Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askerdeyken sevgili miydiniz, bana bu mesaj pek hayırlı gelmedi. Madem sadece askerdeyken arkadaşıydı demekki ipleri koparmamış ki hala mesaj atabiliyor kadın :26:
facebook iliski kurma , ask arama , evlilik vs gibi seyler icin degildir bunu bilyiorsunuz mutlaka
facebook sanal paylasim ortamidir
sizin nisanlinizin gibi cogu insanin facebook hesabi var
ve listesinde cok görüstügü yada hic görüsemedigi ama tanidigi bildigi kadin ve erkekler olabilir
bundan daha normal ne var
siz su an nisanliyken bile nisanlinizin özel hayatina bu kadar burnunuzu sokarsaniz evlenince adama eve gelmek bile istemez kesin
nitekim burada böyle öyküler cok görüyoruz
facebook-cep tel-email gibi seyler insanlarin özel hayatidir
ve kimse kimseye karisamaz
haaa siz karsinizdakine güvenmiyorsaniz sorun zaten listedeki hatunlar degil sorun güven sorunudur
Ozaman tek tek sorun bu kim nerden tanıyosun diye
Ama bence iş aileye kadar gitmiş
Karışmanız doğal istemiyosanız silin yada kapatın faceyi
Sorun kızlarda değil sorun erkek arkadaşınızda.
Eğer siz " Evet onda bu aldatma potansiyeli var ve yapar" diyorsanız
o zaman kaygılanın. Eğer böyle bir durumdan şüphe etmeyip güveniyorsanız sorun yok demektir.
Çünkü bir bayan , erkeğin duruşunda böyle şeyler seziyorsa kıskanır
ve erkek sanal ya da gerçek direkt öyle ortamlara atar kendisini.
Erkeğin yapısında aldatma potansiyeli yoksa onun facebooktaki arkadaşları ya da reel yaşamındaki arkadaşları sorun teşkil etmez.
Katılıyorum çok doğru yazmışsınız potansiyel varsa bunlar sadece birer vasıta her facebooku olan çift bu yüzden kavga edip birbirlerine karşı güvenlerini yitirmiyorlar yani. Ama adamın kanı bozuksa her önüne geleni ekliyorsa orda adamın kanı bozukluğu sorgulanmalıdır birinci derecede facebook hesabı olması değil.
Katılıyorum çok doğru yazmışsınız potansiyel varsa bunlar sadece birer vasıta her facebooku olan çift bu yüzden kavga edip birbirlerine karşı güvenlerini yitirmiyorlar yani. Ama adamın kanı bozuksa her önüne geleni ekliyorsa orda adamın kanı bozukluğu sorgulanmalıdır birinci derecede facebook hesabı olması değil.
Herkese merhaba
Arkadaşlar bu facebook icat oldu aldatmalar daha bi arttı sanki...Sevgilimle söz arifesindeyiz diyebilirim.Ailesi ile tanıştım bir kaç kere de görüştük üzerine ama sevgilimin facebook listesindeki kız sayısı artış gösterdi.
Kim bunlar tanıyor musun? dedim.
Evet. dedi ama benim inanasım gelmedi açıkçası...
Sabredeyim nasılsa sözlenince bunlar da kalmaz diyorum bir yandan da huylu huyundan vazgeçer mi diyorum.
Ona kalsa benden başkası yok hayatında olmayacak da o kadar emin konuşuyor ama ben de şüpheciyim, ayrıca lafa değil icraata bakarsak inanmak zorlaşıyor..
sizin fikirlerinizi de alabilir miyim?
sizlerde durum nedir?
Herkese merhaba
Arkadaşlar bu facebook icat oldu aldatmalar daha bi arttı sanki...Sevgilimle söz arifesindeyiz diyebilirim.Ailesi ile tanıştım bir kaç kere de görüştük üzerine ama sevgilimin facebook listesindeki kız sayısı artış gösterdi.
Kim bunlar tanıyor musun? dedim.
Evet. dedi ama benim inanasım gelmedi açıkçası...
Sabredeyim nasılsa sözlenince bunlar da kalmaz diyorum bir yandan da huylu huyundan vazgeçer mi diyorum.
Ona kalsa benden başkası yok hayatında olmayacak da o kadar emin konuşuyor ama ben de şüpheciyim, ayrıca lafa değil icraata bakarsak inanmak zorlaşıyor..
sizin fikirlerinizi de alabilir miyim?
sizlerde durum nedir?