Sevgilimin güvenini tekrar kazanmak

KIZLAR MERHABA;

ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!

SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!
bu ne cesaret. erk arkadasin cok hakli. hem konustugun kisi eski sevgilin. guven kirici.. ama yardim istemissin tabiki kk olarak yorumlarimiz olacak...
twettini sil bence kaldir. hediye ile olmaz bu cocuk kandirir gibi...devamli ona ulasip hatani kabul edip effedireceksin kendini...seni seviyorsa hatani affeder yoksa bosver...yapacak birsey yok...

bu ne cesaret. erk arkadasin cok hakli. hem konustugun kisi eski sevgilin. guven kirici.. ama yardim istemissin tabiki kk olarak yorumlarimiz olacak...
twettini sil bence kaldir. hediye ile olmaz bu cocuk kandirir gibi...devamli ona ulasip hatani kabul edip effedireceksin kendini...seni seviyorsa hatani affeder yoksa bosver...yapacak birsey yok...

Bence seviyorsa da affetmemeli.. Burada aldatılan kadınlara demiyor muyuz asla geri dönme diye, burada da konu sahibi sevgilisini aldatmış üstelik eski sevgilisi ile.

Yazık sadece..

Bence seviyorsa da affetmemeli.. Burada aldatılan kadınlara demiyor muyuz asla geri dönme diye, burada da konu sahibi sevgilisini aldatmış üstelik eski sevgilisi ile.

Yazık sadece..
dogru dedin benim ki nafile yorum oldu...bende olsam affetmezdim...

konu sahibine hiç hak vermiyorum ama şu dikkatimi çekti. aynı olayı erkek yapsa, genelde daha ılımlı yorumlar yapılıyor :44:

leonela bugun birisi senin canini sikmis. yorumlarin super. soyle kimse agzini burnunu kirariz....

Yok ama bu konuda gerçekten yanlış anlaşılcak bir şey de yok, direk sinir edici bir konu.
Yok moralim iyi aslında :)

dogru dedin benim ki nafile yorum oldu...bende olsam affetmezdim...

Kim nasıl af edebilir ki böyle bir şeyi ? Konu sahibi yakalandığı için bence suçluluk psikolojisine girdi asıl yandığı yakalanmış olduğu ve elindekinin kıymetini değerini yeni yeni anlamaya başlamış. Yakalanmasa gizli hesabından erkek arkadaşı arkasından devam edecekdi iş çevirmeye muhakkak hayat ona güzeldi birden herşey bozuldu.

Barışma ihtimali düşük diyelim barıştı güven bir kere gitmiş huzurda olmaz bu ilişkide hep şüphe sıkboğaz etme...

Yok ama bu konuda gerçekten yanlış anlaşılcak bir şey de yok, direk sinir edici bir konu.
Yok moralim iyi aslında :)

yorumlarına bayılıyorum :D

gelelim konuya, ben anlayamadım nasıl "rahat rahat" takılıyordunuz? adama, sarhoşken özlüyorum demişsiniz.. kendinizi affettiremezsiniz, inşallah da affetmez.. siz de rahat rahat takılmazsınız artık.. musibet-nasihat ilişkisi gibi düşünün..

yorumlarına bayılıyorum :D

gelelim konuya, ben anlayamadım nasıl "rahat rahat" takılıyordunuz? adama, sarhoşken özlüyorum demişsiniz.. kendinizi affettiremezsiniz, inşallah da affetmez.. siz de rahat rahat takılmazsınız artık.. musibet-nasihat ilişkisi gibi düşünün..

Teşekkür ediyorum , ben de seni seviyorum şahsen :) İsmin , avatarın filan hoşuma gidiyor.

:1: en güzeli

ama öyle gerçekten erkek yapınca daha az normal dışı görülüyo sanki. belki erkeklerin pisliğine alıştığımız için...
toplumumuzun bize dayatmasi. erkek hukumdarliginin sonucu...resmen hipnoz etkisi..erkek yapinca hic bir tepki veremez hale geldik.konu sahibi bayanin yaptigi hemen dikkatimizi cekti....

KIZLAR MERHABA;

ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!

SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!

bence yeni sevgilinizle ayrılın onun içinde en hayırlısı

zaten sevgilini sevmiyomuşsun, öğrenmese büyük ihtimal sen bırakacaktın, şimdi değerli oldu. Geçmiş olsun:ssz:

sarhoşlar ayıklardan daha dürüsttür ne varsa içinde açıklar sarhoşken özlüyorsan özlüyorsundur eee insan kimi özler sevdiğini demek ki neymiş hala sen eski sevgilini seviyormuşsun eee yeni sevgilinde gerizekalı değilmiş anlamış ki senden ayrılmış helal olsun gururluymuş ;)

Barışma ihtimali var bence niye barışmasın, birsürü insan sevgilisini açık açık aldatırken yakalıyor da affediyor, büyük konuşmamak lazım öyle asla yapmam asla affetmem diye. Yöntemini biz bilemeyiz tanıyan sensin sonuçta, gerçekten seviyorsa er-geç barışır seninle ama bundan sonra çok daha şüpheci olacağına emin ol. Bir de gerçekten seviyorsan otur kendi kendini bir irdele bence, aradığın, istediğin kişi o mu diye, değilse hiç uğraşma kalbini geri kazanayım diye, boşuna kırma karşındaki insanı, hazır karşılıklı bir flörtleşme durumu varken eski sevgiline dön. Eğer istediğin oysa barışsanız dahi bundan sonra çok dikkatli davranman gerek bunu aklından çıkarma.

Back
X