• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin facede arattigi kiz

ayyyy bu özelliği söyleyen arkadaşımmmmm seda23 Allah senden razı olsunnnn:):) varyaaaaa kıskançlığımdan erkek arkadaşımın arkadaş çevresini araştırıyordum onun haberi olmadan ondan isimleri öğrenip aratıyordum face teeee kendisi başka bir şehirde üni okuyorrrrr ancaaakkk şifrelerimizi bilmiyoruz birbirimizin ben kendiminkine girdim veeee gün günnn o arkadaşlarını hergün aratmıştım benimkiyle alakalı bişey koyuyolarmı ediyolar mı nasıl insanlar diye isim olarak bildiğimden nasıldır emin olamıyordum ancaakkkkk iyi ki öğrendimmm ve kendi geçmişlerimi sildimmmmmm Allah razı olsun yaaaa:):) görmüş olsaydııı beni varyaaa keserdi keserrr:):)

Bizimki de eski kız arkadaşına bakmış bi kere, orta okuldaki.
önce sordum kim diye bi yusuf yusuf olmaya başladı, nerden çıktı neymiş diye. inatla kim diye sorunca söyledi.
çok güldüm o tırsmasına:9:
siz kadınlar kendinizi çok çakal zannediyorsunuz dedi, attığın her adımdan haberim var dedim sonra söyledin nasıl bakıldığını :)

İşte o gönderiler ve uygulamalar kısmı oluyor. orayı tıklayın "tümü" var. tümü yapınca çıkıyor kimleri arattığı.
Kişinin kendi profilinden oluyor. Sizi aratanları görme şansımız yok. Kişi kimi arattıysa o görünüyor.

çok sağol canım benimde cok işime yaradı, yeni seyler öğrenirsen bekleriz heycanla

kızlar cok sinirim bozuldu, eşimin yanında değilim 1 haftadır ve bu bir haftadır sürekli eski uzun ilişkisi olan kızı aratms bu kız için defalarca kavga ettim, ve bu kız defalrca bizi ayırmaya calıstı ayrıca kızda evli offf ne yapayım sizce,ayrıca ben daha 4 ay önce doğumda kızımı kaybettim,derdim bana yeter bir de bunla ne yapsam, ha şu da var eşimin ilk nanesi değil bu, yakaladığım bişi yok ama böyle tuhaf seylerini defalarca yakaladım

Bu özellik 16 ekimde açıldı. Ben facenin bu özelliğini farkettiğim gün bitti ilişkim. Benimki sabahın 9 unda bakmış. 12 ye kadar tam 5 kere. Hiçbir ortak arkadaş yok.
İlk sorduğumda tanımıyorum dedi. Sonrasında yaptığı açıklama tam fiyasko oldu. Ben bunu yapsaydım açıklama yapmama dahi izin vermezdi.

Ya bi erkek tanımadığı bir kadını 4 saat içinde 5 kere neden merak eder.... Eksik bişiler var. Sabırlı olamadığım için eksik parçayı bulamadım. Keşke sen sabretseydin.
Belki 1 kerelik meraktır sadece...

Yok allahtan sadece sevgilisine 1 sefer ve 1 dk.Artık iyi bir niyet aradığmdan allahtan diyorum hale bak.
sonra da eski kız arkadaşlarına 3 kız ,konuşurdu ama eskiden. Bunu da bilirdim ama işte..hepsi birer sefer ama şüphe düştü bir kere.ne yapsam baya kavga da ettik,offf off

Son düzenleme:
kızlar cok sinirim bozuldu, eşimin yanında değilim 1 haftadır ve bu bir haftadır sürekli eski uzun ilişkisi olan kızı aratms bu kız için defalarca kavga ettim, ve bu kız defalrca bizi ayırmaya calıstı ayrıca kızda evli offf ne yapayım sizce,ayrıca ben daha 4 ay önce doğumda kızımı kaybettim,derdim bana yeter bir de bunla ne yapsam, ha şu da var eşimin ilk nanesi değil bu, yakaladığım bişi yok ama böyle tuhaf seylerini defalarca yakaladım

Ah canım kıyamam yaa,öncelikle başın sağolsun ya ne adamlar ve ne kadınlar var dünyanın çivisi çıkmış.Sabır et bakalım canım ,yuvan var. Şöyle biraz daha gözlemle bakalım.

Ah canım kıyamam yaa,öncelikle başın sağolsun ya ne adamlar ve ne kadınlar var dünyanın çivisi çıkmış.Sabır et bakalım canım ,yuvan var. Şöyle biraz daha gözlemle bakalım.

sabır edemedim ya içimde neyse dışımda da o oldu gene, agzıma geleni söyledim, utanmadan ortak face kullanıyoruz kıskanclığın alemi yok yazmıs, ama hemen baktıklarını sildim,bulursada anlamasın diye,çatlıcam sinirimden

Söylede bir durum var kızlar ... Eğer telden face girip arama yaptıysa aranan kisiler gözükmüyor .sadece bilgisayardan arama yapıldıysa gözüküyor.benimki temiz çıktı ama ya telden giriyorsa diye düşünüyorum şimdi:))))))

Söylede bir durum var kızlar ... Eğer telden face girip arama yaptıysa aranan kisiler gözükmüyor .sadece bilgisayardan arama yapıldıysa gözüküyor.benimki temiz çıktı ama ya telden giriyorsa diye düşünüyorum şimdi:))))))
tatlım benımkınde telden baktıklarımda görünüyo hatta cok eminim aratmayı telden yaptığıma :1:

Rahat ol, benimki tlfndan giriyor ve neyi beğenmiş kimi aratmış hepsi çıkıyor.

İyi de ben kendimden denedim..bil.bozuk ve ben 2 aydır telden giriyorum .hiç bir çıkmamış.beğendiklerim ve paylaştıklarım çıkmış...kafam karıştı simdi

Kizlarrrrr sizinle gurur duyuyorum supersiniizzz, ajanlikta ustumuze yok degil miii :52: Ben de bu ozellik ciktigindan beri sevgilimin facede takipteyim ama henuz bir sey yakalayamadim. Kendimden fazla onunkine giriyorum heee :90: :90:

kızlarrr valla bu super bıseymıs ama sadce içinde bulundugumuz ayın aratmalarını gosterıyo tumu yaptıgım halde eylül agustos... yanı ekim baska ayı göstermıyo sadce begendıklerını payklastıklarını gosterıyoo eskı ayları nasıl kontrol edıcemm yapan varsaa yardım lutfenn:))

kızlarrr valla bu super bıseymıs ama sadce içinde bulundugumuz ayın aratmalarını gosterıyo tumu yaptıgım halde eylül agustos... yanı ekim baska ayı göstermıyo sadce begendıklerını payklastıklarını gosterıyoo eskı ayları nasıl kontrol edıcemm yapan varsaa yardım lutfenn:))

eski ayları göremezsin. çünkü bu özellik ekim ayında aktif oldu

Bende askerde olan sevgiliminkine baktım hiçkimseyi aratmamışş.. oda telefondan giriyor acaba ondanmı gözükmüyor :31:

kızlar nasıl ve nereden bakılıyor geçmiş aratmalara acaba ben bulamadım da?? :31:

Profilinize girin hareket dökümünü tıklayın, sağ köşede çıkan yerden tümünü seçin.

Telefondan da girilse her şey gözüküyor.

Facebookun yeni çıkardığı "hareketler dökümü" uygulaması can yakmaya devam ediyor.
Şimdiye kadar 2654632472843 ilişkinin mezarı olan bu uygulamanın "ara" özelliği sayesinde daha önce kimlerin aratıldığı görülebiliyor.
Hareketler dökümü, casus programları solladı.

Back
X