Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum.

Bir kadın olarak ben dahi gelemem bu tarz sorgulamalara. Hayır yani sevgilisiyle otelde kalsa da geçmiş geçmişte kalmış. O sırada siz yoktunuz. Buradaki aldatılan hanımların yazılarını okudunuz mu bilmiyorum ama bir okuyun. Geçmişe takılmanın nasıl manasız olduğunuda bir görün. Güllük gülistanlık ilişkileri dikenliğe çevirmeyin.

Karakteriniz yapınız hayat görüşünüz böyleyse bunu bile bile bu kişiyle ilişkiye başlamış olmanız yanlış..
Ya hiç başlamicaktınız yada kurcalamicaksınız..
Kendinizle çelişiyorsunuz..
Zoruma gidiyor diyorsunuz ama ilk baştan beri biliyormuşsunuz neden ilişkiye başladınız o zaman?

Otelde tek ya da çift kalması neyi değiştirecek öğrenince?
aaaa bakir değilmiş mi olacak!
Naıl huzursuz mutsuz olmaya yer arayan insanlar olduk yahu anlamıyorum,
adı üzerinde geçmiş.. bitmiş gitmiş...
ne diye acıyorsun.
bugüne taşıyorsun...! ögrensen ne yararı olacak..
haaa dersin ki eski sevgilisinden benden 2 ay önce ayrılmış.. Sizce erken mi bir ilişki için hadi neyse denir de..

eşşeğin aklına karpuz kapuğu soka soka bi hal olduk.

Sanane adaminn gecmisinden ?
Ister yalniz kakir ister o kizla kalir , hem sorup bide tavir yapiyosun..

Benim esim bile bana gecmisimle soru soramaz , cunku onu zerre ilgilendirmez ..

Sürekli eski sevgilisini hatırlatarak ilişkinizin kuyusunu kazıyorsunuz, "sevgilim beni terketti" diye başlık açıp ağlamayın sonra. Geçmiş geçmişte kalmış, sizin başkasıyla geçmişiniz olmadıysa veya sevgilinizin geçmişine saygı duymuyorsanız ve sevgilinizi de öyle olsun istiyorsanız adamı hırpalamayın boş yere...evden başını çıkarmamış bir adamla beraber olun.

Her erkek için yalnızca bir tane esas kız vardı.
Sevdiğiniz adam için esas kız olmaya çalışmak yerine neden sürekli geçmişi önemsiyorsunuz?:KK14:

Bence konu sahibesi icten ice adamin onceki kizi daha cok sevdigini dusunuyor olabilir, yani esas kiz belki de gecmisteki hatundu, asla bilemicez sanirim.

Eski iliski bittikten 2 ay sonra baslayan 3,5 aylik bir iliski...

Yanlis yapana kadar karakterli oldugu soylenen ve ovguyle bahsedilen eski sevgili...

Kizin yanlisinin detaylarini merak ettim, acaba kiz da cocugun hatali oldugunu mu dusunuyor.

Ve gercekte iliskinin bitis sebebi cocuk da sorunu kizin hatasi gibi mi yansitiyor.

Cocuk elbette aksini iddia edecek ama cevaplari bunu dusunduruyor...

Burada konu sahibinin detaylari sormasi kadar cocugun cevaplari da abes.

Sevgilime bu sorulari sorup onun kizdan takdirle bahsedisini dinleyecek kadar aklim karisik olsaydi...

Zaten 3,5 aylik iliski diyerek onu gozden cikarip netlestirirdim kafami...

Cunku bunlari soran birinin sevgilisinin anlattiklarini hazmedecek yapida olmasi imkansiz.. :ssz:

Ben erkek olsam geçmişimi hayatta sevgilime anlatmazdım. Hep böyle sorun oluyor çünkü.
Benim eşim o kadar uyanıkki..kıskanç olduğumu anladı ve bana hiçbirşey anlatmadı sorduğum halde. Bilsem ne olacak?? Değiştirebileceğim bir şey var mı yok! Sinir olmaktan başka bir şey yok yani. En iyisi bilmemek.
Herkesin sevgilileri oluyor. Bu kadar tepki verdiğine göre senin hiç olmadı sanırım.
Olduysa da hiç laf etme sevgiline.

Sen neden sürekli eski sevgilisiyle ilgili soru sorup onun aklına getiriyorsun ki??
Adamın aklında yoksa bile sayende onu düşünüyor!
Sana odaklansın. Boşver eskiyi.
Ben eşimi birinden kıskandım bir kere, aynı iş yerinde çalışıyorlar. Bir kere söylendim fazla samimi olmasın diye. Bir dahada asla. Aklına niye düşüriyim ki adamın.

Merhaba kızlar..3,5 aylık bir ilişkim var.İki tane sevgilisi olmuş erkek arkadaşımın, ilişkimizin başında ikisinide anlatmıştı.İkiside yanlış yapmış erkek arkadaşıma hep güvenini kırmışlar.Hatta bitanesi hala mesaj atıp duruyo facebooktan.O mesaj atan degilde öbürünü çok sevmiş hatta hala bana anlatırken yanlış yapana kadar çok karakterli bi kızdı der.Ondan ayrılmış 2 ay sonra ben olmuşum.Ben ilişkinin başından beri bunları sorup duruyorum özellikle o çok sevdiğini.Bugün öğlen buluştuk,yemek yedik,gayet güzel sohbet ediyorduk.Aklıma yine bianda bu kız geldi.Sen onun şehrine gittiginde nerde kalıyodun dedim.Oda otelde dedi yalnızmı dedim evet dedi ama o evetine nedense inanamadım ses tonu degişikti.Sonra suratım düştü,konuşmadım hiç, beni bıraktı gitti işine.Sonra aradı durdu açmadım çok merak etmiş bende sonradan aradım.Güvensiz olmamdan canı sıkkınmış güven olmadan olmaz bu şekilde zor devam ederiz dedi.Yalan söylüyo veya söylemiyo bilmiyorum ama erkek arkadaşımı geçmişindede olsa biriyle paylaşma düşüncesi çok zoruma gitti..
Bu bende de olmuştu. Eşimin bayağı bi sevgilisi olmuş zamanında. Ciddi değilmiş hiçbiriyle. Gerçekten de eşim kız muhabbetlerini sevmediğini söylerdi, kızlar bunu rahat bırakmıyormuş. Neyse ama bi tanesi benim de hep kafamı kurcalıyor. Bu kız bunu aldatmış mı ne hem de en yakın arkadaşlarından biriyle. Yol vermiş tabii de, sanki aklı kalmış gibi. Facede de aratmıştı. Diğerlerini de aratmıştı ama ilk bu kızı aratmış. :( Hep aklıma takılan bi konudur acaba onu seviyor muydu, aklına geliyor mu? Gelmese aratmazdı zaten. Ben de mesela ilk aşkımı aratıp bakmıştım. Onu sevmiyorum tabii ki ama ilk aşkımdı. Bi kız için ilk aşk ne demek hepiniz bilirsiniz. Sanki hiç ayrılmayacaktık, hayatıma tek onunla devam edecektim. Çok tuhaf şeyler. İşte eşimin de o kız için benim bu ilk aşkım için düşündüklerimi dşündüğünden şüphe ediyorum. Bana da bi yorum yapın ya. Aklımda bi fikir var. O kızın adını biliyorum ve eşim onun adını bilip bilmediğimi mutlaka unutmuştur. Acaba sorsam mı hayatım bi daha kızımız olursa adını sedef koyalım mı desem??? Gözlerine baksam ses tonuna? Bişey anlayabilir miyim?

ayrıldıktan hemen 2 ay sonra siz girmişsiniz hayatına, bu şunu gösterir, ya kızı o kadar da sevmemiş, ya da Maşallahı varmış erkek arkadaşınızın. yani çok sevdiğini bile unutması 2 aycık zaman alıyor..

Gecmis tozdur üfle gitsin:KK14:

Sürekli eski sevgiliden bahsederek adamin aklina o kizi sokuyosun. Ister istemez o günler aklina gelir, anilari depreşir.

Herseyi akisina birak. Sevgilinin yasanmislarini silemezsin ama her defasinda aklina getirerek kendinden sogutursun. Hem zaten seni secmis, kurcalama fazla adamin gecmisini:KK14:

Ben konusahibini anlayabiliyorum. Evet şu an onunla birlikte; ama adam ya onu unutamadıysa? Ya çok sevdiyse? Ya ara ara aklına geliyorsa? İnsan düşünüyor. Ben de böyleyim maalesef.
İnsan kaç kere sever ki hayatında?

Sorularınızı okuduktan sonra ilk aşkınızı unutamadığınızı düşünmem doğru olmaz ki? Eşiniz olsam hele hiiiç doğru olmaz, insan kaç kere sever ki, acaba beni seviyor mu diye neden içten içe huzursuz olayım? İnsan sevdiğiyle bir arada olmak ister, eskiyi unutup unutamadığını dert etmek, madem onu seviyor yanında olmak için yeterince çaba sarfetmemiş, o zaman ben hayatında sadece teselli için mi varım düşüncesine varır, ne gereği var?

Parça birleştirip eskilerle alaka kurmak hepimizin boynunun borcu :) ama adını Sedef koyalım mı? diye sorduğunuzda, nerden aklıma getirdin şimdi onu? dediğini düşünün, sizin gibi alaka kurabildiğini duymak çok daha kötü olur. Ben hiç seni dünyalar kadar seviyorum diyemedim, kızın ana babası koyacak başka isim bulamamış, bilmeseydim daha iyiydi.:KK70:

Sorularınızı okuduktan sonra ilk aşkınızı unutamadığınızı düşünmem doğru olmaz ki? Eşiniz olsam hele hiiiç doğru olmaz, insan kaç kere sever ki, acaba beni seviyor mu diye neden içten içe huzursuz olayım? İnsan sevdiğiyle bir arada olmak ister, eskiyi unutup unutamadığını dert etmek, madem onu seviyor yanında olmak için yeterince çaba sarfetmemiş, o zaman ben hayatında sadece teselli için mi varım düşüncesine varır, ne gereği var?

Parça birleştirip eskilerle alaka kurmak hepimizin boynunun borcu :) ama adını Sedef koyalım mı? diye sorduğunuzda, nerden aklıma getirdin şimdi onu? dediğini düşünün, sizin gibi alaka kurabildiğini duymak çok daha kötü olur. Ben hiç seni dünyalar kadar seviyorum diyemedim, kızın ana babası koyacak başka isim bulamamış, bilmeseydim daha iyiydi.:KK70:
Nasıl anlamadım. Sizin adınız da mı Sedef?

Kızlar öyle diyosunuz da kimisi insanı deli ediyo. Bahsetmeler falan.. bi olay oldupunda öyle bi örnek veriyodu ki benimki tamam diyodum unutamamış. Hatta bi keresinde direkt onunla yaşadığı olayı örnek verdi. İnsan doğal olarak unutamadı diyip üzülüyo.

Benim ilk sevdiğim hayvan durmadan ee deme vaktinde çok sevdiğim birini Hatırlatıyosun derdi. Terk ediyodum açmıyodum telefonunu başkasından arayıp ağlıyodu. Ne beni bırakıyodu ne o konuyu kapatıyodu. Şimdi öyle bi yerleşti ki bilinçaltıma herkesin aklında kalbinde birini arıyorum.

O kadar zor bişey ki.. Yeni birini kabullenirim çıkar aklımdan ama eskilerden gelen acı unutulmuyo.. Kullanılmış hissediyodum kendimi. Sonuçta o varsa ben hiç olmamışımdır.. Allah kimseye yaşatmasın konu sahibini çok iyi anlıyorum..

Ben seni anlayabiliyorum. Arkadasin kizi cok sevmis diyosun,
Aldatilmis ve iki ay sonrada hayatina sen girmissin. Çok seven
Biri, sevdigini nasil yanlis yaparsin yapsin iki ayda unutabilirmi?
Keske insanlarin öyle gücü olsa.

Merhaba kızlar..3,5 aylık bir ilişkim var.İki tane sevgilisi olmuş erkek arkadaşımın, ilişkimizin başında ikisinide anlatmıştı.İkiside yanlış yapmış erkek arkadaşıma hep güvenini kırmışlar.Hatta bitanesi hala mesaj atıp duruyo facebooktan.O mesaj atan degilde öbürünü çok sevmiş hatta hala bana anlatırken yanlış yapana kadar çok karakterli bi kızdı der.Ondan ayrılmış 2 ay sonra ben olmuşum.Ben ilişkinin başından beri bunları sorup duruyorum özellikle o çok sevdiğini.Bugün öğlen buluştuk,yemek yedik,gayet güzel sohbet ediyorduk.Aklıma yine bianda bu kız geldi.Sen onun şehrine gittiginde nerde kalıyodun dedim.Oda otelde dedi yalnızmı dedim evet dedi ama o evetine nedense inanamadım ses tonu degişikti.Sonra suratım düştü,konuşmadım hiç, beni bıraktı gitti işine.Sonra aradı durdu açmadım çok merak etmiş bende sonradan aradım.Güvensiz olmamdan canı sıkkınmış güven olmadan olmaz bu şekilde zor devam ederiz dedi.Yalan söylüyo veya söylemiyo bilmiyorum ama erkek arkadaşımı geçmişindede olsa biriyle paylaşma düşüncesi çok zoruma gitti..

birlikte kaldıklarını duysam çıldırırdım ben...

Back
X