Sevgilimin geçmişi karıştırması

Sizin uzatmanız adamın psikolojisine daha da zarar veriyor. Zıvanadan çıkıyor tehlikeli saldırgan hareketler sergiliyor.
Bitirmediğiniz için hala ilişkiniz var sanıyor, kendinde hesap sorma hakkı görüyor. Gerçekten ayrılmak istese ayrılırdı demek ki o da seviyor devam etmek istiyor diyor. Dediğinizi yapın ve polise gidin. Gazetede haberinizi okumak istemiyoruz yeter artık. Bu ne ya telefonunuz devamlı adamın elinde. Hasta habis ruhlu adamın hastalığını besliyorsunuz. Bırakın defolsun gitsin, anası babası ailesi tedavi ettirsin. 37 yaşında kazık kadar adamı elinden tutup doktora mı götürüyorsunuz? Kocanız değil o, sokaktaki herhangi bir adam. Tecrübesiz genç kız değilsiniz, erkekten gelecek tehlikeyi biliyorsunuz. Boşanma tecrübesi travması olan kadın da kendine bunu layık görmesin. Liseli kızlar bile böyle aciz davranmıyor, işine gelmeyene basıyor tekmeyi.
Off bunu okumak ne kadar ağırsa, o kadar da gerçek. Teşekkür ederim 🙏

Yaşadığınız şeyi uzattıkça daha kötü şeylerle karşılasma ihtimalinizi artıyorsunuz.
Meseleniz geçmiş kurcalamasının ötesinde bilmem farkında mısınız?
Kaç yaşında kadınsınız, bir an evvel bitirin tamamen. Şikayetçi de olun gerekirse.
Birde çaba gösterdim falan demiştiniz. Karşınızdakini psikiyatriste yönlendirmisiniz ama sizde pek sağlıklı durmuyorsunuz.

Son düzenleme:
34 yaşında insansınız geçmişte başkasıyla birlikte olmuş olmanıza mı karışıyor bu geri zekalı? Bakire biri istiyorsa 24 yaş grubuna baksın. Mal mıdır nedir, sizin bu olgun yaşınızda kendinize böyle bir hakareti reva görmeniz asıl üzücü olan

34 yaşında insansınız geçmişte başkasıyla birlikte olmuş olmanıza mı karışıyor bu geri zekalı? Bakire biri istiyorsa 24 yaş grubuna baksın. Mal mıdır nedir, sizin bu olgun yaşınızda kendinize böyle bir hakareti reva görmeniz asıl üzücü olan
Evlenip boşandığıma takmıyor. Başkalarını takıyor.
Evet kendime yaptığımı o yapmadı bana haklısın

Siz niye diğer erkek arkadaşlarınızdan bahsettiniz onu da anlamadım. Takıntılı şekilde sorduysa söylemiş bulunduğunuzu farz ediyorum

bosanmis kadina "daha önce biriyle birlikte oldun mu" diye mi soruyor?
embesil mi bu adam?
ve neden cekiyorsun bu muameleyi? ayrilmiyor diye bir sey olabilir mi? engelle her yerden, kapina gelirse de kovarsin . elbet birakir. zorla sevgili olacak degilsin yA

Hala savunuyor gibi konuşuyorsunuz ya adam yapıyor zaten yapacağını rica ediyorum biraz kendinize gelin açın gözünüzü
Hayır olur mu savunmak ne demek
Kendime kızıyorum onun savunulacak bir yanı olsa istediğini verirdim. Önünde oturur anlatırdım. Zaten yapmıyorum diye çıldırıyor ama yapmayacağım da

Siz niye diğer erkek arkadaşlarınızdan bahsettiniz onu da anlamadım. Takıntılı şekilde sorduysa söylemiş bulunduğunuzu farz ediyorum
Ben bahsetmedim ki.
Yıllardır tanışıyoruz zaten birileriyle görüştüğümü falan biliyordu.
Ama isim ve detayları telefonumu karıştırınca öğrenmiş. Ben bahsetmedim hiç kimseden. Sadece ilişkimizin başında bana birileriyle görüştüğünü biliyorum ama beraber olduğun oldu mu dedi. Ben de evet dedim. Detay sormadı. Sonra ben senle evlenmek istiyorum ama her şeyi anlat diye tutturdu 5 ay sonra

Ben bahsetmedim ki.
Yıllardır tanışıyoruz zaten birileriyle görüştüğümü falan biliyordu.
Ama isim ve detayları telefonumu karıştırınca öğrenmiş. Ben bahsetmedim hiç kimseden. Sadece ilişkimizin başında bana birileriyle görüştüğünü biliyorum ama beraber olduğun oldu mu dedi. Ben de evet dedim. Detay sormadı. Sonra ben senle evlenmek istiyorum ama her şeyi anlat diye tutturdu 5 ay sonra

Detayları mesajda okuduysa ve beraber olduğunuz kişileri tanıyorsa o sahneler sürekli kafasında canlanacak. Üzgünüm ama bu ilişkiniz bundan sonra sağlıklı yürümez. Bence ayrılın

Detayları mesajda okuduysa ve beraber olduğunuz kişileri tanıyorsa o sahneler sürekli kafasında canlanacak. Üzgünüm ama bu ilişkiniz bundan sonra sağlıklı yürümez. Bence ayrılın
Aynen de bunu söylüyor. Bence de ayrılmamız gerekiyor. Ama gözünün önünde başkasıyla olduğunu görmeyi düşünemiyorum diyor. Umarım bir an önce kurtulurum kendimden de ondan da

Mesajda birlikte olma detayı falan da okumamış bu arada. Okuduğu mesajlar cinsel içerikli vs değil. Hatta mesaj gördüklerine de değil. Mesela geçen sene bir ortamda biri bana naber nasılsın demiş. Senle bu ne samimiyet sana herkes minel hanım der. O da mı sevgilindi söyle diye başlıyor

burada tutarsız bir kafa var

eşinizle (atıyorum 3 sene evli kaldıysanız) 150 kere başka başka pozisyonlarda, yerlerde, şekillerde seviştiniz belki?
takacaksa asıl bunu taksın. sanmıyorum ki boşandıktan sonra evlilikteki kadar yoğun/sık cinsel hayatınız olsun. (tabi iktidarsızlık vs. sebebiyle ya da 1 2 ayda boşanmadıysanız)

ha yok zinaya takılıyorsa evlenmeden ilişkiye karşı biriyse, kadınlar ancak evlilik içinde cinsellik yaşar diyorsa en başta sormuş zaten başka kimse oldu mu diye.
olduğunu öğrenince "bana uygun değil" der gidersin

e konu ne yani tam olarak 2 kişi değil 3 kişi olması mı? kendisinin kafasında belli bir kotası mı varmış?
adamları mı beğenmedi ? yok çok beğendi ben onlar kadar olamam mı diyor. sizin skor (!) kendisininkinden yüksek ona mı takıldı...

geçen bi konu vardı adam evlenmiş ayrılmış, kadın evlenmiş ayrılmış (tesettürlü bir hanımdı) flörtü evlenip ayrılmış diye bozuluyordu, kendine bakmadan.

sizinki de her erkek sinekten kıl kapan ayrı bir manyak, çekilebilecek şey değil ki...

Off bunu okumak ne kadar ağırsa, o kadar da gerçek. Teşekkür ederim 🙏
Hoş beş kısmını geçelim, somut şeyler yazın. Ne yapacaksınız, ne şekilde halledeceksiniz, babanızla konuşacak mısınız polise gidecek misiniz bunları yazın bize. İkimiz de meslekte tanınmış bilinen kişileriz polisi karıştırmak istemiyorum diye bir şey yok. Tam tersi kendisi bundan çekinecek. Duyulursa işimden kariyerimden olurum endişesi hissedecek ama siz buna da engel oluyorsunuz. Aman duyulmasın diyorsunuz, bırakın duyulsun. Psikiyatriste gidecek kadar hasta ruhlu biri işyerinde farkedilmiştir merak etmeyin. Millet belaya bulaşmak istemiyordur. Bir sizsiniz ateşi harlayan. Kadınları öldüren doğrayan kafasına kurşun sıkan hanzolar hep aynı şeyi söylüyor. Beni aldatıyordu, hayatında başkası vardı, erkekliğime laf söyledi.... Kapınızda 2,5 saat oturan, git diyince gitmeyen adam sadece sizi rahatsız etmiyor. Müstakil evde oturmuyorsanız binadakiler için de tehlikeli. Bir gün de kafası iyiyken gelir komşunuzla iftira atar ikinize de zarar verir. Bu adamlar uzun süre hapiste kalmıyorlar, bakın afla kaç tanesi geri salındı.

Hastalıklı kafa yapısında biri. Başlığa sevgilim yazman beni çok rahatsız etti öyle diyeyim. Eğer bununla devam edersen hayatın zindan olacak. Kendine nasıl bir çıkış yolu bulursun onu nasıl hayatından çıkarırsın düşün taşın ve en kısa zamanda o yoldan ilerle. Devam ettikçe sana daha da takıntılı hale gelir

Alanınızı korumamanıza çok üzüldüm.

Bu tip tedavilik geri şuurlu varlıklar, evlendikten sonra kadına hayatı cehenneme çevirir. Aşağılayan ve bedenini parayla satan kadın muamelesi yapar.

Ayrıca seven; paylaşmayı sever, empati kurar, üzüntülü anlarda destek olur vs vs Kısacası seven kıskanmaz, özgüvensiz tedavilikler kıskanır. Şiddete de meyilli bu tip çok net.

Siz de kendi değerinizi bilmeli ve gerek geçmiş yaşamınızı gerek alanınızı kim olursa olsun korumayı çok acil öğrenmelisiniz.

Merhaba

Kafamı karıştıran bi konuda yorumlarınızı merak ediyorum zira aklımın bana yetmediği bir dönemdeyim

1 yıla yakındır görüştüğüm biri var. Kendisi normal arkadaşımdı daha önce. Yıllardır tanışıyoruz. Ben 5 yıl önce boşandım ve haliyle görüştüğüm insanlar oldu.

Sevgilim bizim daha ilişkimiz netleşmeden, adı konulmadan(gerçi hala konmuş değil) hani ilişkinin ilk 3 ayı falan içerisinde telefonumu karıştırmış gizlice. Ve bunu tek bi defa da yapmamış diye düşünüyorum. Normalde şifre var ama şifresini öğrenmiş ve kurcalamış.

Ben nerdeyse 1 ay sonra fark ettim. Hemen anında da söylemedi. Ama ne yapmış derseniz kendisinden daha önceki zamanlarda konuştuğum mesajlarını silmediğim her şeyi okumuş bakmış. Belki kendine de kopyalamıştır bilmiyorum. Ama kendisinden öncesini kurcalaya kurcalaya mahvetti beni.

Abuk sabuk sorular soruyor. Yok şu kişinin elini tuttun mu, yok şu kişiye sarıldın mı? Bana daha önce sormuştu, kimseyle birlikte oldun mu diye. Evet demiştim. Ama o kişi kim , kaç kişi, ne zaman kaç kere, ne şekilde. Aklınıza gelecek her soruyu soruyor. Öyle ki söylemek istemiyorum çünkü bana bunun sorgulanması çok rezilce geliyor, söylemeyince de her şeyin en beterini düşünüyor. Herkesle yattığımı falan düşünüyor.

Telefonuma bi mesaj gelse anında bakıyor. Kaç defa telefonumu elinde kurcalamaya çalışırken görüyorum. Şifremi soruyor versem açıyor fotoğraf galerisini taaa yıllar öncesine kadar kurcalıyor. Vermesem ne var ki çekindiğin vermiyorsun diye kavga çıkarıyor. Eline verdiğim zamanlarda görmemesi gereken bazı fotoğraflar gördü. Mesela 2 yıl önce görüştüğüm kişinin whatsap durumunu çekmişim, birinin fotoğrafı kalmış falan. Yeni değil hiç biri ama. Keşke silseydim ama normalde de öyle telefonunu her an temizleyen biri hiç değilim. Ki zaten gizli yaptığı zaman görmüş göreceğini diyebiliriz. Her şekilde kavga çıkıyor anlayacağınız.

Ayrılmaya çalıştım kaç defa. Ayrılmıyor da. Çok sevdiğim için çok kıskanıyorum diyor. Ama hayat böyle de geçmez. Kendimi her an bi halt karıştıracak güvensiz biri gibi hissettiriyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Nasıl baş edilir?
Bir anda heryerden engelleyeceksin, farklı farklı numaralardan ulaşmaya çalışırsa hiç bir şekilde iletişime geçmeyecemsin.kapıya falan gelirse yokmuş gibi davranacaksın.kisaca ölü taklidi yapacaksın.çok zorlanırsan polise giderim diyeceksin.sokakta yanına gelirse bağıracaksın.en ufak bir iletişimde süreci başa sarmış olursun.çok kararlı olman gerekiyor.bir an önce bu manyaktan kurtulmaya bak.hâlâ nasıl ayrılmalıyım diyeceğine nasıl ilişkiye devam ederim tarzı soru sormuşsun.yapma.adam manyak manyak.ayrılmıyor da ne demek yani?.cansız bir nesne misiniz siz? Evet aynı süreçten geçtim bu arada.

Back
X