- Konu Sahibi cilveli_fistik
buluşucağımız gün merkezde buluşucaktık.neyse az bir süre kala bizim buraya gel dedim geldi.homurdandı tabii.hiç değişmemişsin dedi.evden çıkmam hep sorun oldu da.ben sana hiç yalan söylemedim böyle böyle dedim dedim dedi.zaten böyle demeside ilginçti.çünkü neyse ne tamam.aylarca aramamışsın . sonra aylarca aramışsın.konuları açmamışım.görüşme talebi senden gelmiş.yanımda oturuyor ama neredeyse kucağıma oturacak kadar yakın oturuyor.belge,makale falan gönderdim ya buna.tamam diyor onlara gerek yok.anlıyorum seni ben diyor.beni çok sevdiğinden kaybetmek istemediğinden böyle yaptın diyor.olabilir diyor.o gün bir de çok yağmur yağdı.bir apartmanın kapısına sığındık.bellime bayılırdı.şimdi o belle sarılmak lazımdı dedi.çok güzelsin fiziğin şöyle böyle dedi.Türk erkeği sever dedi.bende Türk kadını içinde bunları birinin beğenmesini ister.onun dışındakiler beğense ne olur beğenmese ne olur dedim.sonra beni belimden kavradı ve dudaklarımdan öptü.sana böyle dayanamıyorum işte ben dedi.aynen mesaj yazarken de bu topiğe yazdığım gibi uzun uzun yazıyorum.o da aklına birşey gelirse mesaj yazma direkt ara dedi.iş değiştiriyordu.arada bir hafta sonu vardı erdeğe gidecekti.bana sende gel dedi.bunuda bir kaç kere tekrarladı.