Sevgilimin evli eski nişanlısı

oylesinebiriste

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
5
0
1
25
Merhaba 1 yıla yakındır biriyle sevgiliyim yakında aileler vs tanışacak planlarımız var...
Sevgilim 3 yıl önce bir eski nişanlısıyla ayrılmış kız bir kaç ay içinde hemen başka biriyle evlilik yoluna girmiş , sevgilimin sosyal medya hesaplarının şifreleri ben de var arşivlerden resimlerini vs görmüştüm kızı öyle biliyorum. 2 hafta önce kız benim çalıştığım yere geldi ilk defa öyle görmüştüm mağazada çalışıyorum alışverişe gelmişti beni bildiğini biliyorum görüncesi arkadaşım olur. Neyse asıl sorum bugün farkettim sevgilimi engellemiş daha yeni ama. Neden durup dururken engelledi kadın evli aralarında konuşma vs de gecmemisken kafama takıldı

Aman ne canım takma kafaya kız milleti işte. Evli de olsalar arada eski sevgililerini gizliden takip ederler kimse girmiş mi hayatına napiyo ne ediyor. Sıkıntı yokk rahat olll:))

Hayır yeni engelledi önceden görebiliyordum bakınca hesabına şimdi sevgilimin hesabından görünmüyor benimkinden hesabı görünüyor
Artık bakmayın diye engellemiştir. Kimi engellediğini bile bilmiyor muhtemelen. Sevgilinizin hesabını kontrol etmeniz, yani kulllanmanız iyi bir şey değil ama, bilginiz olsun.

Seni öğrenmiştir muhtemelen görümcenle arkadaşmış. O yüzden engellemiştir. Evlenmiş zaten artık. O değilde fotoğraflar duruyor mu hala? Ve sen engellediğini nasıl öğrendin?
Bir tane fotoğraf vardı sadece arşivlerde görmüştüm sonra söyleyince bilmiyordum unutmuşum bakmıyorum ki eskilere deyip silmişti hemen . Kızı gördüğümden beri tuhaf hissediyorum arada bakasim geliyor hesabına öyle ismini yazdım baktım engellemiş

Sevgilinizin sosyal medya yöneticisi misiniz ?

Evli eski sevgilinin görümcesi arkadaşınızsa, kızı sadece arşiv fotoğraflarından bilmeniz de tuhaf. Kızın görümcesiyle arkadaşsanız, hepiniz aynı ortak çevreyi paylaşıyorsunuz sanırım.

Boşver engellemiş işte daha iyi,takılma.

Hayır fotoğraftan bildim görüncesinin arkadaşım olduğu sürpriz oldu bana inan ki .. arkadaşım derken de samimi bir arkadaşlık değil aynı okuldan mezunuz ve çalıştığım yere gelince selamlasip konusuyoz o kadar

Belki arada sırada stalklıyordu artık sizi görünce stalklamanın doğru olmayacağına karar verdi kendini frenlemek için engelledi. Ya da siz sevgilinizin hesabından kızı stalklarken bir iz bıraktınız farketti o nedenle engelledi. Çok takılmayın böyle şeylere

Sosyal medya şifrelerini istediğinize göre güvenmiyorsunuz erkek arkadaşınıza. O kızdan daha önemli sorunlarınız var. "Neden güvenmediğim biriyle birlikteyim" diye düşünmeniz gerekiyor öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…