• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin garip sözleri

ahahahahahaha ne yazacağımı bilemedim. siz de ufak tefek süprizler yapın ona görselli fotoğraflı.

Halımısınız ilmek ilmek dokuyacam gibi tövbe tövbe.
Ben bu tarz istekleri olan insanların psikolojik olarak sorunlarının olduğunu düşünüyorum.
Aman fotoğraf falan ister sakın göndermeyin.
Ayrılın bu tarz insanlada evlilik düşünmeyin.
Edizin şarkısında olduğu gibi ser beni mindere hesabı, basınız malum işten kalkmaz.
Hiç kendini zorlama bu iliski için sıkma canını.

Ayrıldim böyle sapıkça düşünen adamla çok bile vakit harcadım

Adamin atési başina vurmuş napsin o da:KK50:
O streste birazcik farkli seyler düşünmek istemiştir:KK14:
Şirnak ta cehennem gibi bir yerr hani:kusmuk:

Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Düşünmen hata
Konu derınlesır resım ister sonu facıa ıle bıten bır ton konu olmustu
Fızıgını merak edecegıne kimyanı etsın

Şırnakta yokluk çekiyor belli görev falan ... Sizi gerçekten seven değer veren insanla olun .. Seven hiç bir erkek bunu demez ... Ha evlenirsin ayrı yaşarsin tamam ama sevgiliyken saçma geldi ..

Aklın varsa bu adamla evlilik düşünmiycen. Biri bana fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dese telefonu kapatir, numarami değiştirir, yurt disina kacarim :KK53: biraz sapık bence sevgilin

Malesef böyle adamların çoğu ilerde bu tür konuşmalar veya daha fazlasını yaparsanız şantaja çevirebiliyor bu durumu böyle kaç konu okuduk o adamdan kurtulun bence.

Yokluk kafasına vurmuş onun. Yolver gitsin

Herşeyin bir adabı var bu nasıl konuşma arkadaş böyle.bende sizin yerinizde olsam rahatsız olurdum ama tepkiyi sert dile getirmek lazım.daha ortada ilerlemiş bir ilişki bile yok sende onun tarzında cevap versen birilerine gösterebilir seni tehdit edebilir neler okuyoruz duyuyoruz.seninde içine sinmiyor belli yol yakınken dönmek en doğrusu gibi görünüyor

bi sapik polisimiz eksikti...

ilerde msj degil her telefonlastiginizda telefona anirir.... hele gel seni ben bi öperemmmm öperemmm muahhh... bu erkekler niye böyle ya...

Öff dışarıdan abaza erkeğe bir yere kadar tahammülün var en azından silip engelleyebiliyorsun da sevgilinin abaza olanı hiç çekilmiyordur sanırım. Allah başlara vermesin, çok itici.

Back
X