Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tedirgin oldum bunu okuyunca. İmkan varsa Bi süre başkasıyla kalınabilir ayrılık surecindeBu yazdığınız beni korkuttu. Böyle takıntılı adamlardan uzak durun. Ayrılığı hazmedemeyip başka türlü zarar vermeye kalkarsa ne olacak? Normal değil davranışları, ayrılın bence![]()
lütfen kendinize gelinaynen öyle.
Ben hiç sevilmedim, mutluluğu sevgiyi sende gördüm, intihar etmek istiyorum gibi gibi.
Sonra tepesi atınca da sen beni kandırdın yalanlar söyledin diye başlıyor. Ben onu kullanmışım oynamışım. O sadece saf bi şekilde sevmiş.
Ben 34 o 37 yaşında
Sizin bir ilişkiniz yine böyleydi yoksa aynı kişi mi?Max 3 gün.
3 gün sonra yine bi şekilde başlıyor saplantılı haline. Asla ayrılmama izin vermiyor. En son polisi arayacağım, babamı arayacağım noktasına falan geliyorum. Kendimi bu duruma düşürdüğüm için de, bana bunları yaşattığı için de utanıyorum
Yok benim hiç böyle bir ilişkim olmadıSizin bir ilişkiniz yine böyleydi yoksa aynı kişi mi?
Gerçekten sevmeyi bilmiyorlütfen kendinize gelin
sevilmeyen insan sevmeyi bilir mi
baştan aşağı saçma bu konu
üstelik tecrübelisiniz
uyusunEvet insan gibi ayrılamıyoruz. Geçen kapıya geldi açmadım diye tam 2.5 saat kapıda uyudu düşün. Karıştırsa görse de kimsenin kabul etmeyeceğini de görse
Asla böyle değildi. AslaBen bu karakteri ilk evliliğimde yaşadım söyledikleriniz ve daha fazlasını bu kişiliğin muhakkak tıpta bir adı vardır kafasında kurduğu şeylere inanıyordu bir de benimki. Yani düzelmez emin olun boşanmış biri olarak nasıl böyle bir tipi çekiyorsunuz hayret bişey ben evli halimle 7 ay çektim.
Bu konu benim ailemin bi yerde kulağına gittiuyusun
git yoksa polis cağıracağım diyin ve çağırın
ne demek bırakmıyor onun demesiyle mi?
çok sinir oldum
Ha o adamdan evlenmiş ve boşanmış. Belli zaten. Eski eşi nasıl kurtuldu bundan acaba ondan ders almak lazımBu konu benim ailemin bi yerde kulağına gitti
Onun ailesinin de
Ben istiyordum ki kimse kötü olmasın, bu yaşta insanların velisi işin içine neden girsin ki
Kazık kadar insanlarız
İkimiz de birer evlilik yapmışız çıkmışız
İnsan mutlu olabilecekken neden bu kadar mutsuzluğu seçer anlamıyorum.
Sanırım en büyük yanılgım geçsin diye beklemek
Kesinlikle ondan beter olduğunun farkındayımMinel senin eski eşinle ilgili konularını hatırlıyorum. Bu herif ondan beter Allah aşkına. Polise git savcılığa git ölü rolü yap ama kurtul bir şekilde.
Bir şey diyeyim mi? Eski eşi saldıran bağıran Çağıran hakaret olay. Her türlü şeyi yaşadığı insan ve bence o bundan hasta. Ve bence bunlar ilişkiyi böyle sanıyorlar. Çünkü bu ondan kurtulmak için çok uğraştı, o değilHa o adamdan evlenmiş ve boşanmış. Belli zaten. Eski eşi nasıl kurtuldu bundan acaba ondan ders almak lazım![]()
Zaten kadın başka türlü kurtulamaz ki. Sen böyle sakin, kibar ve nahif oldukça manipüle ediyor seni, senden besleniyor. Öyle insanlar için senin karakterinde insanlar açık hedef gibi.Bir şey diyeyim mi? Eski eşi saldıran bağıran Çağıran hakaret olay. Her türlü şeyi yaşadığı insan ve bence o bundan hasta. Ve bence bunlar ilişkiyi böyle sanıyorlar. Çünkü bu ondan kurtulmak için çok uğraştı, o değil