elbette haklısınız ben zaten farkındayım sağlıklı bir düşünce olmadığının...elbette ziyan etmeyin benimki takıntı gibi bişey kendime zararım..Sevgiliniz bakir olmasaydi ne yapacaktiniz?? Saglikli bir dusunce degil bu konu sahibi. Kesinlikle degil. Benim esim ve eski sevgilisi bebek aldirmis. Ben ne yapayim? Bunu dusunerek kisacik omrumu ziyan mi edeyim?
2 ay falan oluyor:Ne kadar süredir berabersiniz?
Yeniyseniz anlarım takıntınızı ama yeni değilse gereksiz huzur kaçırırsınız bu kadar kafaya takarak onun da düşünmesini sağlarsınız yapmayın.
Bunlari dusunmeyi biraktiginiz vakit iliskinizdeki mutlulugu huzuru daha derinden hissedebilirsiniz..hanımlar merhaba
başlıktan da anlaşılacağı gibi sorun sevgilimin eski sevgilisi.
sevgilim hiç hatırlamak istemiyor o günleri hani anlatacağım olay sevgilimin aklı hala ondalık bişey değil. benden önce 3 yıl süren bi ilişkisi olmuş.hani söz nişan falan olmamış Allahtan.bu onun ilk sevgilisiydi işte.sevgilim çok düşkün biridir karşısında ki insana.o ilişkinin o kadar uzun sürmesi de benim alttan almalarım sayesindeydi falan diyor.benim ilk ilişkimde o.hani ondan önce öyle seviyorumluk ölüyorumluk bir şey yaşamadım kayda değer.
bu durumda bana çok dokunuyor.sürekli aklıma bunu ona da söylüyordu falan geliyor.işte bilirsiniz klas şeyler çok seviyorum sen farklısın sonsuza kadar seni seveceğim işte falan filan..hani her cümlenin altında onu düşünmekten sıkıldım hem kendimi yıpratıyorum hemde bazen ona da yansıttığım zamanlarda onu da.
bir süre iyiyim aklıma gelse de umursamıyorum ama bazende öyle an oluyor ki düşünmekten mideme bir ağrı çöküyor. geçmiş için yapılacak bir şey yok elbet ama düşünmeden de olmuyor.sadece anlatıp rahatlamak istedim.burada nice nice dertleri olan insanlar var benimki dert bile sayılmaz onlarınkinin yanında elbet ama canımı sıktığı için içimi dökmek istedim.tanımadığı insanlara daha rahat anlatıyor insan böyle şeyleri.okuyan herkese çok teşekkür ederim.iyi geceler hayırlı ramazanlar diliyorum..
Bu kadar mı aynı olur..aynı durumdayım. .Sevgiliniz bakir olmasaydi ne yapacaktiniz?? Saglikli bir dusunce degil bu konu sahibi. Kesinlikle degil. Benim esim ve eski sevgilisi bebek aldirmis. Ben ne yapayim? Bunu dusunerek kisacik omrumu ziyan mi edeyim?
Erkek arkadaşımla yaklaşık 5 senedir tanışıyoruz.son zamanlarda samimi olduk zaten eskiden öyle hal hatır sorardık işte arada ilişkisini anlatırdı yoksa sürekli soru sormuyorum imada bulunuyorum doğruluğunu da savunmuyorum zaten..haklısınız geçmiş geçmişte kalmış.ama bana dokunan noktadan biri de şu ki ben kimsenin elini tutmamışım sarılmamışım öpmemişim.onun önceden birilerini öpmesi ya da başka şey yapması dokunuyor öyle işteBöyle eskileri didiklemesin lütfen takıntılı insanlar. Ben de takiyodum ama hiç eski ilişkisini anlatmasina yönelik sorularim olmadı. Bahseder gibi oldu ben tepki gösterdim. Ben merak edip sadece bi sahsi sordum o anlatmadı sorun olur diye. Böyle böyle idare ettik biz birbirimizi. Kim bilir kimler gelip gecti ogrensem iyi mi olucak bilmemek eeen iyisi. Her şeyiyle benim şu an benim yanımda beni seviyor bana önem,değer veriyor. Böyle düşün.
Bunlarında aileleri tanışmıs hatta bunun annesi kızı yemeğe falan davet etmiş eve.bizi bizden başka kimsr anlayamaz galiba bazılarına göre geçmiş kolay silinip atılmıyor bizde öyleyiz sanırımSabahin bu saati size yorum yazmak icin girdim :) Anlattiginiz seyle birebir ayni durumdayim. Evlilik planlari yapiyoruz yakinda ailelerimiz tanisacak. Sevgilimle tek bir sorunumuz dahi yok. Eski uzun iliskisi disinda. Dusunmemeye calisiyorum olmuyor. Bir de ailesiyle tanismis nisanin ucundan donmusler. Her gece kabuslarimda kizi goruyorum. Anlatma diye sevgilimi azarlayip sonra onunla ilgili sorular soruyorum. Benim ondan once iliskim olmadi degil yalan soyleyemem ama o bu tarz mutlu oldugum bi iliski degildi ite kaka giden bi seydi. Uzun oldu biraz ama bana da bir yardim eden ciksa ne iyi olur... Basima gelmeden once eski sevgiliyi takinti yapanlari anlayamazdim. Simdi nasil hastalikli bi duygu oldugunu öğrendim.
Canımm boş yere üzme kendini bir kendini bilmez (eski sevgilisi) de sevgilimi aramıştı telefonla üstüne bir de kızla karşılaştık inan hiç istifimi bozmadan oturdum hemde kız arkam donuk sevgilimin yüzü ona dönük yani,takılacak bir şey değil eskide kalmış güveniyorsan hiç problem yok anlayacağın,Allah korusun Allah birbirinizi hayırlı kılsın ama olaki ayrıldın ilerde eşin sana yapsa mutsuz olursun değil mi... :)
Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.Bir ilişki yaşanır ve biter.Millet çocuğunun anasından boşanıyor yeniden evleniyor.hanımlar merhaba
başlıktan da anlaşılacağı gibi sorun sevgilimin eski sevgilisi.
sevgilim hiç hatırlamak istemiyor o günleri hani anlatacağım olay sevgilimin aklı hala ondalık bişey değil. benden önce 3 yıl süren bi ilişkisi olmuş.hani söz nişan falan olmamış Allahtan.bu onun ilk sevgilisiydi işte.sevgilim çok düşkün biridir karşısında ki insana.o ilişkinin o kadar uzun sürmesi de benim alttan almalarım sayesindeydi falan diyor.benim ilk ilişkimde o.hani ondan önce öyle seviyorumluk ölüyorumluk bir şey yaşamadım kayda değer.
bu durumda bana çok dokunuyor.sürekli aklıma bunu ona da söylüyordu falan geliyor.işte bilirsiniz klas şeyler çok seviyorum sen farklısın sonsuza kadar seni seveceğim işte falan filan..hani her cümlenin altında onu düşünmekten sıkıldım hem kendimi yıpratıyorum hemde bazen ona da yansıttığım zamanlarda onu da.
bir süre iyiyim aklıma gelse de umursamıyorum ama bazende öyle an oluyor ki düşünmekten mideme bir ağrı çöküyor. geçmiş için yapılacak bir şey yok elbet ama düşünmeden de olmuyor.sadece anlatıp rahatlamak istedim.burada nice nice dertleri olan insanlar var benimki dert bile sayılmaz onlarınkinin yanında elbet ama canımı sıktığı için içimi dökmek istedim.tanımadığı insanlara daha rahat anlatıyor insan böyle şeyleri.okuyan herkese çok teşekkür ederim.iyi geceler hayırlı ramazanlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?