Sevgilimin geçmişi karıştırması

Merhaba

Kafamı karıştıran bi konuda yorumlarınızı merak ediyorum zira aklımın bana yetmediği bir dönemdeyim

1 yıla yakındır görüştüğüm biri var. Kendisi normal arkadaşımdı daha önce. Yıllardır tanışıyoruz. Ben 5 yıl önce boşandım ve haliyle görüştüğüm insanlar oldu.

Sevgilim bizim daha ilişkimiz netleşmeden, adı konulmadan(gerçi hala konmuş değil) hani ilişkinin ilk 3 ayı falan içerisinde telefonumu karıştırmış gizlice. Ve bunu tek bi defa da yapmamış diye düşünüyorum. Normalde şifre var ama şifresini öğrenmiş ve kurcalamış.

Ben nerdeyse 1 ay sonra fark ettim. Hemen anında da söylemedi. Ama ne yapmış derseniz kendisinden daha önceki zamanlarda konuştuğum mesajlarını silmediğim her şeyi okumuş bakmış. Belki kendine de kopyalamıştır bilmiyorum. Ama kendisinden öncesini kurcalaya kurcalaya mahvetti beni.

Abuk sabuk sorular soruyor. Yok şu kişinin elini tuttun mu, yok şu kişiye sarıldın mı? Bana daha önce sormuştu, kimseyle birlikte oldun mu diye. Evet demiştim. Ama o kişi kim , kaç kişi, ne zaman kaç kere, ne şekilde. Aklınıza gelecek her soruyu soruyor. Öyle ki söylemek istemiyorum çünkü bana bunun sorgulanması çok rezilce geliyor, söylemeyince de her şeyin en beterini düşünüyor. Herkesle yattığımı falan düşünüyor.

Telefonuma bi mesaj gelse anında bakıyor. Kaç defa telefonumu elinde kurcalamaya çalışırken görüyorum. Şifremi soruyor versem açıyor fotoğraf galerisini taaa yıllar öncesine kadar kurcalıyor. Vermesem ne var ki çekindiğin vermiyorsun diye kavga çıkarıyor. Eline verdiğim zamanlarda görmemesi gereken bazı fotoğraflar gördü. Mesela 2 yıl önce görüştüğüm kişinin whatsap durumunu çekmişim, birinin fotoğrafı kalmış falan. Yeni değil hiç biri ama. Keşke silseydim ama normalde de öyle telefonunu her an temizleyen biri hiç değilim. Ki zaten gizli yaptığı zaman görmüş göreceğini diyebiliriz. Her şekilde kavga çıkıyor anlayacağınız.

Ayrılmaya çalıştım kaç defa. Ayrılmıyor da. Çok sevdiğim için çok kıskanıyorum diyor. Ama hayat böyle de geçmez. Kendimi her an bi halt karıştıracak güvensiz biri gibi hissettiriyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Nasıl baş edilir?
Niye ayrılmıyor ? Niye başetmeye çabalıyorsun insanın hiç mi kendisine saygısı sevgisi olmaz , tuhafsınız.

Off.
Etrafımda herkesin aklına zekasına karakterine güvendiği beni bile ne hale getirdi. Artık gerçekten zihnim bulanıklaşıyor. İdrak edemiyorum hiçbir şeyi. Ne istemediğimi iyi biliyorum. Ama niyeyse kendimi güçlü hissetmiyorum o kadar güçlü bir manipülasyon ki
Kendini kandıyorsun.

aynen öyle.
Ben hiç sevilmedim, mutluluğu sevgiyi sende gördüm, intihar etmek istiyorum gibi gibi.

Sonra tepesi atınca da sen beni kandırdın yalanlar söyledin diye başlıyor. Ben onu kullanmışım oynamışım. O sadece saf bi şekilde sevmiş.

Ben 34 o 37 yaşında
Sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızdan kibar, nahif bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Bu yüzden manipüleye açık gibisiniz de. Böyle insanlar hayat enerjinizi aşamalı olarak bitirirler ve sizin gibi bol açıklama yapan insanları sömürürler. Lütfen bu insandan bir şekilde kurtulun, ayrılın. Bakım nefes aldığınızı hissedeceksiniz.

Tehlike çanları çalıyor, uzatmakla yanlış yapıyorsunuz. Bu kadar didiklemesi, telefon karıştırması, kapınızda uyuması, kendinden başkasıyla olamayacağınıza dair tehditleri...
Hasta biriyle birliktesiniz. İşler daha da kötüleşmeden bitirmeniz gerekiyor. Belli ki takıntılı ve saplantılı biri. Korkmaya başladım açıkçası anlattıklarınızdan ve endişelendim sizin için.
Lütfen bu adamdan bir an evvel kurtulun. Daha kötü şeyler olmasın ileride.
Max 3 gün.
3 gün sonra yine bi şekilde başlıyor saplantılı haline. Asla ayrılmama izin vermiyor. En son polisi arayacağım, babamı arayacağım noktasına falan geliyorum. Kendimi bu duruma düşürdüğüm için de, bana bunları yaşattığı için de utanıyorum

S.ktiri çek defolsun gitsin , yokmanipüle oluyorum yok şöyle oluyorum böyle oluyorum kıskanması hoşunuza gidiyor demek ki kendi kendinizi kandırıyorsunuz ! Kapınıza mı dayandı arayın polisi.

Niye ayrılmıyor ? Niye başetmeye çabalıyorsun insanın hiç mi kendisine saygısı sevgisi olmaz , tuhafsınız.
Üzgünüm hiç tanımadığı neler yaşadığını bilmediği insana bu kadar öfke kusarak siz de en az ben kadar tuhafsınız

Ama o kişi kim , kaç kişi, ne zaman kaç kere, ne şekilde. Aklınıza gelecek her soruyu soruyor. Öyle ki söylemek istemiyorum çünkü bana bunun sorgulanması çok rezilce geliyor, söylemeyince de her şeyin en beterini
Benım erkek arkadasmda böyle 1 yıldır değişir diye bekledim ama en sonunda ‘herkesın kullandıgı kadına düğün mü yapicam’ diye kavga ettik bitirdim. Nerde yaptın nasıldı? Falan dıye soruyordu.

Benım erkek arkadasmda böyle 1 yıldır değişir diye bekledim ama en sonunda ‘herkesın kullandıgı kadına düğün mü yapicam’ diye kavga ettik bitirdim. Nerde yaptın nasıldı? Falan dıye soruyordu.
Böyle mi dedi? Herkesin kullandığı kadına düğün ha :(

Üzgünüm hiç tanımadığı neler yaşadığını bilmediği insana bu kadar öfke kusarak siz de en az ben kadar tuhafsınız

İnşallah bir gün #minel için adalet diye kendimizi yırtıp senin hakkını aramayız , umarım çok mutlu olursun ama böyle devam edersen zor ! İstediğin kadar kız öfkelen söylediğimin arkasındayım , o kadar şey yaşayıp hala böyle davranıyorsanız TUHAFSINIZ !

Merhaba

Kafamı karıştıran bi konuda yorumlarınızı merak ediyorum zira aklımın bana yetmediği bir dönemdeyim

1 yıla yakındır görüştüğüm biri var. Kendisi normal arkadaşımdı daha önce. Yıllardır tanışıyoruz. Ben 5 yıl önce boşandım ve haliyle görüştüğüm insanlar oldu.

Sevgilim bizim daha ilişkimiz netleşmeden, adı konulmadan(gerçi hala konmuş değil) hani ilişkinin ilk 3 ayı falan içerisinde telefonumu karıştırmış gizlice. Ve bunu tek bi defa da yapmamış diye düşünüyorum. Normalde şifre var ama şifresini öğrenmiş ve kurcalamış.

Ben nerdeyse 1 ay sonra fark ettim. Hemen anında da söylemedi. Ama ne yapmış derseniz kendisinden daha önceki zamanlarda konuştuğum mesajlarını silmediğim her şeyi okumuş bakmış. Belki kendine de kopyalamıştır bilmiyorum. Ama kendisinden öncesini kurcalaya kurcalaya mahvetti beni.

Abuk sabuk sorular soruyor. Yok şu kişinin elini tuttun mu, yok şu kişiye sarıldın mı? Bana daha önce sormuştu, kimseyle birlikte oldun mu diye. Evet demiştim. Ama o kişi kim , kaç kişi, ne zaman kaç kere, ne şekilde. Aklınıza gelecek her soruyu soruyor. Öyle ki söylemek istemiyorum çünkü bana bunun sorgulanması çok rezilce geliyor, söylemeyince de her şeyin en beterini düşünüyor. Herkesle yattığımı falan düşünüyor.

Telefonuma bi mesaj gelse anında bakıyor. Kaç defa telefonumu elinde kurcalamaya çalışırken görüyorum. Şifremi soruyor versem açıyor fotoğraf galerisini taaa yıllar öncesine kadar kurcalıyor. Vermesem ne var ki çekindiğin vermiyorsun diye kavga çıkarıyor. Eline verdiğim zamanlarda görmemesi gereken bazı fotoğraflar gördü. Mesela 2 yıl önce görüştüğüm kişinin whatsap durumunu çekmişim, birinin fotoğrafı kalmış falan. Yeni değil hiç biri ama. Keşke silseydim ama normalde de öyle telefonunu her an temizleyen biri hiç değilim. Ki zaten gizli yaptığı zaman görmüş göreceğini diyebiliriz. Her şekilde kavga çıkıyor anlayacağınız.

Ayrılmaya çalıştım kaç defa. Ayrılmıyor da. Çok sevdiğim için çok kıskanıyorum diyor. Ama hayat böyle de geçmez. Kendimi her an bi halt karıştıracak güvensiz biri gibi hissettiriyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Nasıl baş edilir?
Bitmediniz gerçekten yeter artık . Ayrıllll ne hayır bekliyorsun bundan ??? Seven insan karşısındakine güvenir ve onu asla üzmek istemez.

Merhaba

E siz ayrılın. O ayrılacak diye bir kural yok. Gerçekten garipsiniz

İnşallah bir gün #minel için adalet diye kendimizi yırtıp senin hakkını aramayız , umarım çok mutlu olursun ama böyle devam edersen zor ! İstediğin kadar kız öfkelen söylediğimin arkasındayım , o kadar şey yaşayıp hala böyle davranıyorsanız TUHAFSINIZ !
Umarım bir an önce eski halime dönerim. Sizin de çok mutlu olmanızı isterim. Teşekkür ederim ❤️

Merhaba

Ayrıl bacım

E siz ayrılın. O ayrılacak diye bir kural yok. Gerçekten garipsiniz
Ben ayrılmak istemiyorum demiyorum ki.
Asla bırakmıyor diyorum. Kapıma geliyor, hiç bıkmadan 2.5 saat ara ara kapıyı ara ara telefonu arayarak bekledi. Ben içerde o kapının önünde uyuyakalmış. Cevap vermeyince daha da arttırıyor şiddetini. En son babamı arayacağımdan emin olunca gitti. Ben sakince olsun ne olacaksa istiyorum. Meslektaşız ve etrafta bilinen insanlarız, illa ki karşılaşıcaz ben kavga dövüş polis istemiyorum diye bunları yaşıyorum

Umarım kurtulursunuz 🙏
Yoksa sizi haberlerde yine bir kadın vahşeti yaşandı diye görmek istemem
Keşke bu denli olmasaydınız düzelmez çünkü huy bu ve huylar bakidir kusura bakma

Canınin kıymeti varsa, kendine saygın sevgin varsa kaç kurtul, seviyorum mavalina kanma, kocam telefonum yanında çalsa patlasa kaldırıp bakmaz kim ariyor diye, galerimi birak nereden girilir nereden açılır kapanir bakmaz, karşındaki takıntılı, saplantılı, ayrılmıyor deme, bitir, bitirirkende ulasamayacagi şekilde kaç, ben bu hikayeden tedirgin oldum...

Sizin uzatmanız adamın psikolojisine daha da zarar veriyor. Zıvanadan çıkıyor tehlikeli saldırgan hareketler sergiliyor.
Bitirmediğiniz için hala ilişkiniz var sanıyor, kendinde hesap sorma hakkı görüyor. Gerçekten ayrılmak istese ayrılırdı demek ki o da seviyor devam etmek istiyor diyor. Dediğinizi yapın ve polise gidin. Gazetede haberinizi okumak istemiyoruz yeter artık. Bu ne ya telefonunuz devamlı adamın elinde. Hasta habis ruhlu adamın hastalığını besliyorsunuz. Bırakın defolsun gitsin, anası babası ailesi tedavi ettirsin. 37 yaşında kazık kadar adamı elinden tutup doktora mı götürüyorsunuz? Kocanız değil o, sokaktaki herhangi bir adam. Tecrübesiz genç kız değilsiniz, erkekten gelecek tehlikeyi biliyorsunuz. Boşanma tecrübesi travması olan kadın da kendine bunu layık görmesin. Liseli kızlar bile böyle aciz davranmıyor, işine gelmeyene basıyor tekmeyi.

Back
X