Sevgilimin geçmişi karıştırması

Bu konu benim ailemin bi yerde kulağına gitti
Onun ailesinin de
Ben istiyordum ki kimse kötü olmasın, bu yaşta insanların velisi işin içine neden girsin ki
Kazık kadar insanlarız
İkimiz de birer evlilik yapmışız çıkmışız
İnsan mutlu olabilecekken neden bu kadar mutsuzluğu seçer anlamıyorum.
Sanırım en büyük yanılgım geçsin diye beklemek
kesinlikle
geçmeyecek çünkü
insan sevdiğine kıyamaz ve böyle sorular sormaz bence bilmek de istemez

ne şekilde mi yaptınız dedi birde amuda kalktık deseydiniz tövbe estağfirullah :)

bunun bir sonraki aşaması siz onunla sevişirken bir sorun olsa o veya onlar böyle zevk veriyor muydu böyle ....... daha neler neler anladınız siz
çok çekersiniz

Zaten kadın başka türlü kurtulamaz ki. Sen böyle sakin, kibar ve nahif oldukça manipüle ediyor seni, senden besleniyor. Öyle insanlar için senin karakterinde insanlar açık hedef gibi.
Yanlış anladın.
Kadın kurtulmaya çalışmıyor hala barışmaya çalışıyor düne kadar öyleydi

kesinlikle
geçmeyecek çünkü
insan sevdiğine kıyamaz ve böyle sorular sormaz bence bilmek de istemez

ne şekilde mi yaptınız dedi birde amuda kalktık deseydiniz tövbe estağfirullah :)

bunun bir sonraki aşaması siz onunla sevişirken bir sorun olsa o veya onlar böyle zevk veriyor muydu böyle ....... daha neler neler anladınız siz
çok çekersiniz
Sonu yok dimi?
Ben de devamının böyle geleceğinden korkuyordum ve artık eminim

Sonu yok dimi?
Ben de devamının böyle geleceğinden korkuyordum ve artık eminim
daha sonu var mı diye sormamalısınız
benim bildiğim ortalama bir türk erkeği eskiyi bilmek istemiyor ayol sormuyor hiçbişey

bu agresif içinde bir canavar var.. kullanmak için sonra kavga edebilmek için bişeyler biriktireyim diye bakmış

daha sonu var mı diye sormamalısınız
benim bildiğim ortalama bir türk erkeği eskiyi bilmek istemiyor ayol sormuyor hiçbişey

bu agresif içinde bir canavar var.. kullanmak için sonra kavga edebilmek için bişeyler biriktireyim diye bakmış
Bu tarzda biri nasıl bekledi o kadar zaman sessiz bi şekilde ben anlamadım ki. Gerçekten kendini bazen çok güzel kontrol ediyor demek ki

Back
X