Sevgilimin hiç kıskanma davranışı yok, normal mi?

Ben magarama döneyim...

Yabancılar kıskanmıyor lafına hiç katılmıyorum, erkek dediğin model her yerde aynı, Avrupalı erkek de kıskanır ama serde cool durmak olduğu için çaktırmaz ama sen anlarsın:) Ex-nişanlım gayet kıskanmış, ben de fark etmemiştim sonra ne işin vardı o herifle diye öküz gibi böğürünce anlamıştım hatta bayağı şaşırmıştım şu Avruplaı erkek kııskanmaz klişesi yüzünden

Erkek erkektir arkadaş, evrimsel olarak mağara adamından hallicedir, kadınıına başka bir erkek yaklaşınca içten içe kudurur o kadar. Kııskanmıyorsa ya sevmiyordur ya öylece takılıyordur işte. Konu sahibesinin adam da sevgiliyizi diyebilir hatta evlenmek bile isteyebilir ama sevmiyor öylesine bir ilişki işte, bundan biraz hoşlanıyorum ehhh bu olsun şeklinde ilişki Avrupada çok var herkes aşkından ölüp bitmiyor yani.

Kimse kimseyi kıskançlık adı altında ölümüne darlamasın tabi ama bu kadarda değil.

Kıskanmayan erkek de hayır yoktur. Hz. Ali'nin sözü

Medenice.aliskin olmadığınız için tuhaf geliyor.

Bende kıskanç değilim. Bence bu durum karakter tamamen. Kocamın hala instagram hesabında kim ekli bilmiyorum, ilgilenmiyorum. Aklıma gelmiyor. Bana ne kimi eklemiş. Eşim öyle değil mesela, bilgi veriyorum ona. Ama oda instg kim var sil onu demedi, demesi çok saçma ya.

normal işte. adam söylemiş kıskanmam diye. daha ne desin. olabilir böyle insnlar var tabii.

evet bana sirin geliyor kiskancliklari. Benim erkek arkadasim fransiz, mesela gecen gün metrodayken yan tarafta bir cocuk beni hafiften süzmeye basladi, bunu gören erkek arkadasim bir anda elimi tutup bana sokulmaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…