Sevgilimin güvenini tekrar kazanmak

Günümüz genç kızları çok değişikmiş.
Eskiden böyle aynı anda iki veya fazla sevgili yapma işini erkekler yapardı.
Şimdi kızlar...:19:
Allah allah.

Ben sizin şu anki sevgiliniz olsam hayatta bir daha yüzünüze bakmazdım.
Bu saatten sonra sizin ancak eski sevgilinizle şansınız olur..

Ah şerocum ah, günümüzde herşey çok değişti kadın erkek yer değiştirir olduk.

içini dahada karartmak gibi olmasın ama büyük yanlış yapmışssın. öle affedilecek gibi diil. çok seviyorum affetmesi için ne yapmam gerekiyo demişssin ama twitter da farklı şeyler yazmışsın. bence sen aşk acını çek ve bi daha böle bişe yaşamak istemiyosan sevdiğim dediğin insanın arkasından gizli işler yapma..

şimdi ki sevgilini seviyorum diyorsun ama eski sevgilini özlediğini belirtiyorsun..

bu nasıl bir çelişki anlamadım :53:

ben sevgilinin yerinde olsam yüzüne bakmam, sanırım affedilecek bişey değil, uğraşma bence

Senin gibi erkeklere burda akşama kadar birsürü kızıyorduk ki kızlardan da böyle yapanını görünce şok oldum.
Sizi affetse de güvenmez bundan sonra.
Ki affetmesin de zaten...

Yakalamasaydı ne olacaktı, gafletinden pişman olacak mıydın , hayır :47:

Bu davranışından sonra ben olsam sevgilime asla güvenmem ve affetmem.

bir süre sessiz kalmanı öneririm, onun da biraz düşünme payı olsun.
Sakinleşince açıklamanı yaparsın (hoş mantıklı bi açıklama yok ortada ama)
Hatta isterse tiwitini kapatacağını söylersin, biraz güvenini kazanınca da ona da haber verip tekrar açarsın.

En önemlisi de bundan sonra sevgilinden her şeyi değil bazı şeyleri sakla :51:

KIZLAR MERHABA;

ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!

SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!

kusura bakma ama roller değişmiş olsa benim erkek arkadaşım eski sevgilisine aynısı yazmış olsa ben de tekrar geri dönüşü olmaksızın ayrılırdım..

Erkek arkadaşın adına çok sevindim.Umarım bundan sonra aptal yerine koyulmayacağı bir ilişki yaşar .ne yazık ki senin yüzünden bundan sonraki ilişkilerinde kızlara karşı güvensiz olacak

Bırak sevgiliyi, kocam başkasını özlediğini ima dahi etse affetmezdim.

Ben , sevgilisi olsam affetmiş gibi yapar süründürürdüm valla :47:

Affedilecek sey vardir, affedilmeyecek sey vardir.
Siz 9 kusurlu hareketin dokuzunu yapmissiniz.
Kimseye bu denli acimasizca yazmadim ama umarim affedilmezsiniz.

KIZLAR MERHABA;

ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!

SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!

öncelikle yaptıklarınızın ciddiyetini ve önemini algılayın. Siz böyle bir durumda kalsaydınız ne yapardınız.

Sevgilinizden gizli twitter adresiniz olması ve oradan eski sevgilinizle konuşmanız ondan gizli iş çeviriyorsunuz demektir.
Sarhoşken seni özlüyorum diyerekte hala eski sevgilinizle duygusal bir bağınız olduğunu ifade etmişsin. Hatta bu söz ikili oynadığının bile bir kanıtı.
Doğal olarakta sevgilin aldatıldım konumunda kalmış.

Her insan hata yapar bunu kabul ediyorum. Ama hata kabuledilebilir affedilebilir birşey olamalı ki siz kendinizi affettirebilin. Ama siz adama resmen karşılık vermişsiniz. Güven çok zor kazanılıp çok kolay kaybedilecek birşeydir bu olayda bunu görüyoruz. Bana yapılsaydı asla affetmezdim ki eminim sende affetmezdin.

Yaptıklarında pişman olduğunu söyle defalarca kez özür dile hediyeler al. Geriye döner mi bilemem.

Affedilir gibi değil yaptığın..
Gizli üyeliği anlarım ama kimi ekleyip ne yazdığına bakınca
anlamak zorlaşıyor:ssz:

Sevgilin gayet haklı.

Ne demek yani ayıkken yeni sevgilinle, sarhoşken unutamadığın eski sevgilinle.

Saçmalamışsın kusura bakma.

Madem sevmiyorsun boşuna karşındaki kişinin de zamanını alma.

güvenimi kazanmayı bırak, ayrılık sebebim olurdu:ssz:

dünya gelse, yine olmazdı...o nasıl bir söz, o nasıl bir cevap:ssz:

kalbini ikiye bölmüşsün
kendınde olduğun zamanlar şuanki sevgilini
kendınde olmadığın zaman diğeri seviyorsun

bu nasıl bir çelişki.

ben kendı fikrimi tekrar edıyorum ; ayrılık sebebi.

güven tek kullanımlıktır.

Back
X