- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
Hayatındaki her şeyi hallediyorum. Zorlanmıyor bile mübarek. Eh onun işlerini bile yapınca geziyor tozuyor canı isteyince arıyor yazıyorSizde gezin eğlenin. Fazla şımarttığınızı söylüyorsunuz zaten. Şimdi ilgi çekmeye çalışarak yine şımartacaksınız adamı. Cool davranmak da bir taktiktir deneyin lütfen.
İşte sorun da çözüm de bu mesaj. Salıverin adamı nasıl geliyor uçarak. Ha gelmiyorsa zaten hiç sizin olmamıştır:)Hayatındaki her şeyi hallediyorum. Zorlanmıyor bile mübarek. Eh onun işlerini bile yapınca geziyor tozuyor canı isteyince arıyor yazıyor
iki yıllık bi ilişkim var, birbirimize aşığız. Fakat artık bana öyle alışık ki, ben de oldukça şımarttım. Artık resmen ilgi görmüyorum. O geziyor ediyor. Benim hayatım o olmuş, yapıcak iş bulamıyorum bile. Nasıl ilgisini çekebilirim ? Yeniden heyecan katmak istiyorum.
+1İşte sorun da çözüm de bu mesaj. Salıverin adamı nasıl geliyor uçarak. Ha gelmiyorsa zaten hiç sizin olmamıştır:)
Nasıl yapacağımı bilemiyorum. Günaydın yazıyor konuşma hiç bitmiyor ki sadece o iki saat sonra yazıyor. Görüldü yapıyorum bazen sinirlenip neden görüldü diye kızıyor. Nasıl ilgimi çekebilirim kiAlıştıysa alıştığı şeyleri yapmayı bırak. Başta geçici bir süreç olduğunu düşünür fakat sonrasında ciddi olduğunu anlar diye düşünüyorum. Karşıdaki yapmıyorsa sen de yapma, ilgi görmüyorsan ilgi gösterme. Dersen ki tamamen kopmasından korkuyorum, hayatın boyunca daima üç alternatifin olacak: ya kabul edip devam edeceksin, ya riske girip değiştirmeye çalışacaksın ya da gideceksin.
Nasıl yapacağımı bilemiyorum. Günaydın yazıyor konuşma hiç bitmiyor ki sadece o iki saat sonra yazıyor. Görüldü yapıyorum bazen sinirlenip neden görüldü diye kızıyor. Nasıl ilgimi çekebilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?