• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin geçmişindeki hatalar bugünümü zehir ediyor kızlar akıl verin lütfen =(

Güven duygusu işte ilişkide en olmazsa olmazlarından biri...

Bence madem hatasını kabul ediyor çok üstünde durma yoksa kendine zarar verirsin kurar kurar durursun kafanda...

Zamana bırak daha sevgili aşamasındaymışsınız hoş olacakları önceden kestirmek hiçbirimiz için mümkün değil ama...

Yine ben ayrılırdım, bırakırdım, yapamazdım diye büyük konuşmak istemiyorum bunu evli olıp da yapan çok insan var...

ınşallah sevgilin duygularında samimidir ve mutlu olursun canım....

teşekkür ederim arkadaslar yorumlarınız için.. evet güveniyorum hataydı dediğinde samimi olduğunu hissediyorum..

çok iğrenç yaa ben olsam iğrenirdim soğurdum o adamdan..
bazı evli kadınların nedense kendinden küçük erkeklere zaafı oluyor.
ben de duydum buna benzer bişi.kadın evli oldugu halde 16yaşında bi erkeği eve almış.
çocuk şimdi 21 yaşında ve o günlerden kadın hamile kalmış.5yaşında bi kızları var
ve evli oldugu adam kendisinden zannediyor.....
çok fecii bi durum çocuk babasına abi diyor kaçak görüşüyolar.ve babasına çok benziyor..

çok iğrenç yaa ben olsam iğrenirdim soğurdum o adamdan..
bazı evli kadınların nedense kendinden küçük erkeklere zaafı oluyor.
ben de duydum buna benzer bişi.kadın evli oldugu halde 16yaşında bi erkeği eve almış.
çocuk şimdi 21 yaşında ve o günlerden kadın hamile kalmış.5yaşında bi kızları var
ve evli oldugu adam kendisinden zannediyor.....
çok fecii bi durum çocuk babasına abi diyor kaçak görüşüyolar.ve babasına çok benziyor..

Allahımmm bu nasıl bi ilişki böyle =(

çok yanlış bir şey yapmış.19 yasında her şeyi ayırt edebilecek bir yaş bence

acaba evlenince de yapar mı diye düşünüyorsun demi? ya kusura bakma ama bunu 1 kere yapan insan bi daha yapar diye de aklıma gelmiyor değil.yine de sen bilirsin zor bi durum :(

canm bence 19 yas cahıl bı yas degıl en azından evlıyı bekarı ayırt edebıleck bı yastayms!!!ama hatasını anlasa bıle benm herzamn aklımda suphe kalırdı ve bole bı kısıyle hayatma dewam edemzdım cunku edepsızce...

Bak canim sana su kadarini soyluyorum ve cok eminimmkendimden kim ne derse desin lutfen beni dinle.. her erkek 15 yasindan itibaren evlilik yasina kdr bin birnturlu hata yapiyor bunu kafana sok bu bir.. ikincisi bazi erkekler genel eve gider bazilari sevgilisyle yatar bazilariysa evli bi bayanla gorusurz kimisi ivki icer striptiz barlarda sabahlar onu aldatir bnu yataga atar ve bunu her erkek yapior. Kimi gizleyeblir kimi utanmaz elaleme gosterir kimide yakalanir ama bi dure sonra doymaya baslar akli basina gelir ve elini ayagini ceker.. ha 19 yas kucuk bi yas deil ama tam hata yapacagi yas her kotu aliskanliga bulasabilir her ortama girebilcebi yas.. onemli olan suanki durumu seni seviyorsa bitmistir... o artik eskide kaldi. Meseka soyle dusun.. o 19 yasindayken sen olsaydin güzel bi tanışma olsayfi o bayana gidermuydi? Gitmezdi ve ne ihtiyaci varsa sendrn isterdi deilmi ama sen yoktun o zqmanki aklida tbi firlamaliklara calisio bitek. Benimde sevglim avar 22 yasindaym sevglse 26 oda zamaninda neler yapmis herseyi anlatti ickisinden tut disko barlar hergun kizlar vs vs hepsni bliorm ama nie benle tanismadn 4 sene once bitirmisti ve smdi kendini isine verdi cnku evlencez para biriktiriyorz beraber aklina bile gelmior pis seyler calismaktan is guc evlilik meselesi vs.. diskoyami gidecek beraber gidip eglenioruz sabahlara kdr ve ben cok dikkat ederim kizlara bakiormu vs o kdr gozu foymuski umrunda deil benle eglenior sadece bana odakli ve bu cok hosuma gidior.. eskiden bu kdr sey yapmasaydi belkide smdi gozu ac olcakti kimbilir? Ben onu grcmisiyle suclayamam yargilayamam ben benden sonraki zamanina bakarim tanistigimda adamdi ve hala adam! Ha ben adamligi biraktigni gorurum ceker giderim gormezsemde evlilikle sonuclandircam insllah sende hicntakmaaa ne kdr cok sorgularsan o kdr eskiyi hatirlar ve bunu istemezsin deilmi? O kadinlar neler yaptihini hatirlamasini dusunmesini anilarin taxelenmesini istemezsin bu yüzden sevgilisiolsrak ona gecmisini hatirlatma aksine unuttur! Biz kizlar bu hatayi yapioruz sorular sorararknhatirlatiorux ve bi bakmisiz eski hatalar tekrarlanior neden seytan ya ozletior vs bizm yapmamiz gereken gecmisi unutturmak ben bunu bilirm bunu soylerim tecrubelerime dynark ve smdi cok mutluym hic takmiorm gecmisi banneeeeee benimleyken harika biri beni sevior ve smdiye kdr hatasini gormedjm cok skur sende boyle dusun hata arama bir yanlid yaparsada illaki cikcak karsina bunu bilrrek huzurla geceleri uyu canim bise olursa bana msj atyardmci olurum ;)

Bu hayatta herkes hata yapar sen de yapabilirsin. Sana çok sıra dışı geliyor ama insanlar çok daha kötü şeyler yapıyor ve çoğu insan bunları gizliyor dışarı başka türlü görünüyor. En azından o sana karşı dürüst olmuş. Genelde insanlar pişman oldukları ve gerçekten üstünü kapattıkları hataları anlatabilirler. Yoksa bunu seninle paylaşmazdı. Sevgilinin karakterinin şuan ki hali önemli seninle birlikteyken ki hali önemli sonuçta o yıllarda sen yoktun o zaman onu yargılayamazsın. Bence unut gitsin ilişkini daha fazla mahvetme.

Back
X