• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Siz evlenmek isteyen birisiniz. Böyle a.pır a.pır konuşan biriyle neden vakit kaybediyorsunuz? Tabii ki gençsiniz hala ama cocuk hatta belki 2 cocuk hayaliniz varsa neden boş işlerle vakit kaybediyorsunuz? Insan biraz da hatayı kendinde bulmalı bence.
Kaliteli başladı benimle çünkü.Böyle bir beklentisi olup olmadığını bilemezdim.
Ayrıca bütün erkekler mi böyle ya.
Ben de mi sorun var acaba?Çok yüz verip o beklentiye mi sokuyorum onları?

Buluşmalarımız keyifli,samimi ve uzundu.
Saatlerce konuşup ,sağlıklı ve keyif verici sohbet ediyorduk.Vaktimiz verimli geçiyordu.
Ben de çok etkilenmiştim.Onun evine gitmek istemedim ,onu arzulamadığım içşn değil,ilişkinin biraz daha olgunlaşmasını beklediğim için.
Tamam bunu kendisine bu şekilde söyleyin eğer anlayış göstermiyorsa ayrılırsınız

Onun ilişkiden beklediği yataksa kendıne ona göre birini bulur . 31 yaşındasınız bunları düşünüp yönetebilecek akla sahip olmalısınız

Buluşmalarımız keyifli,samimi ve uzundu.
Saatlerce konuşup ,sağlıklı ve keyif verici sohbet ediyorduk.Vaktimiz verimli geçiyordu.
Ben de çok etkilenmiştim.Onun evine gitmek istemedim ,onu arzulamadığım içşn değil,ilişkinin biraz daha olgunlaşmasını beklediğim için.
Her ilişki böyle başlar ki. Bunlar birbirini yeni tanıyan insanlar için çoğu zaman normal.

daha henüz siz ciddi konulara girmediniz. tam olarak sevgili bile değilsiniz. flört aşamasındasınız. daha dur bekle bakalım adam sevgili olunca nasıl olacak. nasıl değişecek. hatta bunu yaşayıp gördüğünde benim bu girdim aklına gelecek, haklıymış diyeceksin.

her ilişki bu aşamalarda tatlıdır. çünkü havadan sudan konuşursunuz. kendinizi anlatırsınız. tatlı bir heyecan vardır. ve insanlar özlerini saklar. her konuya yumuşak giriş yapar. önemli olan adı konduktan sonrası..

tam tahmin ettiğim gibi :) hoşgörülü olun yahu farklı düşüncelere karşı, herkes tek tip düşünmek zorunda mı? böyle düşünüyorum.

siz üstün modern insanlar olarak bu şekilde yaşamaya ve bu düşünceyi savunmaya devam edin. aşırı modern yaşamınızda mutluluklar dilerim. :)

tam tahmin ettiğim gibi :) hoşgörülü olun yahu farklı düşüncelere karşı, herkes tek tip düşünmek zorunda mı? böyle düşünüyorum.

siz üstün modern insanlar olarak bu şekilde yaşamaya ve bu düşünceyi savunmaya devam edin. aşırı modern yaşamınızda mutluluklar dilerim. :)
Anlayamadım sizi?

Kaliteli başladı benimle çünkü.Böyle bir beklentisi olup olmadığını bilemezdim.
Ayrıca bütün erkekler mi böyle ya.
Ben de mi sorun var acaba?Çok yüz verip o beklentiye mi sokuyorum onları?
Yalnız benim bahsettiğim konu cinsellik beklentisi değil. Kurdugu cümlenin kalitesizligi. Varoşluğu.

O zaman gitmeyin :)
Ayrıca illa gittiğiniz de bir şeyler yaşanması gerekmiyor siz sınırlarınızı biliyorsanız ve karşınızda ki adam da öküz değilse, pek ala yemek yapıp film izleyebilirsiniz.
Yani evet ben de bunu anlamıyorum. Evet adam seks beklentisiyle çağırıyor ama o bekliyor diye yapmak zorunda değiliz. Sevişirken bile kararımızı değiştirip hayır diyebiliriz.

"Evine gittin ee o zaman sevişeceksin" diye bir ön kabul yok yani.

Konudaki adam fazla ısrarcı, o hoş değil, onu ayrı tutuyorum.

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Başka bir kadına ya da erkeğe ya da çocuğa zararları olmadıkça, kimsenin hayatına karışma hakkımız yok.

Yani evet ben de bunu anlamıyorum. Evet adam seks beklentisiyle çağırıyor ama o bekliyor diye yapmak zorunda değiliz. Sevişirken bile kararımızı değiştirip hayır diyebiliriz.

Dediğim gibi karşı olmadığım bir duygu ama şu an yaşamak istemiyorum.
İlişkinin olgunlaşmasını bekliyorum,lakin 30 yaş üzeri karşıma çıkan bütün erkeklerin ilk aşamadaki seks beklentisi bana kendimi sorgulatıyor.
Yuh artık diyorum.Normali yok mu bunların?

Ya tutarsa kafası işte.
Zaten 1ayda muhabbeti sekse getiren adamı anında kapı önüne koyarım ben:)

Kötü bir his oluştuysa gitmeyin lütfen bu tür konuda kadınlık içgüdüsüne güvenin. Yaşınız daha önce ilişkiye girmiş olmanız veya ilişkinizin süresi falanda hiç farketmez ilişkiye şuan hazır hissetmiyorsanız olmaz. İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz.

şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Ne kadar berbat bir düşünce bu ya☹️

Evine giderseniz muhtemelen cinselligi olacak fakat siz istemediginiz halde manipule edecek ikna edecek vs . Yasamak istemiyorsaniz gitmeyin bunun icin senden ayrilacaksa emin ol sana olan saygisi sevgisi yok amaci farklidir

Yalnız sizin söylediğiniz lafların nereye gittiğinin herkes farkında çok hoşgörüyle karşılanacak şeyler değil. Bir şeyleri alenen söylemeyince anlaşılmıyor sanmayın.
Cinsel ilişkiyle modern yaşamın ne alakası var orası da ayrı gerçi. Her dediğiniz bi öncekinden daha beter

Back
X