- 17 Ocak 2023
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi oylesinebiriste
-
Merhaba 1 yıla yakındır biriyle sevgiliyim yakında aileler vs tanışacak planlarımız var...
Sevgilim 3 yıl önce bir eski nişanlısıyla ayrılmış kız bir kaç ay içinde hemen başka biriyle evlilik yoluna girmiş , sevgilimin sosyal medya hesaplarının şifreleri ben de var arşivlerden resimlerini vs görmüştüm kızı öyle biliyorum. 2 hafta önce kız benim çalıştığım yere geldi ilk defa öyle görmüştüm mağazada çalışıyorum alışverişe gelmişti beni bildiğini biliyorum görüncesi arkadaşım olur. Neyse asıl sorum bugün farkettim sevgilimi engellemiş daha yeni ama. Neden durup dururken engelledi kadın evli aralarında konuşma vs de gecmemisken kafama takıldı
Hayır yeni engelledi önceden görebiliyordum bakınca hesabına şimdi sevgilimin hesabından görünmüyor benimkinden hesabı görünüyorÇok takma belki önceden engellemiştir
Evet söylemiştim ama niye konuşsun ki sevgilim hesabına girdiğimi biliyorken hem deBelki sevgiliniz bişey yazdı ulaşmaya çalıştı o da engelledi?
Siz sevgilinize söylediniz mi o kızı gördüğünüzü?
Artık bakmayın diye engellemiştir. Kimi engellediğini bile bilmiyor muhtemelen. Sevgilinizin hesabını kontrol etmeniz, yani kulllanmanız iyi bir şey değil ama, bilginiz olsun.Hayır yeni engelledi önceden görebiliyordum bakınca hesabına şimdi sevgilimin hesabından görünmüyor benimkinden hesabı görünüyor
Bir tane fotoğraf vardı sadece arşivlerde görmüştüm sonra söyleyince bilmiyordum unutmuşum bakmıyorum ki eskilere deyip silmişti hemen . Kızı gördüğümden beri tuhaf hissediyorum arada bakasim geliyor hesabına öyle ismini yazdım baktım engellemişSeni öğrenmiştir muhtemelen görümcenle arkadaşmış. O yüzden engellemiştir. Evlenmiş zaten artık. O değilde fotoğraflar duruyor mu hala? Ve sen engellediğini nasıl öğrendin?
Merhaba 1 yıla yakındır biriyle sevgiliyim yakında aileler vs tanışacak planlarımız var...
Sevgilim 3 yıl önce bir eski nişanlısıyla ayrılmış kız bir kaç ay içinde hemen başka biriyle evlilik yoluna girmiş , sevgilimin sosyal medya hesaplarının şifreleri ben de var arşivlerden resimlerini vs görmüştüm kızı öyle biliyorum. 2 hafta önce kız benim çalıştığım yere geldi ilk defa öyle görmüştüm mağazada çalışıyorum alışverişe gelmişti beni bildiğini biliyorum görüncesi arkadaşım olur. Neyse asıl sorum bugün farkettim sevgilimi engellemiş daha yeni ama. Neden durup dururken engelledi kadın evli aralarında konuşma vs de gecmemisken kafama takıldı
Boşver engellemiş işte daha iyi,takılma.Bir tane fotoğraf vardı sadece arşivlerde görmüştüm sonra söyleyince bilmiyordum unutmuşum bakmıyorum ki eskilere deyip silmişti hemen . Kızı gördüğümden beri tuhaf hissediyorum arada bakasim geliyor hesabına öyle ismini yazdım baktım engellemiş
Hayır fotoğraftan bildim görüncesinin arkadaşım olduğu sürpriz oldu bana inan ki .. arkadaşım derken de samimi bir arkadaşlık değil aynı okuldan mezunuz ve çalıştığım yere gelince selamlasip konusuyoz o kadarSevgilinizin sosyal medya yöneticisi misiniz ?
Evli eski sevgilinin görümcesi arkadaşınızsa, kızı sadece arşiv fotoğraflarından bilmeniz de tuhaf. Kızın görümcesiyle arkadaşsanız, hepiniz aynı ortak çevreyi paylaşıyorsunuz sanırım.
Belki merakEvet söylemiştim ama niye konuşsun ki sevgilim hesabına girdiğimi biliyorken hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?