Sevgilimin huyu :(

coktatlicook

Ben yoruldum hayat gelme üstüme
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
206
257
23
selam hanımlar
Evlilik niyetiyle görüştüğüm biri var.. Birbirimizi seviyoruz ama sevgilim hep kendi istediği olsun istiyor. Mesela düğün sevmiyorum düğün çok anlamsız yapmayalım diyor, ailesinden kalma bir ev var, şehrin diğer ucunda (ikimizin de işine uzak) evimiz var işte gidip kira mı vericez başka eve diyor..
Can'ım sıkılıyor seviyorum kırmak istemiyorum, onu kaybetmek istemiyorum ama yola Nasıl getiricem onu da bilmiyorum.....
Bana bir yol gösterin lütfen..

"Sadece sana,senin isteklerine göre mi hareket edeceğiz.
Evlilik iki taraflı yürütülür tek tarafın istekleriyle değil,ben bunu istiyorum demeden önce,ben böyle düşünüyorum ama senin fikrin nedir demeyi öğren böyle olmaz" diyebilirsin.

Son düzenleme:
Zorun ne ki böyle kendini öne koyan bir adamla berabersin. Sevgi de bir yere kadar. Düğün dernek gelin için kurulur. Erkek için değil. Sen istiyorsan ve o da düğün yapmayacaksa sevme o adamı çünkü o kendini daha çok önemsiyor. Sen ... sıradasin. Bilmem anlatabildim mi ...

evlilikte her iki tarafında mutlu olması gereken bir kurum...sadece bir taraf mutlu olursa olmaz...o yüzden iyi düşün..yola geleceğinide düşünüp boşuna hayal kurma...

şimdiden her dediği olsun istiyorsa evlendikten sonra sizi düşünemiyorum ezdikçe ezer.
evi satalım iş yerine yakın ev alalım diyin sizde

tatlı dille ortak yollar aranabilir, ne onun dediğine senin dediğin olsun ama orta yollarda buluşun, bu defada yıllar sonra eski defterler açılır hep senin dediğin oldu zaten olur o yüzden orta yollarda buluşmak, bi senin dediğin oluyorsa bir onun dediğinin olması daha iyi. Ben olsa düğüne dünyanın parasını dökeceğime yurtdışına balayına giderdim daha çok anı...

Yuva kuruyosa tabi ki herkes kadar özveride bulunucak. Durumu dahilinde elbette yapmalı yapabildiklerini. Beraber plan yapmanız lazım evlilik ne demek? Şimdiden böyleyse..
Bu kadar kolaya kaçma da olmaz yani. Düğün saçmaymış, he canım zilyon tane insan saçmalıyo zaten bi sen akıllısın

selam hanımlar
Evlilik niyetiyle görüştüğüm biri var.. Birbirimizi seviyoruz ama sevgilim hep kendi istediği olsun istiyor. Mesela düğün sevmiyorum düğün çok anlamsız yapmayalım diyor, ailesinden kalma bir ev var, şehrin diğer ucunda (ikimizin de işine uzak) evimiz var işte gidip kira mı vericez başka eve diyor..
Can'ım sıkılıyor seviyorum kırmak istemiyorum, onu kaybetmek istemiyorum ama yola Nasıl getiricem onu da bilmiyorum.....
Bana bir yol gösterin lütfen..

Sizin işiniz onu yola getirmek değil ki?

Büyük ihtimalle o da sizin gibi düşünüp sizi yola getirmeye çalışıyordur kendi istediklerini yaptırmaya çalışarak.

Karşılıklı olarak gönüllü olmak gerek taviz vermeye, görüş ayrılıkları kaçınılmaz ama iki taraf da kendi istediği yöne çekmemeli.

Düğün istemiyorsa (bence mantıklı) aklınızdakinden daha sade, daha rafine bir şey yapabilirsiniz. Böylece içinizde kalmamış olur.

İş yerine uzak oturmak istemiyorsanız (bence mantıklı) sahip olduğunuz evi kiraya verip kendi kiranızı o şekilde ödeyebilirsiniz böylece ailesinden kalan evi elinden çıkartmak zorunda kalmamış olur.

Fakat anladığım kadarıyla sizin daha derin sıkıntılarınız var, adam sizi baskın çıkmaya çalışıyor. Siz de "Ben ona nasıl baskın çıkarım?" diye yol arıyorsunuz.

Umarım her şey gönlünüze göre olur.

Bu kadar korkmayın kırarım diye, yoksa hiçbir isteğiniz/beklentiniz karşılanmaz.

Kelimelerinizi düzgün seçtiğiniz müddetçe kimse kırılmaz, kırılıyorsa da karşıdakinin problemi o.

Back
X