayım yani geçmişinde ben yoktum, bunu kendime kabus haline getirceğime şu ana odaklanmaya çalışıyorum. Sen de şu an seni seviyor mu bunu düşün.

Onu sevmiş ama geçmişi değiştiremezsin ki, şu an seni seviyor değil mi eski sevgilisini sana gelen bi yol olarak düşün. Onu sevseydi şu an onunla olurdu :)

Sevgiliniz bakir olmasaydi ne yapacaktiniz?? Saglikli bir dusunce degil bu konu sahibi. Kesinlikle degil. Benim esim ve eski sevgilisi bebek aldirmis. Ben ne yapayim? Bunu dusunerek kisacik omrumu ziyan mi edeyim?
Bu kadar mı aynı olur..aynı durumdayım. .
Konu sahibi unut eski sevgiliyi. Geleceğe bak.

Değiştiremeyeceğiniz şeyleri konuşmayın. Bırakın geçmiş geçmişte kalsın. Bugüne taşımayın. Ne kadar didiklerseniz o kadar saplanırsınız.

Böyle eskileri didiklemesin lütfen takıntılı insanlar. Ben de takiyodum ama hiç eski ilişkisini anlatmasina yönelik sorularim olmadı. Bahseder gibi oldu ben tepki gösterdim. Ben merak edip sadece bi sahsi sordum o anlatmadı sorun olur diye. Böyle böyle idare ettik biz birbirimizi. Kim bilir kimler gelip gecti ogrensem iyi mi olucak bilmemek eeen iyisi. Her şeyiyle benim şu an benim yanımda beni seviyor bana önem,değer veriyor. Böyle düşün.

İlişkiniz daha yeni başlamış sanırım ilk zamanlar böyle olması normal. Zamanla takılmamaya başlarsınız. İlişkiniz için en doğru olanı bu geçmişi karıştırmamak.

Ama asıl önemli olan şu an onunla değil, sizinle beraber olması. Bitti. Birbirinize uygun iki insan iseniz, ömür boyu hep beraber olursunuz zaten. O zaman hayatındaki son kadın olursunuz. Şuanda da hayatındaki kadın olarak kimse, hiçbir ilk de sizin yerinizi dolduramaz. Hem insanlar bir ömrü paylaşıp da boşandıktan sonra, yeniden ilişkiler yaşayıp, çok daha mutlu oldukları insanları sevebiliyorlar. Sevgilinizin de ona zamanında söylemiş oldukları, şimdi size olan sevgisinden eksiltmez ki..

Ayrıca unutmayın, önemli olan mutluluk. Sizinle olduğu kadar mutlu muydu acaba onunla? Olsa ayrılmazdı ki. Ne hissettiyse hissetmiş ona karşı zamanında. Geçmiş gitmiş.

Özetle sağlıklı bir düşüncede değilsiniz. Sanırım biraz takıntı haline getirmişsiniz, çok mu ayrıntı sorup da öğrendiniz sevgilinizden acaba? O da hiç iyi değil bence, yapmayın bundan böyle. Bu takıntılarınızı aşamazsanız, bizim söylediklerimiz de rahatlatmazsa, her an bunları düşünmeye devam ederseniz bir destek alın derim.

Son düzenleme:
Sabahin bu saati size yorum yazmak icin girdim :) Anlattiginiz seyle birebir ayni durumdayim. Evlilik planlari yapiyoruz yakinda ailelerimiz tanisacak. Sevgilimle tek bir sorunumuz dahi yok. Eski uzun iliskisi disinda. Dusunmemeye calisiyorum olmuyor. Bir de ailesiyle tanismis nisanin ucundan donmusler. Her gece kabuslarimda kizi goruyorum. Anlatma diye sevgilimi azarlayip sonra onunla ilgili sorular soruyorum. Benim ondan once iliskim olmadi degil yalan soyleyemem ama o bu tarz mutlu oldugum bi iliski degildi ite kaka giden bi seydi. Uzun oldu biraz ama bana da bir yardim eden ciksa ne iyi olur... Basima gelmeden once eski sevgiliyi takinti yapanlari anlayamazdim. Simdi nasil hastalikli bi duygu oldugunu öğrendim.

Erkek arkadaşımla yaklaşık 5 senedir tanışıyoruz.son zamanlarda samimi olduk zaten eskiden öyle hal hatır sorardık işte arada ilişkisini anlatırdı yoksa sürekli soru sormuyorum imada bulunuyorum doğruluğunu da savunmuyorum zaten..haklısınız geçmiş geçmişte kalmış.ama bana dokunan noktadan biri de şu ki ben kimsenin elini tutmamışım sarılmamışım öpmemişim.onun önceden birilerini öpmesi ya da başka şey yapması dokunuyor öyle işte
Bunlarında aileleri tanışmıs hatta bunun annesi kızı yemeğe falan davet etmiş eve.bizi bizden başka kimsr anlayamaz galiba bazılarına göre geçmiş kolay silinip atılmıyor bizde öyleyiz sanırım

Canımm boş yere üzme kendini bir kendini bilmez (eski sevgilisi) de sevgilimi aramıştı telefonla üstüne bir de kızla karşılaştık inan hiç istifimi bozmadan oturdum hemde kız arkam donuk sevgilimin yüzü ona dönük yani,takılacak bir şey değil eskide kalmış güveniyorsan hiç problem yok anlayacağın,Allah korusun Allah birbirinizi hayırlı kılsın ama olaki ayrıldın ilerde eşin sana yapsa mutsuz olursun değil mi... :)

Haklısınız...

Ayrılalı ne kadar olmuş?
Eski sevgilisi aklınıza gelse bile sevgilinize bahsetmeyin.

Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.Bir ilişki yaşanır ve biter.Millet çocuğunun anasından boşanıyor yeniden evleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…