Sevgilimin ilgisini çekmek istiyorum?

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
31
iki yıllık bi ilişkim var, birbirimize aşığız. Fakat artık bana öyle alışık ki, ben de oldukça şımarttım. Artık resmen ilgi görmüyorum. O geziyor ediyor. Benim hayatım o olmuş, yapıcak iş bulamıyorum bile. Nasıl ilgisini çekebilirim ? Yeniden heyecan katmak istiyorum.

Cevap konunun içinde.
Senin hayatın o olmuş merkeze oturtmuşsun adamı.
Başka uğraşlar bul başka uğraşların olsun zırt pırt mesaj atma bırak arada o merak etsin ulaşsın.
Tek emeli sen olsaydın sende sevgilini takmazdın emin ol.

Bir kursa başlayıp yeni arkadaşlar edinebilirsin.Bu arkadaşlarla çok iyi vakit geçiriyorum çok meşgulüm havası verebilirsin kendine.

İlgisini çekmesen de sende kendi hayatına baksan.onsuz bişeyler yapmaya çalışsan.ikinizin de kendine ait ayrı hayatları olmalı.sağlıklı olan bu

Sizde gezin eğlenin. Fazla şımarttığınızı söylüyorsunuz zaten. Şimdi ilgi çekmeye çalışarak yine şımartacaksınız adamı. Cool davranmak da bir taktiktir deneyin lütfen.

Sizde gezin eğlenin. Fazla şımarttığınızı söylüyorsunuz zaten. Şimdi ilgi çekmeye çalışarak yine şımartacaksınız adamı. Cool davranmak da bir taktiktir deneyin lütfen.
Hayatındaki her şeyi hallediyorum. Zorlanmıyor bile mübarek. Eh onun işlerini bile yapınca geziyor tozuyor canı isteyince arıyor yazıyor

Hayatındaki her şeyi hallediyorum. Zorlanmıyor bile mübarek. Eh onun işlerini bile yapınca geziyor tozuyor canı isteyince arıyor yazıyor
İşte sorun da çözüm de bu mesaj. Salıverin adamı nasıl geliyor uçarak. Ha gelmiyorsa zaten hiç sizin olmamıştır:)

iki yıllık bi ilişkim var, birbirimize aşığız. Fakat artık bana öyle alışık ki, ben de oldukça şımarttım. Artık resmen ilgi görmüyorum. O geziyor ediyor. Benim hayatım o olmuş, yapıcak iş bulamıyorum bile. Nasıl ilgisini çekebilirim ? Yeniden heyecan katmak istiyorum.

Alıştıysa alıştığı şeyleri yapmayı bırak. Başta geçici bir süreç olduğunu düşünür fakat sonrasında ciddi olduğunu anlar diye düşünüyorum. Karşıdaki yapmıyorsa sen de yapma, ilgi görmüyorsan ilgi gösterme. Dersen ki tamamen kopmasından korkuyorum, hayatın boyunca daima üç alternatifin olacak: ya kabul edip devam edeceksin, ya riske girip değiştirmeye çalışacaksın ya da gideceksin.

Ayy Allah göstermesin, adam seni terkederse artık yataklara düşersin. Bu kişi hayatında değilken ne yapiyordunsa yine onu yap

Ay neden hayatın ilgisini çekmiyor acaba? Annen çalışmayan bir anneyse şunu düşün, sen bütün gün okula, işe biryerlere gidip gelirken 'annem naapıyordur acaba?' Diye düşünür müydün? Klasik rutin bir gün geçirdiğinde sana anlatacak ilgi çekici birşeyleri olduğunu düşünür müydün? Ya da o gün senin konforunu arttıracak birşeyler yapmış olması onu senin gözünde ilgi çekici kılar mıydı? Sevgilin içinde aynısı geçerli işte. Çık hayatını yaşa, bak nasıl ilgi çekici oluyorsun o zaman.

Alıştıysa alıştığı şeyleri yapmayı bırak. Başta geçici bir süreç olduğunu düşünür fakat sonrasında ciddi olduğunu anlar diye düşünüyorum. Karşıdaki yapmıyorsa sen de yapma, ilgi görmüyorsan ilgi gösterme. Dersen ki tamamen kopmasından korkuyorum, hayatın boyunca daima üç alternatifin olacak: ya kabul edip devam edeceksin, ya riske girip değiştirmeye çalışacaksın ya da gideceksin.
Nasıl yapacağımı bilemiyorum. Günaydın yazıyor konuşma hiç bitmiyor ki sadece o iki saat sonra yazıyor. Görüldü yapıyorum bazen sinirlenip neden görüldü diye kızıyor. Nasıl ilgimi çekebilirim ki

Bu durumu çok iyi anlıyorum.

Peki bir sebebi var mi? Mesela benim erkek arkadaşımın iş yoğunluğu çok fazla. Sebep olarak bunu öne sürüyor. Belki sizinkinin de bir sebebi vardır?

Sizin de işiniz zor ya. Allah kolaylık versin. O adamdan ne köy olur ne kasaba aslında.

Nasıl yapacağımı bilemiyorum. Günaydın yazıyor konuşma hiç bitmiyor ki sadece o iki saat sonra yazıyor. Görüldü yapıyorum bazen sinirlenip neden görüldü diye kızıyor. Nasıl ilgimi çekebilirim ki

Bırak kendi yapması gereken şeyleri kendi yapsın. Sen sevgilisi değil annesi olmuşsun. Böyle bir misyon edinme kendine. Seni kaybedebileceğini göstermen lazım bence. Ancak o zaman sarsılabilir. Ya da git çatır çatır söyle, ben her şeyi söylüyorum valla. İçimde tutup aylar sonra patlamaktansa...

Back
X