- 28 Temmuz 2025
- 64
- 59
- 3
- 28
- Konu Sahibi simayhanimm
-
Kendisi 12 de buluşalım dedi. Ben uyu biraz daha dedim 2 ye aldım. Ayrıca zamanında hastanede gece çalışan biriydim.Adam yoğun çalışıyor işinize gelmiyorsa ayrılırsınız maalesef burada erkeği tutuyorum 12 saat çalışmak nedir bilmediğiniz oldukça belli başka adaylarla yola devam edin litfin
Ek olarak 8 10 saat çalışıp bunları yapsaydı o zaman size hak verirdim.
Kimsenin ayağına gitmemek ders olmuştur umarım. Çalışabilir yorgun olabilir ama bu şekilde de davranılmaz. O senin ayağına gelecek sen onun degilBen nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım
Gerçekten gitmek arkana dönüp bakmamakla alakalı. Nasıl gittiğinle değilGerçek giden susarak gider ne dicem ki. Sen bana şunu yaptın bunu yaptın bitti mi? Eee
Hayır tabii ki nişanı farklı sebep için attım. Onunla hiç alakası yoktu. Nişanlımın maddi ve ereksiyon sorunu vardıNişanı duygularını actıgı ıcın mı attınız yoksa nişanı attıktan sonra mı duygularını actı. Nişanlıyken duygularını sezdınız mı? Umarım bu herıf ıcın bı anlık gaza gelıp nışan atmamışsınızdır
Bende bu kafadayim alaturka yım bu konuda .Hep boyleydim aslında ne koşarım ne koşmak abartilsin isterim insan gibi ortada bı yerde bulusmali kafaca karakterce insanlar.Cok koşan hep koşar insanların peşinden fikrim bu . Koştuğunu yakalasa bile bu sefer elinde tutmak için ayrı efor yazarken bile yorucu .Yormayan ilişki en güzelidirHatalı olan o değil sizsiniz. Neden bir hanımefendi gibi peşinizden koşulmasını sağlamıyorsunuz da peşinden koşan erkeksi davranışlarda bulunuyorsunuz. Ben bir erkek olsam ben de böyle bir kadın ile görüşmek istemezdim
Bunu bile biriktirmeyip ders çıkarmayıp aynı tecrübeyi bin kez yaşayıp farklı sonuç bekleyenlere ne diyeceğizYaşadığımız üzücü şeylerin toplamına tecrübe diyoruz.
Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş.
Valla gerek yok gelmek isteyen sabahın 5 önde gelır hiç cevap vermeBen nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım
Niloya 24 saat çalışmayı bilen biri olarak adamı tutmuyorum. Sözleşmeseydi o zamanAdam yoğun çalışıyor işinize gelmiyorsa ayrılırsınız maalesef burada erkeği tutuyorum 12 saat çalışmak nedir bilmediğiniz oldukça belli başka adaylarla yola devam edin litfin
Ek olarak 8 10 saat çalışıp bunları yapsaydı o zaman size hak verirdim.
AYRILBen nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?